Capitolul 30

2.4K 96 2
                                    

  Sunt luata brutal de pe podea , si dusa in fata lui Mike. Acesta zambeste , cand vede halul in care sunt.

  -Buna treaba , baieti! le spune acesta , barbatilor care m-au batut ieri seara. Daca erai desteapta , mi se adreseaza acesta , nu se ajungea aici. Acum , draga mea , spune-mi. Cine te-a trimis aici.

  Vazand ca tac , ma ameninta cu moartea , dar nu are niciun efect. 

  -Nu vrei sa vorbim ? Bine. Aduceti-le! striga acesta. Se deschide o usa , si le vad pe Darcy si pe Kate. Nu sunt batute ca si mine. Ceea ce ma linisteste putin. Acum , draga mea...revine acesta. Ai de gand sa imi spui , cine v-a trimis aici?

  Aceeasi liniste se lasa. 

  - Bine. Cum vrei tu. le face un semn oamenilor , care incep sa le loveasca pe Kate si pe Darcy. 

  - Opreste-te!! tip , in timp ce realizez ca am vocea ragusita. 

  - Sa inteleg ca te-ai razgandit. acesta le face semn barbatilor care se opresc.

  - Noi... incep eu

  - Nu! Nu le spune! E o cap... Kate e intrerupta de un barbat care o plesneste si cade la pamant

  - Continua draga mea. imi spune Mike

  Dar tac. Urmeaza alte intrebari la care nu ii raspund , iar acesta se enerveaza. 

  - Ce fata proasta! Viata prietenelor tale nu conteaza , nu-i asa? Credeti ca nu stiu ca baietii mei v-au adus aici? Intrebarea este , de ce? Crede-ma , ai inrautatit lucrurile. Iar acum , prietenele tale vor avea de suferit. 

  Le vad pe Kate si pe Darcy , batute in fata mea. Sunt obligata sa privesc , deoarece sunt tinuta de doi barbati care , de fiecare daca cand imi intorc capul , ma lovesc cu putere in abdomen. Totul se termina , cand Mike le spune sa se opreasca , el avand o intalnire importanta la care trebuie sa participe. Sunt dusa in camera de ieri. Acolo , barbatul de la care am luat cutitul  , incepe sa ma atinga. Sunt ca intr-un fel de transa , deoarece nu pot sa imi scot din minte imaginile cu Kate si Darcy batute cu atata cruzime. Nu realizez cand ma dezbraca, decat atunci cand il imping pe barbatul din fata mea. Acesta , enervat , ma tranteste la pamant , lovindu-ma cu picioarele. Cand se opreste , tranteste usa , apoi o incuie cu cheia. Starea de foame pe care o am in decursul zilei aproape ca nici nu mai e simtita. Tot corpul ma doare , avand vanatai peste tot. Nu pot sa cred ca nu am reusit. Nu pot sa cred ca inca suntem aici. Cel mai probabil vom ajunge violate , si moarte in bataie. Ori , vor astepta pana ne vindecam , ca apoi sa ajungem pe strada , aducandu-le bani. Iar Darcy .. nici nu vreau sa ma gandesc la cat de mult sufera in momentul asta. E...insarcinata. Nu m-ar mira daca a pierdut copilul , avand in vedere starea noastra , a tuturor. Iar Kate , care era atat de fericita inainte , cand ii vedeam sclipirea din ochi , atunci cand era cu Damian...

  Loviturile la cap , cazaturile , ma fac sa am o durere insuportabila. Ce n-as da , ca cineva sa vina sa ma drogheze in clipa asta , ca sa nu mai simt nimic altceva , decat fericire. Dar nu vine nimeni. Stau , privind cu ajutorul razelor lunii , pierzand numarul vanatailor de pe corpul meu. "S-a terminat totul!" imi spun. "Esti ca si moarta. Si tu , si ele. Iar asta din vina ta! Doar din vina ta!"  Fruntea mi se incrunta , si pentru un moment , imi dau seama ca ma urasc. Urasc ce am facut , pentru ca , practic , totul e din vina mea. Daca nu eram eu , nu se ajungea aici. Nu l-as fi cunoscut pe Kollin niciodata , nu as fii ajuns in America niciodata , Darcy si Kate nu ar fii ajuns sa se indragosteasca de Damian si Nik , Darcy nu ar fii ajuns luata de Jason... toate astea din cauza...mea. "Tuturor le-ar fii mai bine fara mine!" imi spun "Poate..poate ar fii bine sa dispar dracului odata!". Iau cutitul de sub saltea , si incep sa imi fac taieturi pe tot corpul. In cateva minute , Mainile si picioarele imi sunt acoperite de sangele , care curge incet si sigur. La colectia de vanatai , se adauga si multimea de taieturi , care imi invaluie corpul intr-o perdea rosie. Mintea mi se incetoseaza , si singurul lucru pe care il mai vad , e balta de sange din jurul meu care se mareste.

  Simt cum sunt luata usor in brate. Simt doua maini puternice , care nu ma lasa . Aud pasi in jurul meu , dar nici o voce. O masina este pusa in miscare , sunt dusa intr-o incapere , iar apoi simt cum sunt dezbracata. Nu am puterea sa ma impotrivesc , iar in momentul asta , nici nu ma mai intereseaza ce se intampla cu mine. "Totul s-a sfarsit. Darcy..Kate..eu..suntem ca si moarte. Tuturor le-ar fii mai bine fara mine. Trebuie sa mor. Nu mai conteaza ce mi se intampla acum. O sa mor. Trebuie..." imi spun. Mintea mea este inundata de ganduri negre. Simt cum sutienul imi aluneca jos , apoi pantalonii , si ajung dezbracata complet. Bratele ma aseaza pe ceva..rece. In urmatoarea clipa , sunt invaluita de apa . Deschid ochii , si vad o mana care indeparteaza sangele de pe corpul meu. Apa calda imi rasfata corpul , si simt cum mintea mi se limpezeste. Sunt ajutata sa ma ridic , apoi sunt invaluita intr-un prosop. Mi se da un halat pufos , si sunt asezata intr-un pat moale. 

  "Am ajuns in Rai." imi spun , in timp ce cad intr-un somn adanc , fiind mangaiata.

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now