90

3.8K 129 50
                                    

Pov Camille

We zijn weer thuis, het is 5 december en dat betekend dat het Sinterklaas is!!!!!! Maar wij vieren het niet. Niall weet niet eens wat het is, ik heb het 50000 keer uitgelegd, maar weet het nog steeds niet. Ow ja, ik heb huge nieuws. LOUIS EN JULES ZIJN SAMEN. Het heeft even geduurd, maar ze zijn samen!

Ik druk een kusje tegen Niall's schouder. Hij krijgt kippenvel. Ik glimlach. Ik ga met mijn hand door zijn haar. "Babe, please" mompelt hij. Ik glimlach nog erger. Ik druk een kusje op zijn lippen. Hij kreunt. Dan gaat zijn telefoon af. Hij kreunt weer en legt zijn hoofd tegen mijn borst. Ik pak zijn telefoon en neem op.

C: "hallo met de vriendin van meneer Horan" grinnik ik.

G: "ow hey Cam, is meneer Horan er?" Vraagt Greg.

C: "uh ja, maar hij slaapt". "Niet" mompelt Niall. Ik wrijf zachtjes over zijn rug.

G: "ow okay, ik bel straks wel"

C: "is goed"

G: "doei"

C: "doei" zeg ik en hang op.

Ik leg zijn telefoon weer op het nachtkastje en sla mijn armen om Niall heen. "Waarom zei je dat ik sliep terwijl ik wakker ben?" Vraagt hij hees. "Kijk hoe je er bij ligt" grinnik ik. "Babe" kreunt hij. "Babe" zeg ik. Hij knijpt zacht in mijn kont. "Niall" gil ik. Hij grinnikt. "Mine" mompelt hij.

We staan op. Niall zakt voor me een beetje door zijn knieën. "Spring" zegt hij. Ik spring op zijn rug. Hij loopt naar beneden. Ik druk een kus  op zijn wang. We lopen de keuken binnen. Hij zet me neer op het aanrecht. Hij komt tussen mijn staan. "Vanavond gaan we op date" zegt hij. Ik glimlach. "Leuk". Hij drukt een kus op mijn lippen. "Wat moet ik aan?" Vraag ik. "Iets warms, het wordt vanavond koud. Je mag het zelf weten zolang je maar niet naakt gaat". Ik grinnik. "Zie je het al voor je, ik naakt waar veel mensen zijn" lach ik. "Mm, ik zou dat niet verkeerd vinden, alleen niemand mag het zien, alleen ik, ik" zegt hij serieus. Ik kijk hem aan. Zijn ogen twinkelen en ik zie dat hij meer wilt. Ik druk mijn lippen op die van hem. Hij tilt me weer op en loopt naar de woonkamer. Hij laat me zachtjes vallen op de bank. Hij komt boven me hangen.

Hij trekt terug. "Ik heb een vraag, je hoeft het niet gelijk te antwoorden, maar wil je bij me komen wonen?" Vraagt hij hees. "Ja" zeg ik en druk mijn weer op die van hem. Ik woonde eigenlijk hier al, ik ben meer hier dan bij El. Nou eigenlijk nooit bij El, maar een keer in de maand. Hij glimlacht tegen mijn lippen aan en opent zijn mond een stukje en ik doe dat ook. Onze tongen draaien om elkaar. Hij trekt aan de onderkant mijn shirt. Wat ga je doeeeeen? Hij schuift mijn shirt omhoog en trekt het over mijn hoofd. Lol, nu liggen we allebei in alleen onze onderbroek op de bank te zoenen.

"NIAAAAALL" gil ik van boven. Ik hoor gestommel op de trap en daarna de deur open gaan. "Ja princess" zegt hij. "Ik weet niks om aan te doen, wil jij iets uitkiezen?" Vraag ik. Hij kijkt me aan en glimlacht. "Tuurlijk babe" zegt hij en drukt een kusje op mijn lippen. Hij loopt de inloopkast binnen rommelt wat, we hebben net mijn spullen gehaald bij El. Ze vond het tijd worden dat wij samen gaan wonen.

"Tadaa" zegt hij als hij de kast uit komt lopen en een setje kleding aan mij geeft >media voor outfit<. "Dank je" zeg ik en druk een kusje op zijn lippen. "We gaan over een half uurtje weg" zegt hij. "Oke" zeg ik. Hij loopt weer weg, ik merk dat hij gespannen is, super erg. Naja, het zal wel. Ik bekijk mijn kleding. Ik glimlach. Dit was mijn outfit toen we voor het eerst kuste, dat hij dat nog weet. Maar waarom? Ik bedoel, ik heb meer outfits en waarom precies deze? Idk. Ik trek het aan en doe mijn haar. Ik smeer een klein beetje mascara op mijn wimpers en een beetje lippenbalsem op mijn lippen.

Change My Life~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu