93

3.6K 123 55
                                    

Pov Camille

Ik word wakker van gekrijs. Iets wat ik de afgelopen 3 maanden vaak heb gehoord.

"Shh, mama moet goed slapen, vandaag is een belangrijke dag" fluistert Niall, de afgelopen 3 maanden is Niall alleen maar uitbed gegaan om naar Sebas te gaan. Ik mocht, nou mag, het niet omdat ik goed moet uitrusten volgens hem. Ik voel dat er iets naast me word gelegd en daarna hoor ik de deur open gaan.

Ik open langzaam mijn ogen en zie dat Sebas tegen me aanligt. Hij kijkt me met grote ogen aan. "Hee kleine" zeg ik hees. Hij zuigt op zijn speen en knijpt in mijn shirt met zijn kleine handje. Ik glimlach en druk een klein kusje op zijn voorhoofd. Hij heeft de ogen van Niall en zijn neus. Hij heeft mijn über cute wangetjes en lippen -volgens Niall.

"Zo kleine man" zegt Niall en komt de kamer weer binnen lopen en sluit de deur. "Heb je mam-kleine wat zei ik nou. Maak mama nou niet wakker" zucht hij. Ik grinnik. "Hey babe" zegt hij en komt naast me zitten. "Hey" zeg ik. Hij drukt een kus op mijn lippen. "Jij? Ik?" Vraagt hij. "Jij" zeg ik. Hij knikt en neemt Sebas in zijn armen. Ik geef de fles aan hem en haal voorzichtig de speen uit Sebas' mond. Niall geeft hem een fles en ik kijk naar ze. Hoe Niall met Sebas omgaat is niet normaal schattig en lief.

"Je bent zo cute als je hem een fles geeft" fluister ik. Niall kijkt mij aan en glimlacht. Ik ga naast hem zitten. Ik leg mijn hoofd tegen zijn schouder aan en kijk naar Sebas. Hij kijkt mij aan terwijl hij de fles leegdrinkt. "My two cuties" zegt Niall. Ik glimlach.

Niall zet de fles op het nachtkastje. Ik leg een doek over zijn schouder en Sebas boert. "Zo kleine man, nu ga je slapen" zegt Niall. "Mag hij bij ons slapen?" Vraag ik. "Hij slaapt naast ons". "Maar bij ons?". Hij glimlacht en knikt. Ik ga weer liggen. Niall legt Sebas op mijn borst en komt naast me liggen. Hij doet het licht uit en komt tegen me aan liggen. "Slaap lekker" fluister ik.  "Slaap lekker princess en kleine" zegt hij. Hij pakt mijn hand en vlecht onze vingers met elkaar. Sebas beweegt een beetje. Ik glimlach. Niall legt zijn hoofd tegen mijn schouder en ik val langzaam inslaap.

"Babe, baby, wake up" hoor ik iemand zeggen. Ik kreun. "Het is een speciale dag vandaag" hoor ik het weer zeggen, Niall. Ik denk weer na. Vandaag. Is. Het. Vier. Jaar. Geleden. Dat. We. Getrouwd. Zijn. Ik open mijn ogen langzaam en zie Niall boven me hangen. "Goeiemorgen slaapkop" grijnst hij. "Morgen" zeg ik hees. Hij drukt een kusje op mijn lippen.

Ik sta op en geef Niall een knuffel. "Gefeliciteerd" zeg ik. "Gefeliciteerd" zegt hij en drukt een kus op mijn wang. Ik leg mijn hoofd in zijn nek. "Kom we moeten gaan" zegt hij. Ik trek terug en kijk hem raar aan. "We gaan ergens naartoe, alleen wij, wij twee" zegt hij. Een glimlach komt op mijn lippen. Ik druk een kus op zijn lippen. "Wat moet ik aan? En waar gaat Sebas naartoe?" Vraag ik. "Doe iets aan waar jij je fijn bij voelt en Sebas gaat zo naar Louiette Tomlinson". Louis en Jules zijn vorig jaar getrouwd. Louis heeft al een kind, maar Jules heeft daar geen problemen mee, ze vindt het juist leuk.

Ik sta onder de douche als ik Sebas hoor huilen, ja hij huilt veel als hij niet slaapt. "HOLD ON BABYBOY, DADDY IS COMING" hoor ik Niall gillen. Ik hoor dat hij de kamer inloopt. Ik grinnik, Sebas is Niall zijn alles, ik ook. Die twee zijn mijn alles. Ik stap de douche uit en droog me af en alles.

Ik loop naar beneden en zie Niall al klaar staan met de buggy. "Hellow babe" zegt hij vrolijk en loopt naar me toe. Hij tilt me op en draait een rondje. "Sow jij bent vrolijk, heb ik je iets gegeven gisteren?" Grinnik ik. Hij glimlacht en zet me weer neer. "Ja, liefde. Je geeft me elke dag liefde en vandaag is het een speciale dag" zegt hij en drukt zijn lippen op die van mij. Ik glimlach tegen zijn lippen aan. Hij legt zijn handen op mijn heupen. Ik trek terug en glimlach. "I live you" fluistert hij. "I love you too" fluister ik.

We lopen naar de voordeur van Louis en Jules. Ik heb de maxi cosi in mijn hand met Sebas. De deur gaat open. "Hii Horan familie" zegt Louis hyper. "Hey Lou" zeg ik. "Hai Louis" zegt Niall. We lopen naar binnen en we zien Liam en Jules op de bank zitten. "Hellu" zeg ik. "Hey" zegt Jules. "Waar is Harry?" Vraagt Niall. "Die is op vakantie met zijn vriendin in Amerika" zegt Liam. Ik knik.

We nemen afscheid. "We komen vanaaf rond 9 uur Sebas ophalen" zegt Niall. "Is goed" zegt Jules. "Sebastian Horan" zegt Louis, hij zegt dat altijd. Ik grinnik ik. "Doeii" zeg ik. "Doei Camler" zeggen ze. Ik grinnik en we lopen naar de auto.

"Waar gaan we naartoeeee?" Vraag ik. "Ergens" zegt hij en we stappen de auto in. "Wauw ergens, dat kan overal zijn" zeg ik droog. Hij lacht. "Je zal het zien" zegt hij met een knipoog en rijdt weg. "We gaan naar je kontgat" zeg ik lachend. Hij proest het uit. "Cam, je bent echt gek" zegt hij lachend. "And I like that". Ik glimlach overdreven en idioot.

Ik pak mijn haar vast om het in een staart te doen. "Los" zegt hij. Ik laat gelijk mijn haar los en kijk hem verbaasd aan. "Los staat zo mooi" zegt hij zacht en zijn wangen kleuren rood. Ik glimlach en doe het weer goed.

We stappen uit en ik kijk Niall aan. Ik glimlach. "Dit is" zeg ik verbaasd. Hij knikt. Dit is de plek waar we waren toen we vertelde aan de jongens dat ik zwanger was en waar Niall en ik waren voor de dag van onze bruiloft. Hij pakt een tas uit de achterbak en we lopen naar het gras veldje.

De lucht is blauw, het is zomer, en het zonnetje schijnt. Nee nee Cam nee niet denke-te laat.

Het zonnetje lacht, de lucht is blauw. Teletubbies kom maar gauw.

OMG waar denk ik dat? Nou dan weet ik er nog iets van, ik denk dat wij ook die periode gaan krijgen dat Sebas het alleen maar kijkt.

We liggen op het grasveld. Ik lig met mijn hoofd op Niall's borst. Ik kijk naar hem. Hij kijkt naar de lucht en dan naar mij. Ik glimlach. "Je bent de beste" zeg ik. Hij glimlacht super erg en drukt zijn lippen op die van mij. Ik kus terug. Hij duwt me zachtjes naar achter zodat ik op mijn rug lig. Hij komt boven me hangen en vraagt om toestemming. Ik open mijn mond een stukje en onze tongen vinden elkaar. De vlinders vliegen door mijn buik.

Ik trek terug en kijk hem aan. "I love you" fluistert hij. Voor dat ik weer mijn lippen op die van hem druk, fluister ik: "I love you too".

*END OF THE BOOK, NS*

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now