13

6K 176 11
                                    

PoV Camille

"Cam" hoor ik iemand ver weg zeggen. Ik kreun en druk m'n hoofd in m'n kussen. "Cammie" zegt de stem weer, volgens mij die van Niall. Ik draai m'n hoofd en ga op de zijkant van m'n hoofd liggen. Ik voel dat er vingertoppen zachtjes over m'n gezicht gaan. "Mm" mompel ik. "Opstaan" fluistert Niall en drukt een kus op m'n wang. Ik zucht en draai me tegen hem aan. Ik leg m'n hoofd op z'n borst en trek het deken over m'n hoofd heen. "Ah c'mon lazy ass" zucht Niall en haalt het deken van m'n hoofd af. Ik pak hem weer en trek hem weer over m'n hoofd. Hij slaat z'n armen om me heen en geeft kusjes op m'n voorhoofd, ik doezel weer weg.

Na een tijdje word ik weer wakker gemaakt. Ah c'mon, laat me slapen. "Little potato, wake up" fluistert Niall vrolijk. Ik begin slaperig te lachen. Serieus, little potato? Oke die was echt geniaal. Ik open m'n ogen langzaam en kruip een beetje omhoog zodat ik op gelijke hoogte als Niall kom te liggen. Hij kijkt me aan met een mega glimlach. "Goedemiddag" fluistert hij en schuift een plukje haar achter m'n oor. "Haaii" gaap ik. "Jij slaapt echt lang" zegt hij zacht. Ik haal m'n schouders op en druk een kus op z'n lippen.

"Hoe laat is het?" Vraag ik en ga met m'n hand door z'n haar. Hij bijt op z'n lip en pakt z'n telefoon. Hij kijkt op z'n scherm. "Kwart over 12" zegt hij en legt z'n telefoon weer weg. "Little potato" zeg ik zacht en druk een kusje op z'n lippen. Hij grijnst en pakt me stevig vast. Ik leg m'n hoofd in z'n nek en snuif z'n geur op, hij ruikt zo lekker. "Je ruikt lekker" mompel ik. Hij grinnikt. "Kom we gaan naar beneden" zegt hij zacht. Ik knik en laat hem los. We stappen uit bed en kleden ons om.

Ik zucht, wat in godsnaam moet ik aan doen. Opeens voel ik twee armen om me heen. Ik schrik. "Babe, its me" fluistert Niall. Ik knik en leg mijn handen om z'n handen. "Weet jij wat ik aan moet doen?" Zucht ik. "Wacht ff" zegt hij en laat me los. Hij loopt naar z'n koffer en rommelt er in. Hij loopt naar mij kast en pakt er wat uit. "Hier" zegt hij en geeft een vest, die van hem want ik ken hem niet, een simpel shirt en een jeans. "Dank je snowflake" zeg ik en druk een kusje op z'n lippen. "Geen probleem princess" zegt hij en glimlacht. Ik loop naar de badkamer en kleed me om.

Ik borstel m'n haar door en zet een paar plukjes vast naar achteren. Ik doe nog ff snel mascara op en poets m'n tanden. Ik spuug de tandpasta uit en spoel m'n mond.

Ik loop weer terug naar m'n kamer. Ik loop m'n kamer in. "Hellow babe" zegt Niall met een enorm Iers accent, zo mega hot. "Hi" zeg ik en bijt op m'n onderlip. "Bijt nou niet op je onderlip" zucht hij en komt voor me staan. Ik kijk hem aan en hij haalt m'n lip tussen m'n tanden vandaan. Ik bloos. "Oke?" Vraagt hij. Ik knik. "Anders bijt je je lip kapot en dan kan ik je geen kusjes meer geven" zegt hij dramatisch en glimlacht daarna. Ik grinnik. Hij geeft me een knuffel en tilt me op. "En nu gaan we naar beneden" zegt hij en loopt met mij m'n kamer uit. Ik klem m'n benen om z'n heupen heen en zo loopt hij voorzichtig en langzaam naar beneden. "Dit huis is echt gaaf" fluistert hij in m'n oor en zet me neer. Ik glimlach. "Dank je" zeg ik en we lopen de woonkamer binnen.

"Fi-ne-ly ze zijn er" gilt Louis hysterisch. Ik frons, maar reageer er niet op. Niall lacht en we lopen naar de eettafel.

"Cam, je moet zo trainen" zegt m'n ma in het Nederlands. Ik kijk haar verbaasd aan en zucht. "Je was er gisteren niet en je moet het vandaag inhalen als je naar de selectie wilt" zegt ze en loopt weg. Ik leg m'n hoofd op de tafel, serieus? Ik heb bezoek en dan nog wel van speciale en belangrijke mensen voor mij.

"Camster, what are you doing?" Vraagt Zayn lachend. Ik ga weer normaal zitten. "Ik moet zo trainen" zucht ik en pak een boterham. "Trainen?" Vraagt Harry. "Ik volleybal en als ik naar de selectie wil dan moet ik zo trainen" zucht ik weer en smeer m'n boterham met pindakaas. "Gaaf" gilt Liam. Ik kijk hem niet begrijpend aan. "Saai" verbeter ik hem en neem een hap. Iedereen kijkt me niet begrijpend aan. "Ik zweer het is saai" zeg ik met volle mond. Ze beginnen te lachen. "Nou dan gaan wij mee" gilt Louis boven de andere uit. "Is goed" zeg ik en sta op. Ik loop naar de keuken en pak m'n kleding. Ik loop weer naar de gang en pak m'n tas, ik stop al m'n spullen erin en loop weer naar de eettafel.

We zijn in de zaal en Bernard is er nog niet. We rennen als mongolen rond en het boeit me ook echt niet. Niemand is er dus waarom ook niet. Niall komt voor me staan en kijkt me aan. Ik glimlach en hij drukt een kusje op m'n lippen.

"CAMILLE" gilt er iemand en ik sta gelijk stil, ik rende achter Louis aan. Louis lacht zich dood. "Wat is dit?" Vraagt Bernard in het Nederlands. "GUYS" gilt ik en loop naar Bernard toe. De jongens lopen achter me aan. "Dit is Harry" en wijs naar Harry. "Louis, Zayn, Liam en Niall" zeg ik. "En waarom zijn ze hier?" Vraagt hij. "Ze zijn op bezoek en ik kan ze niet achterlaten in m'n huis" leg ik uit. "What did you say?" Vraagt Louis en kijkt me serieus aan. "I told him your names" zeg ik. Louis begint te lachen.

"Go" gilt Bernard en we beginnen te rennen. Ze mogen meedoen. We moeten gaan sprinten, #HaatAanSprinten. Ik ren gewoon naar Niall, geen zin om te sprinten dus ja. "Camille sprinten" zucht Bernard. "Oke" zucht ik en begin te sprinten. "Jesus, kan je nog harden sprinten" gilt Louis hijgend. Ik grijns, sprinten is stom, maar volgens Bernard ben ik er het beste in.

Als ik klaar ben laat ik me vallen op de grond. Ik hijg me dood. Ik probeer op adem te komen, maar Niall maakt een spastische beweging waardoor hij op de grond valt met Liam. Ik lach me dood. "Zo Cam gaat het wel goed?" Vraagt Harry. Ik schud m'n hoofd lachend en stop met lachen, nou probeer het. Opeens komt er iemand op me liggen. Ik kijk wie het is en zie dat het Zayn in. Ik probeer hem van me af te duwen, maar ondertussen ligt iedereen "Jesus" piep ik.

Ik heb uiteindelijk zo ver gekregen dat ze toch van me af wilde gaan. Ik sta op en doe een knot in m'n haar. Niall knuffelt me vanaf de zijkant. "Babe" zegt hij zacht en drukt een kus op m'n wang. "Niallar" zeg ik en druk een kus op z'n neus. "Camille kunnen we nou eindelijk beginnen" zegt Bernard geïrriteerd in het Nederlands. Ik wurm me uit de greep van Niall en loop naar het net toe. "Ga eerst maar opdrukken" zegt hij. Ik zucht en ga weer liggen. "Hoe veel?" Vraag ik. "50 keer" zegt hij en loopt weg.

We zijn weggestuurd door Bernard omdat we te druk waren, nou zijn, en omdat we irritant zijn. We kleden ons nu om, de jongens kleden ook om in de kleedkamer waar ik zit omdat er maar 1 beschikbaar was en het is een mega kleedkamer.

"Omdraaien nu" zeg ik en kijk ze aan. "Waarom?" Vraagt Harry grijnzend. "Nou omdat ik me moet omkleden en wil niet dat jullie kijken" zeg ik. "Ik ook niet?" Smeekt Niall. "Nee" zeg ik. Ze zuchten en draaien zich om. Ik trek snel m'n broek en shirt aan. "Draai je maar weer om" zeg ik en prop alles in m'n tas. Ik trek alles aan en we gaan weg.

We skateboarden weer naar m'n huis, ja we skateboarden. Dylan heeft er 4 en ik 2 dus zo kunnen we allemaal met de skateboard. "Deze stad is echt mooi, mooier dan Londen" zegt Louis. "What, niet mooier, maar super gaaf" zegt Liam. "Vooral die huizen" zegt Zayn. "En die fietsen" zegt Harry. "En Camille" zegt Niall. Ik bloos en kijk weg. "Aww ze bloost" gilt Louis en we stoppen voor het stoplicht. Ik kijk hem dodelijk aan. Niall drukt op het knopje en komt naast me staan. "OMG ONE DIRECTION" gilt iemand. De jongens kijken mij verbaasd aan en ik skateboard weg. Ze komen achter mij aan. We skaten zo hard mogelijk en we komen bij kan huis aan.

"Sow die mensen weten snel waar ik ben" zucht Liam en we ploffer op de bank. "Amsterdam+Directioners+Twitter=Drama" zegt ik dramatisch. Iedereen lacht en Niall trekt me opschoot. "Die gast is echt niet chill" zegt Zayn hysterisch. "Joh, hij is vooral zo verbaasd omdat ik zo druk en irritant was" zeg ik lachend. "Oh, ben jij dat dan nooit?" Vraagt Harry verbaasd. "Nooit, nou daar niet" zeg ik serieus. "Hoe kan jij zo snel van lachend naar serieus gaan?" Vraagt Louis en kijkt me aan. Ik haal m'n schouders. "I donno" zeg ik en leg m'n hoofd op Niall's schouder.

De jongens zitten in het vliegtuig en Niall en ik liggen op de bank.

Ik hoor Dylan lachen en hij loopt de woonkamer binnen met een koffer. "Wat ga je doen?" Vraag ik in het Nederlands en ga rechtop zitten. "Naar Aruba" zegt hij simpel. "Jij mag wel weg en ik niet" zeg ik met grote ogen. Hij haalt z'n schouders op. "Oneerlijke hoofd" zeg ik en ga weer liggen. "What's wrong?" Vraagt Niall en kijkt me bezorgd aan. "Dylan gaat naar Aruba" zucht ik. "Ow" zegt hij zacht en geeft een kusje op m'n haar.

Niall is inslaap gevallen terwijl hij me kusjes gaf. Z'n hoofd ligt nu in m'n nek en heeft me stevig vast. Ik lig op de bank in z'n armen. M'n moeder moet zo wel thuis komen en Dylan is weg, naar Aruba. Ik vond het zo vies, ik kom hier morgen op terug met m'n moeder.

Ik sluit m'n ogen en luister naar de ademhaling van Niall, zo rustgevend. Na een tijdje val ik inslaap.

------

Hay guys!, ik vind dit toch wat makkelijker schrijven, sorry voor de verwarring.

X Julia

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now