Capitolul 34:Ierarhia Infernului

1.8K 174 12
                                    

Belial isi ia locul in dreapta printului,pe scaunul lui inalt,decorat cu aripi de liliac.Putin mai in fata lui,se afla un alt scaun,unde vad un barbat cu pletele negre,drepte,cu fata ascutita.In stanga tronului observ un demon cu chip de femeie,care e mai mult dezbracata decat imbracata si care are niste coarne impresionante,asemanatoare cu cele de berbec.Tot in stanga,pe aceeasi linie cu ea,un alt demon cu chip barbatesc,care are parul blond si lung si fata alba ca varul.

Raman in fata tronului,cu chipul plecat,simtind ca incep sa tremur de spaima.Lucrurile stau cum nu se poate mai prost.Capeteniile ma studiaza atent,iar cel care sta pe tron e complet nemiscat.Vanzoleala din spate imi da de inteles ca demonii inferiori asteapta cu mare interes sa vada ce va spune Printul lor.As putea spune ca si capeteniile sunt aproape la fel de interesate.Probabil se gandesc care sa ma sfasie primul.

-Apropie-te!aud o voce poruncitoare cu inflexiuni metalice.

Dau inca un pas inainte si ma uit spre posesorul vocii,decisa sa il infrunt.Iata,stau fata in fata cu demonul din vis!Nu trebuie sa uit insa ca am o treaba de facut si nu voi tacea,indiferent ce imi vor face dupa.

-Am venit dupa sora mea Nyria!Iti ordon sa o eliberezi!Sunt aici,asa cum a fost intelegerea.Acum e randul tau.

Deodata intreaga sala incepe sa rada de indrazneala mea.Femeia ce poarta coarne zambeste dispretuitor si isi mangaie podoabele de pe degete.Cel blond si palid zambeste indulgent.Insa Belial isi arata coltii.

-Fii respectuoasa!Te afli in fata Printului Intunericului!Nu facem targuri cu oamenii!Voi sunteti niste nimicuri...

Lucifer face din nou un semn cu mana si toate inceteaza.

-Nu aveai de ales decat sa te predai.Daca o voi elibera pana la urma,depinde numai de tine...

Vocea lui groasa este nepasatoare.Ma infurii si incep sa vorbesc fara sa mai gandesc,desi presimt ca nu va iesi nimic bun.

-Ce fel de print este acela care nu-si respecta intelegerile?

Atunci larma din sala devine de nedescris.Belial isi duce mana la sabia de la sold,demonii inferiori se agita si lovesc taisurile armelor una de alta,cel palid incepe sa rada,iar femeia incornorata paraseste brusc scaunul si vine spre mine.Cand ajunge in fata mea,incepe sa se roteasca in jurul meu,studiindu-ma cu atentie si isi plimba mainile cu unghii lungi peste materialul capei mele.Ochii ei sunt la fel ca ai lui Belial,iar parul negru ca smoala este lung si lucios,pieptanat la spate.Are pieptul mare,matern si sanii rotunzi i se intrezaresc pe sub haina de culoarea purpurei.Buzele ei sunt rosii si senzuale.Ma uit la ea si ma gandesc ca este imaginea perfecta a pacatelor trupesti.

Aud vocea Printului.

-Cea pe care o vezi in fata ta se numeste Lilith.Printesa peste Regatul Desfraului din lumea pamantenilor.

Am tresarit interior si m-am uitat in ochii ei negri,sfidand-o.Ea s-a apropiat destul de mult de mine si apoi a zis tare,ca toti sa o poata auzi.

-Printul meu,daca vei dori...O voi transforma pe aceasta muritoare in sclava poftelor tale.

Ceilalti ranjira,ca si cand ideea nu era deloc una de lepadat.

M-am retras cu scarba de sub atingerea ei unduitoare.Ea mi-a aruncat o privire plina de ura si s-a intors la locul ei.

Lucifer face un semn spre dreapta tronului,atragandu-mi atentia.

-El este Belial,locotenentul meu si mana mea dreapta.In fata lui il poti vedea pe regele Asmodeu,astrologul meu personal.

Belial a ranjit sadic,dar celui cu fata uscativa nu i s-a clintit nici un muschi de pe fata.Privirea mi s-a dus spre cel blond.Acesta poarta o capa splendida si pare desprins dintr-o alta epoca.Ochii lui sunt singurii cenusii si sunt machiati cu negru.

-Regele Azazel,stapan peste Tinutul Desertic.

Acesta se ridica de pe tron si face o plecaciune spre stapanul lui,ca un fel de multumire pentru titlul pompos.

-Acum...Noi cu cine avem onoarea?ranjeste Lilith de la locul ei.

-Numele meu este Layra! spun eu cu hotarare.

La auzul numelui,zambetul ii ingheata pe fata.Belial face un semn spre stapanul lui,care semana cu nedumerirea.Blondul Azazel tresare usor iar cel care era numit Asmodeu isi pierde calmul si se ridica practic de pe loc.

-Imposibil! se pronunta el.

Mana printului se misca nervoasa.

-Liniste!

Ceilalti bombane parca nemultumiti si se intorc cu privirea spre Lucifer,asteptand o explicatie.De ce se comporta in felul asta cei mai mari demoni ai infernului?Ce stiu ei si eu nu stiu?

-Lucifer,intunecatul meu frate,vrei sa spui ca aceasta creatura respingatoare a facut parte candva din ordinul nostru?aud vocea lui Lilith.

Acesta face un semn din cap,nu vad daca este negatie,dar imi dau seama de raspuns dupa furia ce se citeste pe chipul femeii incornorate.

-A ales un trup de OM?intreaba uluit Belial.

-Cat de dezgustator! se stramba Lilith.

Nu inteleg la ce se refera cei doi.Discutia dintre ei devine din ce in ce mai ciudata.Poate este ceva cu mine!Inca nu m-au sfasiat...

Rumoare se instaleaza in sala si demonii incep sa discute.

-Ajunge! Duceti-o in celula ei!

Belial sare de indata sa asculte ordinul,dar eu fac un semn de dezaprobare.

-Nu am vazut-o inca pe Nyria! De unde stiu ca traieste?

-O vei vedea atunci cand decid eu!se aude vocea groasa de pe tron si apoi o bataie in podea,provocata de sceptrul lui.

Simt cum pamantul imi fuge de sub picioare si tip.Bratele de fier din spatele meu ma tin insa in echilibru,pe masura ce cad tot mai jos,pe trapa ce se cascase in podeaua salii.

ÎMBRĂȚIȘAREA LUI LUCIFER: Căderea unui heruvim (I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum