Kapitel 21

1.2K 66 10
                                    

Två dagar senare stod jag i hissen påväg upp till lägenheten. Klockan var strax efter fem. Jag hade stängt poolen för dagen och skulle hem och duscha och göra mig iordning inför familjemiddagen.
Hissdörrarna öppnades och jag klev in i lägenheten. Mina fötter styrdes mot mitt sovrum. Jag kikade in genom dörröppningen och såg Agnes ligga i sängen med sin mobil i handen. Ett leende intog plats på mina läppar bara av att se henne. Jag gillade den tjejen. Riktigt mycket.

Jag smög fram till sängkanten. Agnes var helt inne i sin mobil och märkte mig därmed inte alls. Det fick mig att vilja skratta, men jag höll skrattet inom mig för att inte förstöra det perfekta tillfället att skrämma henne.
Sekunden efter hoppade jag ner i sängen, precis framför hennes ögon, samtidigt som jag gav ifrån mig ett skrik med min mörkaste stämma. Agnes hoppade till av rädsla och skrek innan hon förstod att det var jag. Hon himlade med ögonen och skrattade. Själv brast jag ut i gapskratt. Jag vek mig av skratt gång på gång.
Agnes tittade på mig med ett höjt ögonbryn och väntade på att jag skulle sluta skratta åt henne.
Tillslut avtog mitt hysteriska skratt. Hon gav mig en sur min. Ett skratt slank ur min mun.
"Älskling, är du så lättskrämd?"
"Äh, käften" muttrade Agnes surt.

Jag la mig på rygg i sängen och pustade ut. Min hand sträckte sig efter Agnes och hon tog tag i den. Jag drog henne mot mig och hon satte sig gränsle över min mage.
Våra blickar fästes vid varandras. Hon lutade sig ner mot mig och våra läppar möttes i en mjuk kyss.

"Vi borde göra oss iordning inför middagen" mumlade jag efter kyssen. Agnes skrattade till innan hon nickade.
"Då går jag från dig då, är det så du vill ha det?" mumlade Agnes retsamt. Hon rullade över mig och skulle precis resa sig från sängen och gå iväg när jag greppade tag i hennes handled och drog tillbaka henne. Hon hamnade ovanpå mig.
"Jag ångrade mig, stanna" sa jag och bet mig i läppen.
Agnes ansikte var bara någon centimeter från mitt. Hon log lurigt.
"Tänkte väl det" mumlade hon mot mina läppar.
Jag kupade mina händer mot hennes kinder och pressade mina läppar mot hennes läppar.

En timme senare stod vi redo i badrummet. Jag hade på mig en ljusblå skjorta och ett par mörkblå jeansshorts. Håret var fixat med vax och kepsen var av. Agnes hade på sig en svart, tajt klänning som gick ner till hälften av låren. Klänningen hade inga ärmar och jag förstod inte hur den höll sig kvar, men snyggt var det. Hennes bruna, lockiga hår hängde fritt över hennes axlar.
Jag kom på mig själv stirrandes på Agnes spegelbild. Hon hade märkt det och det fick henne att rodna. Jag log och vände mig mot henne.
Sakta vände hon upp sin blick mot min. Jag tittade djupt in i hennes ögon och bet mig i läppen.
"Du är vacker, Agnes, riktigt vacker" sa jag lågt. Agnes rodnande som aldrig förr. Jag log. Sakta böjde jag mig framåt och gav henne en fjäderlätt kyss på kinden.

Hissen plingade till och öppnade dörrarna. Jag vände blicken mot Agnes. Hon var nervös, det såg jag tydligt. Jag greppade tag i hennes midja och drog henne mot mig. Vi stod tätt intill varandra. Jag släppte min ena hand från hennes och placerade mitt pekfinger och långfinger under hennes haka. Försiktigt lyfte jag upp hennes huvud och hon va tvungen att möta min blick. Jag log varmt.
"Du behöver inte vara nervös alls. De kommer älska dig" viskade jag. Agnes rodnande och vände generat bort blicken. Jag pressade mina läppar mot hennes och vi möttes i en mjuk kyss.

•••
Som jag lovade så publicerar jag detta kapitel, lite sent men men. Även detta är väldigt segt och tråkigt så jag kommer ge er nästa kapitel redan imorgon. Nu ska jag försöka hitta på nån bra story som fortsättning till denna bok. Kommentera gärna om ni har några idéer. Kommentera även vad ni tycker om boken!
Puss & kram <3

mi mariposaDär berättelser lever. Upptäck nu