72

3.1K 122 19
                                    

Pov Niall

C: "noem me geen princess" sist ze.

N: "babe wat is er?" Vraag ik. De boys kijken mij aan. Ik haal mijn schouders op.

C: "wat een achterlijke mogol ben jij. Zoek je leven lekker uit met die slet" zegt ze boos.

N: "waar heb je het over?" Gil ik.

C: "doe nou niet of je het niet weet. Je bent hier verdomme op het nieuws. Echt zoek het lekker uit met die Camilla". Ze spreekt die naam kotsend uit.

N: "waar heb je het in godsnaam over?!"

C: "ik kom niet terug. Ik blijf in Nederland. Doei Niall. Veel plezier" zegt ze boos en hangt op.

Ik leg verbaasd mijn telefoon naast me neer en barst uit in tranen. Ik leg mijn hoofd in mijn handen en schud mijn hoofd. "Nee" fluister ik. Ik voel een hand op mijn schouder. Ik kijk op en zie dat het Liam is. "Wat is er?" Vraagt hij zacht. "Ze denkt dat ik een relatie heb met Camilla" snik ik. Hij trekt me in een knuffel. "Waarom denkt ze dat?". "Ik was op het nieuws, kan je opzoeken wat er is?" Vraag ik. Hij knik. "Lou zoek is op wat er is met Niall" zegt hij.

"Op internet staan foto's dat jullie hebben gezoend" zegt Louis zacht. Ik laat Liam los en pak zijn telefoon uit zijn handen. Ik bekijk de foto. Er rolt een traan over mijn wang. "Dit is niet waar. Het is nep" zeg ik hees. "Vertel het haar dan" zegt Harry. "Denk je dat ze me geloofd na dit? Ze is super gevoelig op dit gebeid en dat vertrouwt ze niemand meer" zeg ik boos. "Vertel het haat straks als ze er weer is" zegt Liam. "Ze komt niet meer, ze blijf in Nederland" huil ik.

Pov Camille

"Hoe" zeg ik en klem mijn handen in mijn haar. De tranen rollen over mijn wangen. "Hij vertelde pas dat hij wilde trouwen en kinderen met me wilt" mompel ik. "Heeft hij het verhaal vertelt?" Vraagt Josh. Ik schud mijn hoofd. "Ik wil het pas horen als ik weer rustig ben. Als hij het nu vertelt dan barst ik gewoon in tranen uit". Ze knikken. "Jesus" zeg ik en veeg mijn tranen weg.

Josh en Sandy zijn naar huis. We hebben ze net weggebracht naar het vliegveld en ze vonden dat ik mee moest. Ik wil niet, nóg niet. Ik wil hem nog niet zien, nóg niet.

"En wat als het nep is?" Vraagt Jules. Ik haal mijn schouders op. "Dan vertelt hij dat" zucht ik. "En waarom vraag je nu niet het verhaal?" Vraagt ze. Ik zucht. "Omdat ik er nog niet voor klaar ben. Stop nu met vragen. Het maakt me depri". Ze knikt. "Sorry" zegt ze zacht. "Het is niet erg" zeg ik en loop tegen iemand aan. Ik kijk om en zie Niall staan. Huh? Ik knipper en zie mijn moeder staan. Een verbeelding, fijn.

"Mam?" Vraag ik. "Hey Camille" zegt ze. "Hoe gaat het?" Vraagt ze. "Goed" lieg ik, ze hoeft nu echt niet met mijn problemen te lopen. "Met mij ook" zegt ze. "En met de kleintjes?" vraag ik. "Naja, wat zal ik zeggen. William is overleden" zegt ze zacht en er rolt een traan over haar wang. "Ow das kut" mompel ik. "Cam, je woorden" zegt ze. Ik lach zacht, dat zei ze altijd. "Dat is niet grappig" zegt ze lachend. Dit is mijn moeder, mijn mama die ik altijd zo heb gekend. "Sorry" zeg ik en geef haar een knuffel. Ze knuffelt terug en legt haar hoofd in mijn nek. "Sorry" mompelt ze. Ik slik. "Dat kwam allemaal door Jan, hij heeft me veranderd, nou had. We zijn gescheiden. Ik kon het niet meer aan met hem" zegt ze. "Het is goed" fluister ik. "Ik leg alles nog een keer uit, niet nu. Rosa is er en ik heb nu geen tijd" zegt ze en laat mij los. Ik knik. "Moet je niet bij Niall zijn?" Vraagt ze. "Jawel, alleen ik ben bij Jules op bezoek. Ik ga morgen weer terug" lieg ik en slik. Ze knikt. "Ik ga weer, heb je nog steeds het zelfde telefoonnummer?" Vraagt ze. Ik schud mijn hoofd. "Mag ik het wel?" Vraagt ze. Ik knik. Ze geeft haar telefoon aan mij en zet mijn nummer erin. We nemen afscheid.

"Wow dat was echt raar en heftig" zeg ik verbaasd als we naar het huis van Jules lopen. "Ja, geloof je haar?" Vraagt ze. "Weet niet, ze is wel de moeder is ik altijd heb gekend" mompel ik. "Ja dat wel, maar het is zo opeens". Ik haal mijn schouders op. "Ik heb genoeg problemen aan mijn hoofd, dit boeit me niks" zeg ik. We komen Wietze tegen, het is uit tussen ze. Ze zijn met ruzie uit elkaar gegaan. "Wietze" sist Jules. "Juliette" sist hij terug. "Hoi Wietze" zeg ik. "Hey Cam" zegt hij en we lopen door alsof er niks is gebeurt. Ik lach. "Jullie haatte elkaar echt". "Joh, hij gaat fucking vreemd met Mila" zucht ze. Ik grinnik. "Maar oke, van mij mag hij haar nemen en haar hart breken. Zo lang hij maar niet naar mij toe komt". Life trouble here!!!!!!

We hebben net stamppot op, het was lekker. Lang niet gegeten daarom was het lekker terwijl ik het zo smerig vind.

We kijken nu naar een concert van Ed Sheeran via de tv. Het is echt leuk om een van je vrienden zo te zien. Ik pak mijn telefoon en maak een foto. Ik zet het op twitter, het kan geen kwaad.

@CamilleIJansen: ❤️❤️ @edsheeran with bestie @JuleeeessDW >pic<

Ik leg mijn telefoon weg en kijk weer naar de tv. We zingen mee, wij zijn zelf ook naar een concert van hem geweest toen ik One Direction nog niet kende. Later ben ik bevriend met hem geraakt, via One Direction, eigenlijk Harry.

"Give me looooooveeeeee" gil ik lachend.

We gaan slapen. Het is 3 uur ofso. We hebben ook nog concerten van Bruno Mars, James Bay en Hozier gekeken. Het was echt grappig. We gingen er rare teksten van maken en expres vals zingen/gillen.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now