Capitolul 45-Razbunarea lui Lilith

2K 177 23
                                    

S-a terminat acum...Sufletul Nyriei este langa ISH.Dar nu ma pot impaca cu faptul ca trupul ii este folosit de acea fiinta decazuta pe nume Inanna.

Aud un zgomot in usa si o voce sonora,care porunceste ceva unui demon.Stiu ca este unul de rang inferior,dupa tropaitul copitelor.Vocea care porunceste imi este insa foarte cunoscuta.Nu e cumva...

-Layra...Te distrezi?

M-am ridicat din genunchi,din locul in care imi faceam rugaciunea si m-am indreptat de spate.Chiar daca ceea ce simt pentru Nyria ma face sa ma inabus,ma stapanesc,pentru ca nu trebuie sa uit,aceasta creatura respingatoare nu mai are nimic uman in afara trupului.

Inanna e imbracata intr-o rochie lunga si verde,care ii lasa la vedere aproape in intregime pieptul si paseste cu pasi inceti si molatici.Este incarcata de bijuterii si parul negru ii este aranjat in onduleuri bogate.Un fior ma strabate cand vad cata opulenta pentru un corp care este de fapt mort si ar trebui sa fie redat pamantului.

Ma priveste cu ochii ei rosii de culoarea sangelui inchegat.Tare as vrea sa stiu la ce se gandeste!Insa nu ii pot citi mintea.

-Printul mi-a zis ca te plictisesti inchisa de atata vreme si sa iti tin putina companie.

-Nimic nu cred ca mi-ar ruina ziua mai mult,ii zic nervoasa.

Ea incepe sa rada.

-Interesant...Atata furie se gaseste in tine,ingerasule...Oare care sa fie pricina?

M-am dus spre ea si m-am oprit chiar la cateva degete distanta.

-Cred ca pricina o cunoasteam amandoua,ii zic printre dinti.

-Ai grija,nu ai vrea sa imi folosesc puterea pe tine.Ti-ar zbura fulgii unul cate unul,rade ea sarcastic.Hai odata,sa mergem.

Raman nemiscata.

-Nu a fost o rugaminte,ci un ordin.

-Nu primesc ordine de la tine.

Expresia fetei ei isi pierde nuanta de veselie.

-Te crezi viteaza,nu-i asa?Nu mai ai nimic de pierdut.Nyria e moarta.Dar ce zici de corpul tau?Ai vrea sa ramana intreg,nu?

-As prefera,zic ironica.

-Atunci misca-te.

Ma ia de brat cu sila si pocneste din degete.O ameteala imi cuprinde capul si imi fuge pamantul de sub picioare.Ma trezesc intr-un fel de pestera aurie,ce are undeva sus candelabre transparente,care plutesc.In fata noastra se vede un altar aurit.De fapt,totul bate in auriu,pentru ca pestera este plina cu aur.Stalactitele au forme de serpi si decoreaza peretii ovoidali,care par prelucrati de mana omeneasca.Sau draceasca.

Aud rasete infundate si o vad pe Lilith cum vine spre mine.

-Ai adus-o!Perfect.

Recunosc preotesele care au dansat la sacrificiul Nyriei.Sunt 7.

Lilith face un semn spre Inanna si se apropie de altar,fac ceva ce nu pot sa vad,dar presimt ca nu este ceva prea frumos pentru mine.

Un ranjet de satisfatie apare pe chipul unei preotese care se apropie tinand ceva in pumn.Ma uit la ea neintelegand ce anume face.Cele doua preotese principale,una aratand a desfranata si cealalta cu chipul Nyriei,privesc scena ca si cand ar astepta actul final.

Preoteasa arunca cu o substanta aurie spre mine,care imi intra in ochi.Incep sa urlu!Ce este astaaaaa?Ardeeee!

Nu mai pot vedea nimic si imi duc mana spre pleoape,dar cineva ma insfaca de maini si ma trage spre altar.As vrea macar putin sa imi usurez usturimea ingrozitoare!

ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER: Căderea unui heruvim (I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum