54

4.2K 142 14
                                    

Pov Camille

Ik word wakker van een telefoon die afgaat. Ik kreun en open mijn ogen. Ik zie dat Niall ook wakker is geworden. Ik draai me om en pak mijn telefoon. Ik zie dat Jules mij heeft gebeld. Ik ga weer tegen Niall aanliggen en bel haar.

J: "hey, Cammie. Ik ben geland"

C: "fuck" mompel ik hees.

J: "ben je net wakker?"

C: "ja, je weet toch waar ik woon?"

J: "ja, maar welk huis? Van je pa of je appartement?"

C: "uh, doe maar appartement" mompel ik.

J: "oke, dan ben ik er over anderhalf uur" zegt ze vrolijk.

C: "oke, zie je dan. Doei" zeg ik en hang op.

Ik gooi mijn telefoon op bed. "Who was that? Jules?" Vraagt Niall hees. Ik knik. "Ze komt hier een paar daagjes" zucht ik en ga weer dicht tegen Niall liggen. "Ik wil niet opstaan" kreun ik. Niall grinnikt. "Hoe lang heb je nog?" Vraagt hij. "Anderhalf uur voordat ze komt, maar ik blijf gewoon nu een uur in bed liggen" zeg ik. Hij lacht. "Is goed babe" zegt hij lachend.

Na een uur stappen we uit bed. "Mag ik van jouw shirt aan?" Vraag ik terwijl hij een blouseje aan doet. "Tuurlijk, zwart?" Vraagt hij. Ik knik. Hij loopt naar de kast en pakt een zwart shirt. Hij gooit het naar mij en trek het aan. Het ruikt zo lekker naar Niall.

Ik zit thuis, Jules komt nu naar boven. Niall is naar huis, hij mocht van mij blijven, maar hij wilde dat ik samen met Jules was.

"Hey" zeg ik als ik de deur open trek. "Hey Cammie" zegt ze hyper en geeft me een knuffel. Ik grinnik en trek mijn schoenen aan. "We moeten gelijk door" zeg ik en trek mijn jas aan. "Is goed" zegt ze en zet haar koffer in de gang. Ik sluit alles af en we lopen naar mijn auto.

We zijn bij Tris. Mijn telefoon gaat af en zie dat het Niall is. Ik sta op en loop naar de gang.

C: "hey"

N: "hey babe, um we moeten weer verder met de Tour"

C: "ow"

N: "en ik was het vergeten om het te vertellen"

C: "Niall het is goed"

N: "en ik wilde nog afscheid van je nemen, maar je was niet thuis"

C: "klopt, ik ben met Jules naar de winkels" verzin ik snel.

N: "ow oke, um, we Skypen nog wel"

C: "is goed babe, veel plezier" zeg ik blij.

N: "hou van je. Super veel"

C: "ik ook van jou kus"

N: "kus" zegt hij en hangt op.

Ik loop weer terug naar de woonkamer en iedereen kijkt mij aan. Ik doe de handstand en ga weer op de bank zitten. Brad is zo stil, te stil. "Wtf, dat was echt raar" zegt James lachend. Ik begin te lachen.

Ik zie en voel dat Brad de hele tijd naar mij kijkt. Ik word er zo zenuwachtig van, niet normaal. Ja oke, hij heeft een schattig gezicht, maar ik ben niet verliefd op hem. Ik ben verliefd op mijn Ierse jongen die Niall heet. Ik klop met mijn handen op mijn boven benen. Ik wil naar Niall, ik wil hier weg.

"Oke nu ik toch bij jullie ben wil ik Wake Up horen" zegt Jules. "Heb je een telefoon met WiFi?" Vraagt James. "Ja dûh, maar ik wil jullie wel een keer in het echt horen" zegt ze en rolt met haar ogen. "Maar dan moet Cam ook meespelen" zegt Tris. "Oke" zucht ik.

"HALLO" gilt Liv. "Livvie" gil ik en ren naar haar toe. Ik geef haar een knuffel. Iedereen geeft haar een knuffel. "Jules dit is Liv, Liv dit is Juliette" zeg ik. Ze knikken. "Gimme a kiss" zegt Tris. Liv loopt naar Tris toe en drukt haar lippen op die van hem. Ze zijn samen, super cute.

Tris gaat achter het drumstel zitten en ik krijg een gitaar. "Moet ik ook mee zingen?" Vraag ik. Ze knikken hevig. Ik zucht. We beginnen te spelen.

Midden in het liedje krijg ik de slappe lach samen met Brad. Hij speelt en zingt gewoon verder, maar bij mij lukt dat nooit.

•_•_•

Jules is vandaag naar huis gegaan. De afgelopen 4 dagen hebben we het zo leuk gehad ook met El erbij. Het was zo gezellig. Niall komt morgen na zijn laatste show weer thuis, ja laatste voor hun break. Sarah en Kate zijn er helemaal kapot van, maar ze begrijpen het toch ook weer wel.

Het is nu 2 uur in de nacht en ik kan niet slapen. Ik mis Niall. Ja oke, het zijn maar 5 dagen waarmee ik zonder moet en ik heb dat ook 2 jaar vol kunnen houden, maar als je van iemand houd kan je echt niet meer zonder diegene. Ik wil nu zo graag naar hem toe, maar het mag niet. Ze weten niet dat ik een relatie met Niall heb en dat ik überhaupt nog contact met hem heb.

•_•_•_

Het is 2 uur in de nacht, Niall komt zo thuis. Ik moest naar zijn huis toekomen en daar wachten. Nou hier ben ik dan. Ik zit op de bank en verveel me dood. Er ik niks leuks op tv, ook niet in Nederland.

Ik pak mijn iPad en ga gewoon filmpjes kijken ofso. Ik zoek perfect op. Ik zie ook dat ze een videoclip hebben. Ik bekijk het filmpje.

Als Niall's solo komt glimlach ik volgens mij echt super erg. Hij is zo knap. Vooral in het blouseje wat hij aan heeft.

Pov Niall

Ik kom binnen en zie dat er lichten branden, Cam is er. Ik zet mijn tas in de gang en doe mijn jas en schoenen uit. Ik loop naar de woonkamer en zie dat Cam op haar buik ligt en op haar iPad bezig is. Ze merkt niet dat ik thuis ben. Ik loop zachtjes naar haar toe en ga op haar liggen. Ze schrikt en kijkt om.

"Niall" fluistert zij. "Princess" fluister ik. Ze zet haar iPad uit. Ik druk kusjes in haar nek. Ze legt haar iPad op de tafel en draait zich om in mijn greep. Ze kijkt me aan. "Ik heb je super erg gemist" fluistert ze. "Ik jou ook" fluister ik en druk mijn lippen op die van haar. Ze kust gelijk terug. Ik glimlach tegen haar lippen aan en open mijn mond een stukje. Ze opent haar mond ook een stukje en haar tong glijdt in mijn mond. Onze tongen draaien rustig en passievol om elkaar. Ik heb haar zo gemist.

Ze trekt terug en ik open mijn ogen weer. Ik kijk gelijk in haar mooie blauwe ogen. Ze pakt mijn blouse vast en trekt eraan. Ik laat me zachtjes op haar vallen. Ze slaat haar armen om me heen. Ik leg mijn hoofd op haar schouders. "Wat was je aan het kijken?" Vraag ik. "Iets Nederlands" zegt ze. "Wat dan?" Vraag ik. Ze zegt iets in het Nederlands wat ik niet versta. "Raad het geluid van Dylan Heagens" zegt ze in het Engels. "Leuk?" Vraag ik. Ze knikt. "Ik heb je zo eeg gemist" mompel ik tegen haar nek. "Ik jou ook" zegt ze. Ik druk allemaal kusjes in haar nek. Je hoort allemaal smakjes. "Ik hou van je" zeg ik tussen de kusjes. "Ik ook van jou" zegt ze zacht. Op een plekje voel ik dat ze kippenvel krijgt. Ik ga op dat plekje een beetje zuigen en likt het een beetje. En kreun verlaat haar mond. "Ik heb je plekje gevonden" mompel ik. "Wacht maar, ik vind die van jou nog en dan krijg je het twee keer zo hard terug" zegt ze. Ik grinnik en glimlach tegen haar huid aan.

We liggen in bed. Het is 4 uur. We hebben gepraat, gelachen, geknuffeld en gekust. Cam slaapt al, maar ik niet. Ik denk na hoe geweldig het Touren was. Hoe erg ik het ga missen.

Na een tijdje val ik toch inslaap.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now