38

4.2K 143 29
                                    

*4 maanden later*

Pov Camille

C: "hallo" mompel ik hees.

J: "EINDELIJK JE NEEMT OP, wil je alsjeblieft met mij mee naar Jan Smit?" Gilt Jules, 1, ze praat Nederlands. 2, ze gilt altijd aan de telefoon. 3, ik herken haar stem.

C: "dude, ik ben in Londen"

J: "wil je alsje alsje alsjeblieft mee? Anders moet ik met Annemieke en die is verschrikkelijk"

C: "ik wil wel mee, maar ben in Londen"

J: "nou pak je koffer en neem een vlucht naar Amsterdam"

C: "het is niet gratis"

J: "ik heb de heen vlucht betaalt en je vader terug"

C: "1 ticket?"

J: "ja"

C: "en Niall dan?"

J: "uh i donno, maar je moet ff mee komen naar school"

C: "ik kom morgen en dan ga ik die nacht weer weg. Ik heb dan meidenmiddag"

J: "O MY GOD, JE KOMT. Je komt, oke zie je morgen!"

C: "joo, zie je dan"

J: "tot morgen byee"

C: "daaag" zeg ik en hang op.

Ik kijk hoe laat het is, 10:17. Ik zucht. Dank je Jules, heb ik vannacht amper geslapen en dan maak jij mij wakker?!

Ik hoor Niall iets mompelen. "Cam" mompelt hij. "Ik hou van je". Droomt hij nou over mij? Ik glimlach en wrijf met m'n duim over z'n wang.

Na een tijdje wordt hij wakker. "O hey" zegt hij hees als hij z'n ogen open doet. Ik kijk hem namelijk aan. "Hey" zeg ik zacht. "Today is the day" mompelt hij en rekt zich uit. "Mm" mompel ik. "Eindelijk verlost van deze kak beugel" zucht hij. "Niet, hij staat je zo schattig" zeg ik zacht. Hij kijkt me aan en bloost. "Niet". "Wel". "Niet". "Wel" zeg ik. Hij zucht. "Oke, jij je zin". Ik grijns.

"Ow ja, ik ga morgen naar Nederland" zeg ik zacht. "Ow" zegt hij zacht. "Ik ben dan weer in de nacht terug. Jules gaat naar een Nederlandse zanger en vroeg of ik mee wil en ik moet nog wat ophalen op school". "Ow, naja, als jij het maar leuk hebt, dan heb ik het ook leuk" zucht hij. "Ik slaap morgen gewoon naast jou, alleen ik ben er een dag niet".

We stappen uit bed. "Ga je mee douchen?" Vraagt Niall en komt voor me staan. "Nou uh, ik ben je weet wel" zeg ik. Hij kijkt me raar aan. "Je wee-o laat maar, jammer" zegt hij. "Sorry" zeg ik zacht en kijk naar beneden. "Ej, jij kan er niks aan doen". Hij duwt m'n hoofd een stukje omhoog waardoor ik hem wel moet aankijken. Waarom schaam ik me hiervoor? Waarom ben ik raar? "Sorry" zeg ik zacht. "Zeg geen sorry". "Sor-yes" zeg ik lachend. Hij lacht ook en drukt een kusje op m'n lippen.

We zitten op de bank. Ik kijk naar Niall. Hij kijkt naar mij en ik kijk snel weg. Ik voel dat m'n face warm word. "Babe" zegt Niall en trekt mij opschoot. Ik draai me om op z'n schoot zodat ik hem nu aan kijk. "Ja" zeg ik zacht en kijk hem strak aan. "Je bent zo schattig als je 'stiekem' naar mij kijkt. Elke keer als ik een beetje beweeg kijk je gelijk de andere kant op" zeg hij zacht en schuift een plukje haar achter m'n oor. "Ja zag het?" Fluister ik. "Ik weet alles" grijnst hij. Ik rol met m'n ogen. "Oh ja, wat denk ik nu dan" zeg ik uitdagend. "Dat je me wilt zoenen". Oke, misschien is dat waar. "Maybeee".

Hij drukt z'n lippen op die van mij. Hij pakt m'n handen en legt ze in z'n nek. Ik grinnik en open m'n mond een stukje. Hij opent z'n mond ook een stukje en onze tongen draaien om elkaar heen. Rustig en passievol. Z'n handen wrijven zachtjes en rustig over m'n heupen.

Na een tijdje trek ik terug. Ik kijk hem aan en glimlach. "I love you so much" zegt Niall heen en knuffelt me stevig. We vallen op onze zij en we lachen. "I love ya too" zeg ik. "A my god, I'm so happy" zegt hij blij. Ik glimlach en druk m'n neus in nek.

We zitten bij de tandarts. "Meneer Horan" zegt een man. Niall staat op en pakt mijn hand. Ik sta ook op en loop achter Niall aan. "Hallo Niall, leuk je weer te zien" zegt de man en geeft Niall een hand. "Hallo, tandarts Jones" zegt de man en geeft mij ook een hand. "Camille" glimlach ik. We lopen de behandel kamer in en Niall gaat op de stoel zitten. Ik ga zitten op een stoel die naast de stoel van Niall staat.

"Ben je er klaar voor?" Vraagt Jones. "Ja-nee nee nee, wacht" zegt Niall en springt uit z'n stoel. Hij loopt naar mij en drukt z'n lippen op die van mij. Ik glimlach tegen z'n lippen aan. Ik trek terug en Niall gaat weer zitten. Dit gaat nog ff duren, lang duren.

Niall klopt op z'n been denk ik? Ik hoor hem kloppen, iets wat hij vaker doet als hij zich verveeld. Hij blijft door gaan. Ik kijk op van m'n telefoon en kijk naar hem. Hij wijst naar z'n zak. Ik sta op en loop naar hem toe. Hij pakt m'n hand en legt hem op z'n zak. "Ow" zeg ik en pak z'n telefoon. "Moet ik het voorlezen?" Vraag ik maar. Hij steekt z'n duim op.

Ik ontgrendel het, simpelste code, mijn geboorte datum. Ik zie dat Liam een berichtje via whatsapp heeft gestuurd. Ik open het.

"Geachte meneer Horan, hierbij willen wij mededelen dat wij morgen, 4 april, een opnamedag hebben. Wilt u morgen om 10 uur, in de ochtend of course, naar meneer Styles komen? Dank je! Met vriendelijke groet meneer LiLo. Neee, Louis, Eleanor, Daniëlle, Liam, Harry, Zayn en Perrie. Doe de groetjes aan Camster x Louis" lees ik voor.

"What the fack" mompel ik. Niall steekt z'n duim op en ik loop naar hem toe. Ik kijk naar hem. "Ziet er goed uit Nialler" zeg ik. Hij glimlacht onhandig en ik ga weer zitten.

Niall springt de stoel uit en rent naar mij. Ik sta op. Hij komt voor me staan en glimlacht super trots. "Wow, dit is echt anders. Super mooi knappie" zeg ik zacht en wrijf met m'n duim over z'n wang en kijk hem aan. Hij bloost en drukt z'n lippen op die van mij. Het voelt anders, ik voelde toch een beetje de beugel.

Ik trek terug en glimlach. "Cuteface" zeg ik zacht. Hij bloost nog erger. "Je bent echt erg, je laat me blozen bij de tandarts" zegt hij zacht. Ik grinnik. "Het is waar wat ik zei" zeg ik. Hij knikt zacht.

We zijn weer thuis. Niall kan maar niet stoppen met glimlachen, super cute. "Het voelt zo glad" zegt hij. "Ja i know" zeg ik droog. Hij rolt met z'n ogen. "Je bent echt schattig" zeg ik. "Nog schattiger zonder beugel?" Vraagt hij met wiebelende wenkbrauwen. "Laat me kijken" zeg ik en ga op z'n schoot zitten. Ik kijk hem aan.

"Zonder" zeg ik na een tijdje, ik wist het allang, maar z'n face is gewoon zo cute. Hij glimlacht verlegen. Ik glimlach en druk m'n lippen op zijn lippen. Hij schrikt, maar herstelt zich snel door te gaan liggen. Hij draait ons om zodat hij boven mij hangt. Hij vraagt om toestemming en die geef ik hem.

Niall trekt na een tijdje terug en kijkt me hoopvol aan, waa-o wacht, hij wilt weten hoe het is om zonder een beugel te zoenen. Wow dit klinkt echt raar. "Het is echt raar" zeg ik zacht. "Anders, maar fijn" fluister ik. Hij glimlacht. "Fijner" zegt hij. Ik knik.

Ik pak snel m'n tas in, gewoon een setje kleding, toiletspullen, opladers, laptop, enz. Ik kleed me om en ga slapen. Niall kijkt voetbal, ik moet morgen om 4 uur op het vliegveld zijn. Half 6 vertrekt de vlucht en om half 8 Nederlandse tijd ben ik in Nederland als er geen vertraging is.

Ik zucht en zet m'n wekker. Ik doezel langzaam in slaap.

Change My Life~Niall HoranΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα