Capitolul 7

3.2K 133 4
                                    

   Kate si Darcy mancau micul dejun , impreuna cu Jamie , Nik si Damian , in timp ce prietena lor manca doar un sandwich pe zi. De la masa lor se auzeau rasete si glume , venite de la cei trei aratosi , caci Darcy si Kate nu aveau chef de ras. Darcy ar fi vrut sa vorbeasca cu Kate , sa ii spuna ce s-a intamplat intre ea si Nik , ca acum , chiar daca pare o prostie , s-a indragostit atat de tare. Dar isi da seama prin felul in care Kate se uita la Damian ca simte acelasi lucru. Cum s-a intamplat asa ceva? S-au indragostit de persoanele care le-au amenintat cu moartea , oameni rai care sunt , ai zice , incapabili de sentimente. Si sentimentele lor se vor duce dracului daca totul e doar un joc al lui Kollin , si defapt , niciuna nu mai are prea mult. Gandul ca ar putea sfarsii , impreuna cu alte o suta de fete pe strada , la comanda oamenilor acestia le infioara , dar nu pot fface nimic. Deocamdata , ele sunt ok.

                     ~~~~~~~~~~~~~~

     Priveam afara , la cum incepe o noua zi. Maine.Toata noaptea am fost pe ganduri , desi n-are rost sa ma gandesc la un viitor , aici unde orice e posibil. Poate ma duce cu el pentru a ma vinde. Poate ca nu le voi mai revedea niciodata pe Kate si Darcy. Pe parintii mei e sigur ca nu ii voi mai vedea vreodata. Gandul ca totul e din vina mea , ma face sa ma urasc. Urasc ceea ce am putut face , si ceea ce am putut deveni. Din cauza mea se intampla toate astea. Toate trei aveam un viitor acasa , impreuna. Nu tinute captive printre oameni atat de scarbosi. Usa se deschide , in dreptul ei aparand Jamie , impreuna cu doua cutii. 

  - Te imbraci cu astea maine. 

  -Bine.

 Iau cele doua cutii in brate si le asez pe pat. Cu ce altceva ma puteam imbraca? Doar daca mergeam asa. Nu , nimeni nu ar cumpara o fata care arata asa. Kollin s-a gandit la toate. Nu deschid cutiile. Probabil sunt pantofi si o rochie , dar nu ma intereseaza nimic care are legatura cu el. Daca ar fii dupa mine , alea ar fii ultimele lucruri pe care le-as imbraca. Ma duc in baie , unde observ cat am putut slabii. Stomacul imi cere intruna de mancare , dar refuz sa mananc mancarea lor. Ma dezgusta tot ce tine de locul asta. Dar din pacate , Jamie nu ma va lasa sa mor de foame , si ma va obliga sa mananc. Si inca nu pot muri. Trebuie sa fiu alaturi de prietenele mele. Nu le pot abandona. Cine stie de cand sunt infometate si ele. Cum sunt tratate , unde sunt... Parca nu le-am mai vazut de o vesnicie.  Jamie intra dinnou. De data asta ma intreb ce mai e.

  - Vin-o jos. Si asa ai slabit mult , nu trebuie sa fii schelet cand il insotesti pe Kollin. zice acesta cu indiferenta

  "Corect.Cum as putea sa il fac de ras?" zic in mintea mea , in timp ce ma straduiesc sa merg de-a lungul holului kilometric. Trecem dinnou prin sala aceea imensa unde le-am vazut pe fetele acelea speriate , si ajungem intr-o bucatarie. Ma aseaza pe un scaun si imi pune pe masa atat de multa mancare. Daca as fi fost acasa as fi mancat-o imediat. Si in ciuda foamei care incearca sa puna stapanire pe mintea mea , ma fortez sa nu ma ating de nimic.

  -Trebuie sa mananci!Nu-mi spune ca nu vrei. Uita-te la tine cum arati! se rasteste Jamie la mine. 

  Huh , si eu care am crezut ca macar el , din toti demonii astia poate arata putina bunatate. Dar se pare ca nu e asa. Incep sa mananc . Stiam ca daca o sa continui sa fiu incapatanata o sa imi fie si mai foame , si cine stie ce va afla Kollin de la ei? Dupa ce termin , ma ridica si ma trage din bucatarie.

  -Stai...te rog. Lasa-ma sa imi vad prietenele. ma rog de el cu lacrimi in ochi.

  -Taci si misca-te! 

  -Dar..te rog!!!Trebuie sa le vad!

  -Am zis..

 Vocea ii este intrerupta de Kollin , care se afla in sala.

  -Las-o la mine. zice el

  Ma impinge catre acesta , care ma ia usor si ma duce intr-o incapere , unde se aflau Darcy si Kate. Nu mi-a pasat de toti oamenii care se uitau atat de ciudat , printre care si Damian si Nik. Am sarit si le-am luat in brate , razand pentru prima oara dupa atat de mult timp. Am inceput sa vorbim in romana , printre lacrimile din ochii nostri , si zambeam , atat de adevarat , incat pana si Kollin nu am slabea din ochi. Aflasem ca sunt bine si ca nu am de ce sa ma ingrijorez. Asta le-am zis si eu lor. Doar nu puteau sa imi spuna cine stie ce le-au facut de fata cu ei . Sunt trasa usor de langa ele si dusa in camera mea. Intra si el. Se aseaza pe scaunul pe care a stat si prima oara si tacem cateva secunde. Ma uit la el si ii multumesc. Nu credeam ca voi ajunge sa ii multumesc pentru ceva tocmai lui , si categoric nu ma asteptam la o urma de bunatate din partea lui.

   -Si..cum iti plac rochia si pantofii?

   -Sunt...superbe. zic eu. nu puteam sa ii spun ca nici nu m-au interesat.

   -Pai , ne vedem maine. La ora patru trebuie sa fim acolo.

   -Bine.

  Pleaca , lasandu-ma in linistea aceea care incepuse sa ma inebuneasca. Din cand in cand auzeam usi deschizandu-se , fete tipand , plansete , dar niciodata batai in usi sau urlete ca ale mele. Probabil chiar le creasem probleme. Si? Oricum nu ma intereseaza. M-am saturat sa tot plang si sa sper ca se va dovedi acel cacat de K care l-am cunoscut. Nu se v-a intampla niciodata. Nu o sa ramanem niciuna aici. E doar o chestiune de timp pana cine stie ce se vor mai gandi sa faca cu noi. Ma intind pe patul atat de rece , si imi promit ca orice ar urma , voi fii tare.

 ~~~~~~~~~~~~~~

   Kate inca se gandea la Darcy si Kat. Nu ii venea sa creada ca insfarsit au vazut-o. Cat de bine le-ar fii mintit in fata , spunandu-le ca e bine si n-au de ce sa isi faca griji , daca nu ar fi stiut si ele tot ce se petrece cu ea. Aveau sa mearga cu ea , alaturi de Damian si Nik la intalnirea aia , sa vorbeasca cu ea , si tot ceea ce vor afla v-a afla toata lumea. Nu aveau cum sa nu afle , caci vor avea microfoane peste tot. In rochiile lor si plus , persoane pe care nici nu le-au vazut vreodata , dar care lucreaza tot pentru Kollin. Kollin. Atat de rau fata de Damian. Nik si el se comporta atat de frumos cu ele , glumesc cu ele , sunt atat de...buni. In timp ce ei toti se distreaza , Kollin cine stie ce planuieste cu prietena lor. Nu apuca sa mai gandeasca nimic. Damian se afla in pragul usii. Nu stie cand a intrat. 

  -Ti-am adus ce vei imbraca. Nu uita ca ea nu stie ca veti fii acolo , si veti vorbi cu ea normal. zice Damian , cuprinzand-o pe Kate in bratele lui puternice. 

  -Stiu...dar..am incredere in tine. Nu pot crede ca esti un om rau , la cat de frumos te comporti. 

   Kate il priveste pe Damian in ochi. Acesta se apropie de ea , si ii cuprinde buzele intr-o multime de saruturi. Ii da jos tricoul si ii rupe pantalonii , in timp ce ea  ii descopera abdomenul cu cele sase patratele . Se lasa pe spate , pe patul moale si acesta o cuprinde intr-o varietate de atingeri suave. Nu se mai poate gandii la nimic acum , decat la perfectiunea la care a visat de atat de mult timp , si care o saruta acum usor pe gat. Se pierde in ochii lui albastrii ca oceanul , si ii atinge abdomenul. Noaptea se lasa , iar ea adoarme in bratele lui. Acesta se ridica si se imbraca , iesid din camera cu un zambet de bad boy pe fata.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now