Korkak | 7 Yıl Sonra

2.3K 102 57
                                    

Bu bir ÖZEL BÖLÜM!

2020 yılından bildiriyorum: Sizleri çok özlüyorum! 2013'te başladık bu yolculuğa; bu nisan ayında tam 7 yıl oldu.

Bir okuyucum duvarıma Korkak'a özel bölüm yazar mısın demiş, ben de özel bölüm ile sizlere küçük bir hediye vermek istedim, umarım özlemişsinizdir ve severek okursunuz.

Korkak'a her gün bölüm yazıp paylaştığım ilk günleri hatırlıyorum, zamanım boldu ve yazmaktan başka bir şey yapmıyordum. Ne özgür, ne güzel, ne tasasız günlerdi... Şimdi zamanım bol değil ve bu yüzden aklımdaki kurguyu önce yazıp bitiriyor, sonra paylaşıyorum. Yeni hikayem MELODİST'te de bunu yaptım, önce yazıp bitirdim ve şimdi de paylaşmaya başladım. Eğer Korkak kıvamında eğlenceli bir hikaye okumak istiyorsanız beklerim sizi. Ama biraz daha dramatik bir aşk hikayesi isterseniz de Özgür Güz'ün kapılarını aralayın derim. Macera, gizem ve aşk isterseniz gitmeniz gereken yer Geçmişin Fısıltıları olsun.

Ama Korkak'ın yeri hep ayrı olsun, çünkü ilkler özeldir, değil mi?

Korkak benim uğurum. Sizin gibi güzel okuyucularla yeniden yorumlarda, satırlarda kavuşmak istediğim için diğer hikayelerimde buluşmayı temenni ediyorum ve sizleri özel bölüm ile baş başa bırakıyorum.

Korkak'ın ilk bölümlerini hatırlayanlar, bu bölümü okurken tatlı tatlı gülümsemeye başladı bile...

NOT: Yorum butonu sizleri büyük bir açlıkla bekliyor! Özlendiniz!

****

 2013

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

2013. Hayatımın dönüm noktası.

Çılgınlıklar, ilk aşk, sahte arkadaşlıklar, kırgınlıklar, öfke, gerçek dostluk... Daha birçok duyguyu içinde barındıran koskoca bir yıl.

Bugün, 2020'de, şu an olduğum kişiyi olmamı sağlayan masum bir yıl.

2013. 7 yıl öncesi...

Bir hafta içinde bir sürü şey değişebiliyorken, hayatınız saniyeler içinde tepetaklak olabiliyorken 7 yılda neler oldu?

Hayatın garip oyunlar oynadığı konusunda tüm insanlar hemfikir olmalıydı. Lise bitene kadar sanki hayatımdaki herkesin hep benimle olacağını sanarak büyük bir hata yaptığımı fark ediyordum. İnsanlar hayatımıza girip çıkıyordu, hayatın önümüze çıkardığı fırsatlara ve yaptığımız seçimlere göre şekillendiriyorduk kendi yaşantımızı.

Hepimizin hayatında birçok şey farklılaşmıştı.

Büyümüştük.

Değişmiştik.

Hiçbir şey aynı kalmamıştı.

Nil ve Berk ayrılmıştı, üniversiteye geçtikten sonra farklı şehirde olmanın yarattığı sorunları aşamadılar. Nil farklı şehirde okuyordu ve aslında benimle bile ilişkisi eskisi gibi değildi.

KORKAKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin