6. Hladová jako vlk*

1.7K 99 19
                                    

,,No konečně jste se uráčili vrátit!" přiběhl ke dveřím Emmett a objal Bellu jednou rukou kolem ramen. ,,Tak jak jste si to užili?" zastřihal obočím.

Bella protočila oči a pak se pobaveně podívala na svého oblíbeného švagra. ,,No, rozhodně víc než ty," zazubila se a objala ho jednou rukou kolem pasu.

Hlasitě se zasmál. ,,Tak to si líbit nenechám," uchechtl se. ,,Čeká nás páka, počítej s tím," zazubil se. Bella se od něj odtáhla a dala si ruce v bok.

,,To si piš a já opět vyhraju!"

,,Opět? Vždyť už jsem několikrát vyhrál já!'' opáčil dotčeně.

,,To je jedno. Stejně vyhraju!" zasmála se.

,,Moc si nevěř. To já tu mám největší svaly, takže-''

,,Ne, to nemáš, to ta holka," přerušila ho pobaveně a pozvedla obočí. Urážka se jí přímo nabízela a ona tu šanci nepromrhala.

Emmett se zarazil a najednou neměl co říct. Bella ho setřela a on to moc dobře věděl. Nakonec jen poraženě vydechl, zvedl ruce nad hlavu a zasmál se. ,,Ok... Vyhrála si," zachraptěl. Bella zvedla bradu nahoru a vítězně se usmála.

,,Kde vlastně všichni jsou?" zeptal se Edward, čímž přerušil jejich pošťuchování se.

,,Já jsem tady!" ozval se Carlislův hlas ze schodů. ,,Alice, Rosalie a Esme šli převléknout a uložit tu neznámou do postele. Mimochodem... Do Edwardova bývalého pokoje," odkašlal si a Edward se na to jen nesouhlasně zamračil. ,,Renesmee byla unavená, tak si šla lehnout do pokoje pro hosty. Jasper šel s Jacobem za smečkou podat hlášení o neznámém vlkodlakovi na našem území a říkali, že zkusí znovu prohledat les a okolí, tentokrát mnohem důkladněji," řekl a usmál se.

,,Dobře. Chtěla jsem sice jít domů, ale když tu Renesmee spí a ještě ke všemu je tu ta holka, tak asi raději zůstaneme," oplatila mu Bella úsměv.

Carlisle už otevíral pusu, že něco řekne, ale v tu chvíli se za ním vynořila Alice. ,,Hotovo. Teda řeknu vám... To, že má menší svalstvo je věc jedna, ale že má i tak dobrý tvary? Holka, takový tělo, pro to bych vraždila," zasmála se. ,,Kdyby byla opačného pohlaví, to by bylo něco," zasnila se a zkousla si ret.

Všichni se rozesmáli. ,,Bože, ty se tu rozplýváš nad holkou!" zkřivil Emmett znechucením obličej.

,,Nerozplývám se nad ní! Ale nad představou, že by byla muž!"

,,V jejím případě kluk," hlesla Rosalie pobaveně.

,,To je fuk," mávla Alice rukou. ,,Ale představte si to! Takový svalnatý a krásný chlap v našem věku!''

,,Tak to radši ne!" zasmál se Edward a objal Bellu a co nejvíce si ji k sobě přitiskl. Nikdo tomu však nevěnoval pozornost a všechny dámy se zasnili. Po chvíli se každá uchechtla a zkousla si ret. ,,No tak, dámy! Co jsme vám udělali?" zakňučel dotčeně.

,,Eda má pravdu, vy smilnice!" houkl Emmett a založil si ruce na hrudi.

,,Dobře, dobře, vy žárlivci," pokroutila nad nimi Rosalie hlavou.

Alice se zhluboka nadechla, aby zahnala smích a promluvila směrem ke Carlislovi. ,,Dali jsme jí moje oblečení a to její má u vás v ložnici zamčené ve skříni, aby - až se probudí - něco nevymýšlela, protože to vypadalo, že v tom oblečku má docela pěknou sbírku zbraní. Nevěděla jsem, jestli nebude mít třeba žízeň až se probudí, tak jsem jí dala vedle postele na stůl sklenici s krví. Dokonce jsme ji i trochu umyli, protože jsme ji nechtěli do postele ukládat špinavou. Snad nás nezabije, až se probudí," zazubila se.

Twilight Saga: Úsvit [DOKONČENO]Kde žijí příběhy. Začni objevovat