12

6K 179 19
                                    

Pov Camille

Ik word wakker van m'n wekker. Ik doe hem uit en zucht. Ik moet weer naar school. Ik draai me om en kijk naar Niall. Hij slaapt nog, hij is zo schattig als hij slaapt.

Ik haal voorzichtig z'n arm van me af en loop zachtjes naar de trap. Ik loop de trap op en ga naar m'n kamer. Ik borstel snel m'n haar door en trek een schoon setje kleding aan. Een blouse met een wit shirt eronder. Een zwarte jeans en witte hoge gympen.

Ik loop weer naar beneden en maak snel een broodje. Ik eet hem op en schrijf ff een briefje dat ik naar school ben. Ik pak snel m'n tas en laptop. Ik stop alles wat ik nodig heb in m'n tas en geef Niall nog snel een kusje op z'n wang. Ik pak m'n fiets en fiets naar Wietze, Jules haar vriendje. We fietsen altijd met z'n drieën.

"CAAM ONE DIRECTION IS IN ADAM" gilt Jules als ik aan kom fietsen. "I know" mompel ik. "Hoe weet je dat?" Vraagt ze. "Sarah en Kate hebben me helemaal vol gespamd want misschien kan ik ze zien" verzin ik. Je moet eens weten...

We zitten nu in de les, Engels. Wajoooh weet je hoe makkelijk dit is. Ik ga gewoon muziek luisteren, dit ken ik allemaal al. We moeten een opdracht maken over je familie/vriend/vriendin in het Engels en mr Johnson legt uit hoe alles werkt en hoe je alles moet schrijven. Serieus, we zijn 16/17 jaar oud en dan moeten we dat serieus nog een keer aanhoren. Ik stop m'n oortjes in m'n oren en ga gewoon muziek luisteren. Hij is toch zo blind als een kip.

Ik zit net midden in m'n opdracht en de deur wordt opengegooid. Ik kijk naar de deur en zie dat Harry, Zayn en Louis binnen komen lopen als verklede opa's. Ik moet echt moeite doen om m'n lach in te houden. Louis geeft me een dood blik. Ik ga onderuit gezakt zitten en kijk weg. Dit is zo niet cool.

"En wat denkt u te kunnen doen?" Vraagt Johnson boos.

"We need Camille" zegt Harry.

"Dat gaat niet zomaar" zegt Johnson en stuurt ze bijna de klas uit.

"Jawel" zegt Zayn.

"O ja, wie zijn jullie dan?"

"One Direction, nou 3 leden" zegt Louis. Iedereen begint te lachen. "Jeah of course" zegt Jules lachend. Ik knik. De jongens halen hun vermomming van hun face en iedereen is stil. Ik grinnik.

"En nu komt ze mee" zegt Louis en loopt naar mij toe. Hij stopt m'n spullen in m'n tas en loopt weer weg. Iedereen kijkt mij aan. "Cam" fluistert Jules. Ik kijk haar onschuldig aan en sta langzaam op. Ik loop naar Zayn toe. "Daaaaagg meneer" zegt Harry en we lopen de klas uit.

"What the fack, you're crazy" zeg ik lachend als we bij m'n kluisje staan. Ik haal m'n jas en sjaal uit m'n kluis en doe ze aan/om. "Die ass geloofde ons niet dus dan maar zo" zegt Louis kinderachtig. Ik grijns.

Ik draai m'n kluisje weer op slot en we lopen het schoolgebouw uit.

"Maar wat doen jullie hier?" Vraag ik en pak m'n fiets.

"We ver-super gave fiets-we verveelde ons en jij kent alles het best, sorry als de les leuk was" zegt Harry. Ik kijk hem aan en begin te lachen. "Je moet in die les gaan zitten als je dood wilt" zeg ik lachend. "Maar dank je voor de fiets en m'n les" zeg ik en we lopen weg.

Ik heb een verrotte oude zwarte oma fiets. Super gewoon hier in Nederland en vooral Adam. Super bijzonder en gaaf is dat toch niet?

"Die gezichten van net, echt" zegt Zayn lachend. Ik knik. "Iedereen heeft het erover dat jullie in Adam zijn en jullie komen zo de klas inlopen. Ik zou ook zo verbaasd zijn" zeg ik.

"Jullie zijn echt geniaal" zeg ik. Ze knikken. Ik schud lachend m'n hoofd.

We komen thuis aan en zet snel m'n fiets in de schuur. Ik maak de voordeur open en we lopen naar binnen.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now