Capitolul 35

2.2K 91 2
                                    

  Dupa ce am baut si am ras toti , de la doisprezece noaptea pana la sase dimineata , fiecare a dormit pe unde a putut. Ne-am trezit cu adevarat la doua , cand a inceput sa ne fie foame. Kate si Damian aveau sa plece la mare ,in Spania, dupa cum ne-au anuntat , asa ca , dupa ce si-au facut bagajele , au pornit masina si au plecat. 

  Pe drum , Kate l-a inveselit pe Damian. Au ras si au facut glume intelese doar de ei , evitand privirile oamenilor din avion.

  Au luat o masina pe care Damian a inchiriat-o , si au dat muzica la maxim. Au inceput sa cante si sa rada , din cauza ca niciunul nu se pricepea la asta.

   Ajungand , s-au cazat la un hotel si si-au despachetat bagajele. Cum era inca zi , acestia si-au luat costumele de baie si au plecat pe plaja. Si-au instalat lucrurile , iar Kate a fugit in apa. Damian a ales sa traga un pui de somn pe sezlong. Kate , simtindu-se singura , a luat intr-o sticla apa din mare , udandu-l astfel pe Damian. Acesta tresare , usor enervat , dar uita de tot cand vede zambetul stralucitor , al fetei din fata lui. Se uita la corpul ei perfect , apoi zambeste pervers. O trage de mana , aceasta cazand peste el  , privindu-se in ochi. 

  - Esti perfecta , Kate. ii spune Damian acesteia , cu sinceritate. 

  Kate zambeste , si il saruta. Il prinde de mana , mergand amandoi in apa , unde inoata , apoi se stropesc unul pe altul , ceea ce ii face pe amandoi sa rada cu adevarat. 

  Dupa ce isi petrec ziua pe plaja , jucandu-se unul cu altul , admira apusul soarelui. Nuantele de mov deschis , roz , protocaliu si galben isi fac aparitia , iar asta ii face pe amandoi sa isi indrepte privirea catre cercul de un galben stralucitor care parca se pierde in mare. Damian o imbratiseaza pe Kate din spate , ceea ce o face sa se intoarca. Ii descopera ochii , asemenea unor diamante , pierzandu-se in albastrul lor. Un sarut tandru si suav apare , apoi acesta o strage si mai tare in brate. 

  - A fost cea mai frumoasa zi de nastere. ii sopteste lui Damian la ureche.

  - A fost doar o zi la mare...trebuia sa fac mai multe. Meriti mult mai mult decat atat. spune Damian usor stanjenit

  - Totul e perfect. E perfect din cauza ta. Pentru ca esti aici , acum , cu mine. Nu mi-as putea dori altceva. zice Kate , in timp ce zambeste , vizibil fericita

   - Pai..ziua inca nu s-a sfarsit..

  Damian isi afiseaza zambetul sau cuceritor , apoi o ia pe aceasta de mana , mergand in camera de hotel. O asteapta pe Kate , pana isi gaseste ceva cu care sa se imbrace. Pleaca prin oras , gasind un club. Damian insista sa intre in unul dintre cele mai de fite , asa ca cei doi se aseaza la o masa. Isi comanda fiecare niste bauturi , apoi Kate cedeaza la indemnarile lui Damian , se ridica si danseaza cu acesta , alaturi de alte cupluri. Nu conteaza ca nu se pricepe , deoarece Damian stie asta , si de fiecare data acesta face totul sa fie perfect. Ea rade , amuzata de miscarile lui Damian , iar acesta o soarbe din priviri. La finalul dansului , toata lumea are ochii atintiti la cei doi , admirandu-le frumusetea. Ea , cu zambetul pe buze ca intotdeauna , de mana cu el , unul dintre cei mai bogati mafioti , mereu sexy si cuceritor , afisand un zambet atragator. O multime de oameni le aduc complimente , majoritatea cunoscandu-l pe Damian , deoarece nu vine toata lumea la cluburi din acestea. Kate primeste o groaza de felicitari , iar atunci cand oamenii devin prea insistenti , tinandu-l pe Damian de vorba , acesta incheie conversatia si isi ia partenera de mana , parasind clubul. 

  S-au plimbat pe strazi , unde Kate a avut ocazia sa isi arate in fata lui Damian , spaniola stiuta. Acesta o priveste cu admiratie , vazand-o pe aceasta cum vorbeste in spaniola cu o vanzatoare , apoi rad amandoi copios deoarece Kate greseste un cuvant , plecand apoi repede , speriata de expresia fetei a acelei vanzatoare. Privesc un carnaval , iar luminile si veselia din jur , ii fac pe acestia sa se simta in largul lor. 

  Isi termina seara la un restaurant de lux , cu toate ca e deja o ora tarzie in noapte , locul pare mai aglomerat ca niciodata. Isi comanda ceva de mancare ,iar Damian o priveste pe Kate , absorbit de frumusetea ei. Nu credea ca va ajunge vreodata sa se indragosteasca vreodata , atat de tare. Mai ales in conditiile date. O romanca , adusa aici pentru o cu totul alta viata. In schimb , e o fata atat de timida si de speciala. Inca de cand a remarcat-o , a simtit ceva diferit la ea , iar asta l-a facut sa o cunoasca mai bine. Felul in care ea zambeste , in care se bucura de fiecare clipa alaturi de el , il face sa se simta special , asa cum nu s-a mai simtit niciodata. Si iat-o in fata sa , pe fata care i-a adus iubire in viata sa. Isi continua seara , mancand si vorbind despre cum s-a schimbat viata lor , in tot acest timp. Vorbesc despre lucruri despre care au refuzat pana acum sa vorbeasca. Despre familie , despre vietile lor , inainte ca toate astea sa se intample. 

  In drum spre hotel , cumpara o sticla de sampanie , pe care o desfac cand ajung. Isi toarna in pahare , iar in timpul in care Kate se dezbraca , Damian pregateste o cada plina cu spuma si petale de trandafiri. O ia pe Kate in brate si ii da usor sutienul jos. O aseaza in apa apoi i se alatura , impreuna cu doua pahare de sampanie. O muzica lenta se aude pe fundal , ceea ce merge perfect cu lumanarelele din jur. Kate isi lasa capul pe spate , zicand.

  - Asta , a fost categoric cea mai perfecta zi de nastere din viata mea.

  - Ma bucur ca a fost pe placul tau...am vrut sa te simti speciala....

  - Damian..eu mereu ma simt speciala cand sunt in jurul tau. ii raspunde aceasta

  - Te iubesc , Kate. ii spune Damian pentru prima oara fetei , care il priveste cald

  Acesta se apropie de ea , si o saruta pasional , petrecand cea mai frumoasa noapte din viata lor. 

Fierbinte si receWhere stories live. Discover now