Capitolul 3

3.7K 161 4
                                    

    Deschid ochii si in jur e doar intuneric. Respir rar si incet , deoarece in camera domina fumul de tigara si alcool. Sunt dezbracata de haine , avand pe mine doar un maieu si niste pantaloni de trening foarte scurti. pantofii si telefonul mi-au fost luati , alaturi de sfeterul si buletinul care il aveam in buzunar. O raza de lumina intra pe geamul aproape minuscul cu latura de jumatate de metru , si observ ca in camera asta e doar un pat si un dulap. Ma ridic in picioare si capul imi bubuie. Vad o usa care da intr-un fel de baie , aceasta destul de complexa cu dus , toaleta si chiuveta. Observ o perie de par si o periuta de dinti , alaturi de un prosop , sapun si alte lucruri. Podeaua rece ma face sa ma indrept catre patul ravasit. Ma uit pe gemulet si observ ca in jur e doar o intindere uriasa de pamant , si ma aflu cel putin la etajul al 3-lea. "Unde sunt?" asta e singurul lucru la care ma pot gandi. Imi aud stomacul cum cere de mancare , dar rabda ca deobicei. O oglinda mica imi descopera trupul slab si palid ca laptele. Ochii imi sunt obositi si ma simt fara nici un pic de putere. Dau sa deschid usa dar e incuiata. Reusesc sa spun un usor "Ajutor" , dar cand observ ca se aude doar o soapta , imi fortez vocea si spun din ce in ce mai tare cuvantul dar in engleza. Nimic. Liniste deplina. Bat cu pumnii in usa rece de metal , si tresar la tipatul unui barbat , urmat pe pasi repezi si apasati.

  -Taca-ti fleanca aia!Altfel ajungi cat mai repede in iad!Ai auzit? Ce vrei? ma intreaba brunetul cu ochii albastri atat de frumosi , si cu un accent britanic clar.

  -Unde sunt? spun cu vocea tremuranda si cu primele lacrimi prelingadu-mi-se pe obraji , supunandu-mi creierul sa gandeasca in engleza , singurul lucru la care ma pricepeam la scoala.

  -Unde esti ha? zice acesta izbucnind in ras. Esti aici din cauza ta draguta. "K. draga , te astept la aeroport.Deabea astept sa te vad"  zice acesta razand si mai tare , cu cel mai dureros sarcasm pe care l-am auzit in viata mea.

  -Mai las-o Damian!Si asa e vai de ea acum. se aude o voce de baiat. Nu-l lua in seama. Pun pariu ca iti e foame. Eu sunt Jamie. Sa vad daca iti fac rost de ceva.

  -Mda. Bunul si scumpul Jamie. Cel care vrea sa dea mereu bine in fata tarfulitelor astea mici.Foarte dragut. zice barbatul sarcastic , incuind usa dupa el.

   -Stai!Sunt aici din cauza lui K? ma reped la usa deja incuiata si parasita de cei doi. 

  Se mai aude doar rasul isteric al acelui Damian , si cad in jos pe peretele rece al camerei , izbucnind in cascade de lacrimi. Nu mai plansesem asa de mult. Nici din cauza parintilor mei. Parintii! Cine stie cat sunt de ingrijorati acum! Si Kate si Darcy! Nu! Nu mi se poate intampla asa ceva! Am vrut doar sa...sa am pe cineva care ma intelege..nu am vrut sa se ajunga la asa ceva! Ce..ce ma fac acum? Usa se deschide si Jamie intra in incapere , impreuna cu un pahar cu apa si un sandwich.

  -Mananca. Pari slabita.

  -Ma pis pe mancarea ta! tip la el , repezindu-ma catre usa deja incuiata. 

  -Calmeaza-te!Am vrut doar sa fiu ok cu tine!Crezi ca le pasa cuiva de ceea ce patesti? Kollin te-a adus aici , iar noi pazim alte sute de fete la fel ca tine. Ce , credeai ca daca vorbesti cu anonimii pe internet o sa iti fie bine?Esti doar o fata proasta si naiva! Asa ca ai grija cum vorbesti! 

  -Deci Kollin il cheama...Unde suntem...?il intreb pe satenul cu ochii negri

  -Acum in America.Dar depinde de comportamentul tau unde ajungi..

  -Ce vrei sa zici?Unde e Kollin?

  -Kollin e peste tot.

  -Poftim? 

 Dar nu apuc sa mai fiu auzit , caci acesta iese si raman in tacerea infioratoare. Foamea mea e mult prea mare , asa ca infulec sandwichul acela si incerc sa ma linistesc. Nu pot iesi aici . Geamul e prea mic , si si daca ar fi fost destul de mare incat sa incap pe el , nu pot sari de la trei metri. Privesc in jur , si observ peretii imbibati de fum si mucegai , avand unele parti improscate cu sange. Nu pot sa cred cum de am avut incredere in el. Poate aveau dreptate ai mei cand ma faceau proasta , pentru ca asta sunt! Sa ma incred intr-un anonim de pe internet care imi spune ca vine in Romania pentru mine. Pf..halal viata mai am.Chiar daca nu era perfecta , era casa mea. Acum..nu mai am nimic. Probabil voi ajunge omorata si violata , sau o tarfa. Cum am putut face asa ceva? Pun pariu ca Kate si Darcy deja s-au gandit la varianta de a fi fost furata , dar cum sa ma gaseasca aici...aici unde? America? Poate. Acum , orice e posibil. Dar nu ma las. Zbier pana ragusesc de tot , tipand dupa ajutor si fortandu-mi toate puterile pentru a deschide acea usa blestemata. Dar nimic. Aud doar un "Nu mai tipa!Vin acum"  si pe usa intra un barbat cu ochii verzi , care imi infige in brat o seringa si incep sa ametesc. Ma prinde din spate si ma lasa usor pe pat, zicand: 

  -Usor , usor. Ce  s-a intamplat draga? Acum , vei fi calma mai mult ca sigur ! Sa vedem ce vrea Kollin de la tine. 

  Ii observ doar zambetul atat de frumos , si totodata atat de rau de pe fata , inainte sa incep sa rad cu gura pana la urechi ,cazand prada drogurilor.

Fierbinte si receDove le storie prendono vita. Scoprilo ora