Capitolul 23

2.6K 109 1
                                    

   Dimineata ma trezesc cu o durere mare de cap. Sar de pe canapea cand ma vad in bratele lui Kollin si ma uit speriata la el care inca doarme. Ma intreb ce s-a intamplat , dar privirea lui Darcy care ne privea de pe scari ma face sa cred ca stie mai multe. Ne uitam una la alta si o vad cum se apropie de mine si ma ia in brate. 

   -Stiam ca asa o sa se intample.

   -Sa se intample ce? se aude vocea somnoaroasa a lui Kollin care se uita mirat in jur.

   Ma uit la mine , apoi la el. Suntem imbracati , ceea ce ma mai linisteste putin. Il vad pe Kollin cum isi duce o mana la cap si apoi se uita la mine. 

   -Nu iti mai amintesti nimic? intreaba el

   -Nu... 

   -Atunci e bine. zice el zambind si pleaca din sufragerie.

   -Stai ce? Il intreb confuza

   -Daca iti aduceai aminte probabil ai fii fost furioasa...cum..esti acum. 

  -Nu imi vine sa cred ca nu mi-ai spune ca ne-am sarutat! ii spun nervoasa.

  -Stai , tu iti amintesti? ma intreaba , in timp ce urca dupa mine in camera. Ma prinde de mana si ma priveste in ochi , lasand impresia ca avea ceva important sa imi spuna. Defapt , intreaba: 

  -Ti-a placut? intreaba el cu o voce ciudata , zambind cu subinteles. 

   Ma uit la el calma , inainte sa ii trantesc usa in fata. Cum sa fac asa ceva? Vroiam doar sa beau putin si sa ma duc sa ma culc la mine in camera , in pat. Nu pe el. Tresar cand vad ca sutienul imi lipseste si il vad in mainile lui Kollin care sta in pragul usii.

  -Cauti ceva? incepe sa rada.

  Il smulg din mana si ma duc sa fac un dus. Ma gandesc doar la intrebarea lui. Daca mi-a placut? Deabea imi amintesc vag ce s-a intamplat. Si nici nu mai stiu cum am ajuns sa nu mai am sutien. Ma trezesc ca zambesc , ceea ce ma enerveaza. Nu stiu daca vreau sau nu sa imi placa de el. Ma imbrac si cobor la micul dejun. Evit privirile insistente ale celorlalti si incep sa mananc. Ma opresc cand toata lumea incepe sa rada , in afara de mine si Kollin care ne uitam unul la altul , nestiind ce se petrece. Il auzim doar pe Damian .

   -Voi nebunaticilor...puteati fii mai intimi. Aveti pat. spune el , in timp ce alt val de rasete se lasa in camera. Ne ridicam amandoi in acelasi timp de la masa si plecam afara. Defapt eu ma duc afara , iar el ma urmareste. 

   -Sa stii ca am retinut partea cu mama ta. Si imi pare rau. ii spun sincer.

  -Nu ai de ce. A fost demult si am dat uitarii totul. Si referitor la ce s-a intamplat in noaptea trecuta...eu..

   E intrerupt de catre Darcy si Nik , imbracati frumos si plecand de mana catre masina. Acesta ii deschide usa lui Darcy , si apoi porneste masina. 

  -Deci , ce surpriza vrei sa imi arati , de e asa de important ?

  -Vei vedea. Ii raspunde Nik , care incearca sa fie cat mai concentrat la condus. Parcheaza in fata unui restaurant de lux si ii deschide usa lui Darcy. Se aseaza amandoi la o masa rezervata si incep sa discute. 

  -Uite Darcy , stiu ca iti este dor de familia ta. incepe el. Doar ca momentam nu am ce sa fac.

 -Stiu. ii raspunde Darcy.

 -Vreau sa stii cat de mult tin la tine. Pentru ca , simt ceva ce nu am mai simtit pana acum. Am o meserie urata , si nu te invinovatesc daca ai alege sa scapi de mine. Dar...eu... se balbaie Nik. Nik , cel care ii baga in sperieti pe toti cei din clubul lui , Nik , cu reputatia lui bine conturata , cel care aparent pare atat de rau si de neiertator , se inmoaie in preajma satenei care il priveste cu atata iubire.

  -Si eu. ii raspunde ea , intelegand ce avea de spus barbatul cel chipes din fata ei. Acum cateva luni , nici nu indraznea sa viseze la o persoana atat de plina de iubire , cu un caracter atat de puternic , dar care nu lasa sa se vada bunatatea din el  ,doar atunci cand este cu ea. De aceea simte acei fluturasi in stomac , cand se uita la ea.

  -Stiu ca iti este dor de casa ta , de familia ta. ii spune acesta , si in curand am sa te pot duce sa ii revezi. pe chipul lui Nik apare un zambet larg , atunci cand vede stralucirea din ochii lui Darcy la auzul familiei ei. Nu vreau sa te faca nimeni si nimic pe lumea asta sa crezi ca as putea sa profit de tine. Pentru ca stiu ca asa ar parea , deoarece pana acum am fost inconjurat de fete care mai de care , si am o reputatie in orasul asa. Dar cu tine sunt parca alt om. Sunt eu. ii spune acesta , in timp ce scoate din buzunar o mica cutiuta rosie , pe care o deschide apoi , lasand la iveala un inel sculptat cu diamante stralucitoare . Darcy nu mai poate scoate nici un cuvant , caci incepe sa planga . Il cuprinde pe Nik intr-un sarut dulce , si se mai aude murmurul galsului ei , cand sopteste un mic "Te iubesc". 

Fierbinte si receKde žijí příběhy. Začni objevovat