Capitolul 13

2.7K 107 0
                                    

   Deschid ochii. Sunt in aceeasi camera. Acelasi loc imputit. Dupa incidentul cu "evadarea" mea , Pall mi-a astupat geamul cu niste scanduri , prin el intrand cateva raze mici , lasandu-ma astfel intr-un intuneric infinit. N-am aer. Acelasi aer imbacsit si dezgustator imi intra in plamani de ceva zile. Cate zile? Nu stiu. Nu am nici o idee. Sunt drogata majoritatea timpului , si treaza doar cand mananc. Nimeni nu a mai venit sa ma vada , decat cel care imi aduce mancarea. Doua felii de paine cu un fel de salam , alaturi de un pahar de apa si o pastila. Nici nu stiu pentru ce e pastila , dar ma prefac ca o inghit de fiecare data , apoi o ascund in gaura mica facuta in saltea , alaturi de celelalte. Ochii mei au nevoie de lumina , dar nu au mai vazut asta parca de o viata intreaga , iar singura lumina care o mai vad e cea artificiala , venita de pe hol cand cel care imi aduce de mancare si care ma drogheaza deschide usa. 

   -Am nevoie de aer! 

  E primul lucru pe care i-l spun , inainte sa imi bage acul in mana. Se uita la mine banuitor , dar intelege totusi nevoia mea. Nu imi da drumul din camera , dar inlatura o scandura , lasand lumina calda a soarelui si aerul proaspat sa invadeze camera. Imi da cateva minute la dispozitie sa ma bucur de aerul care imi intra si iese din plamani , si imi injecteaza drogurile. Drogurile. Niste chestii atat de bune si totodata atat de rele. Senzatia pe care o simt e atat de placuta , incat uit de absolut tot. Intr-un fel e ok , dar uneori simt ca devin dependenta , simtindu-le lipsa cand ma gandesc la casa. Totusi , poate avea dreptate Pall. Dupa ce m-a aruncat la loc in celula asta , mi-a spus:  "Stii , am avut un mic incident cu un cumparator nemultumit. De aceea au avut loc impuscaturile. Iar tu , ai considerat momentul perfect de a pleca.Nu-i asa?Ei draga mea , ai vazut cu ochii tai ca , si daca pleci , nu mai are cine sa te astepte. Asa , ai mancare si un acoperis. Acolo , esti de una singura.Te-au abandonat!" . Imi inlatur gandurile astea din minte , impunandu-mi ca e gresit , desi il cred atat de mult! Drogurile nici nu apuca sa isi faca treaba , ca in camera intra Pall , ridicandu-ma de pe jos.

   -....iar asta e pentru ca ai decis sa nu ma asculti.Am stat sa ma gandesc cum sa te pedepsesc. Vazand ca nu e nimic care sa te faca sa suferi , am decis sa incepem cu asta....

   Ma taraste prin holurile casei si apoi ma arunca pe jos in mijlocul curtii. Contactul cu lumina soarelui ma orbeste atat de tare , incat nu mai pot vedea nimic. Sunt ridicata de par in sus si impinsa la loc. Anne. Incepe sa dea cu picioarele in mine , sa ma scuipe si sa ma prinda de par , aruncandu-ma cu putere la loc. Simt cum sangele imi curge in gura , si incerc sa ma ridic. O vad. Si pe ea si pe multimea care ii aclameaza numele , alaturi de  "Arata-i javrei cine e sefa" , prin multimea de fete numarandu-se si Pall , care sta zambitor si uitandu-se la spectacol. Nu am nici o putere. Cu mainile tremurande incerc sa o imping , dar primesc inapoi un pumn care ma arunca in gardul , de data asta ghimpat. "Deci au facut schimbari..." Anne se pune peste mine , continuand sa ma loveasca in abdomen , picioare , si o mare parte a fetei. Cand e luata de pe mine inainte sa ma termine de tot , raman lata la pamant . Nimeni nu se mai apropie de mine , in afara a doua maini puternice care ma ridica de ambele brate , taraindu-mi picioarele pana in camera intunecata. Ma doare capul atat de tare , incat simt ca imi va exploda. Ma intind pe salteaua veche si inchid ochii , ramanand inconstienta pentru o mare parte a timpului. 

     ~intre timp~ 

    Kollin tocmai ce intra pe usa casei lui Pall. Trebuiau sa vorbeasca despre afacerile ilegale , la care luau amandoi parte. Era insotit de catre prietenii lui , acestia aducandu-le si pe Kate si Darcy. Kollin mergea inaintea lor , primind privirile perverse ale fetelor din jur , zambind siret. Intra in incaperea masiv mobilata unde il intalneste pe Pall.

   -Bine ai venit amice! il intampina pe Kollin

  Isi strang mana si toti cei sase , Kollin , Pall , Darcy , Kate ,Damian si Nik , se aseaza pe fotoliile tapitate. 

   -Dar ce achizitii noi aveti baieti! zambeste Pall , referindu-se la Nik si Damian.

   -Le consideram pe acestea mai...speciale. spune Damian , linistindu-l pe Pall ca nu sunt de "vanzare"

     -Oh , am inteles! spune Paul facandu-le cu ochiul la cele doua fete din stanga lui

    Cel putin pe fetele lui Darcy si Kate se arata un mare semn de intrebare. Asta e locul unde se afla prietena lor. Daca ar fii in stare de ceva , ar scoate-o imediat de acolo , dar nu pot. Nu , dupa ce Kollin a vandut-o ca pe un nimic. La sfarsitul discutiilor , Kollin isi indruma prietenii sa iasa o clipa , ca sa poata ramane sa vorbeasca putin cu Pall intre patru ochi. Acestia fac in tocmai . 

    -Asculta Pall..referitor la fata pe care ti-am dat-o....incepe Kollin

   -Of , taci ca doar belele imi face! Iar asta ce iti spun , o fac pentru ca esti prietenul meu , dar de cand e aici a primit si bataie , a fugit , iar acum e inchisa si drogata. M-a scapat si de un client , opunandu-se sa isi faca treaba! se plange Pall

   -Uite ce e...as vrea sa o vad.

   -Kollin..intelegerea e intelegere! Am platit bani pe ea , si sunt pe cale sa o invat cum sa isi faca treaba cat de curand.

    -Iti platesc. Nu e problema de asta. Ia-o ca pe primul ei client.

    -Uite..nu pot sa fac asta.

   -Si de ce nu?

   -Pentru ca..ce vrei sa pui la cale Kollin?

   -Nimic!Doar vreau sa platesc pentru ea , cum fac si alti oameni pentru alte fete. 

   -Bine. Doar ca fac asta pentru ca ne cunoastem! Nu stiu ce incerci , dar daca faci ceva...

   -Stai linistit omule...zice Kollin , punandu-i banii , dublu , pe masa.

   Pall il conduce in casa , unde , fetele din jur se agata de Kollin , fiind date mai apoi la o parte de catre Pall. Toate fiind doritoare sa faca un ban , ca apoi sa fie privite bine de Pall. Usa camerei se deschide , lasand inauntru lumina artificiala. Kat zace pe podea , cu spatele rezemat de peretele rece , si cu ochii in gol.

   -E doar a ta! se aude vocea lui Pall , in timp ce usa este inchisa in urma lui Kollin.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now