32

4.5K 153 13
                                    

Pov Camille

We lopen in de winkelstraat en het is echt rustig voor Londen.

Eleanor was helemaal hysterisch aan de telefoon omdat ze wilde shoppen met mij, maar ik ga al met Niall. Ze vond het jammer, maar snapte het wel. Ze zou met Louis gaan shoppen, dat wordt nog eens wat. Ik heb medelijden met Eleanor.

"Uh Niall" zeg ik. "Ja princess" zegt hij en kijkt me aan. "Ik moet nog nieuwe bh's hebben" zeg ik schamend, kom op, het is toch awkward als je dat zegt tegen je vriendje. Hij krijgt een grijns op z'n lippen, neeeeeeeee. Niall alsjeblieft doe normaal. "Oke, mag ik meeee?" Vraagt hij grijnzend. Hier komt ie hoor. "Uh nou" zeg ik. "Je kan beter naar TopMan gaan" zeg ik snel (TopMan, hetzelfde als TopShop, maar dan voor de mannen). "Naha" zegt hij en knipt met z'n vingers. "Jaha" doe ik hem na. "Ah babe, c'mon" smeekt hij. Ik zucht. "Oke, als je normaal gaat doen" zeg ik. Hij knikt hevig, nou ik weet dat dit nu al niet gaat gebeuren.

We lopen naar de winkel toe. "HEEEEEYY CAMLER" gilt iemand opeens. Ik kijk om en zie dat Louis en Eleanor naar ons toe lopen. Oke, thank god, Niall jij gaat met Louis en Eleanor mee. "Hey" zegt Niall. "Hellow" zeg ik. "Waar gaan jullie naartoeee?" Vraagt Louis. Ik knijp in Niall's hand, hopelijk zegt hij niks. "Wij moeten bh's kopen voor El" zegt Louis. Eleanor kijkt mij aan met een help face. "Nou Cam ook" zegt Niall. OMG nee. Ik geef mezelf een facepalm en zucht. "Dan gaan we met z'n 4en naar de winkel" gilt Louis. "Als jullie beloven dat jullie normaal doen" zegt Eleanor. Ze knikken en ik schud m'n hoofd. Eleanor lacht en we lopen naar de winkel toe.

We staan net 2 seconde in de winkel en Louis en Niall staan al bij de bh's te kijken. Gelukkig zijn we de enige in de winkel. "Hoe kan het dat we de enige hier zijn?" Vraag ik aan Eleanor. "Louis heeft de winkel afgehuurd" zegt ze schamend. "Ah oke" zeg ik. "CAAM, doe dees is aan" roept Niall door de winkel en houd een kanten bh omhoog. Ik zucht. "Niall" zeg ik lachend. "Ja wat, probeer gewoon" zegt hij normaal. Ik rol met m'n ogen en loop naar een rek waar zwarte, basics, bh's hangen.

Ik loop lachend naar de pashokjes. Louis heeft volgens mij de tijd van z'n leven. Hij loopt rond met een bh rond z'n borst en een slipje op z'n hoofd, dat die mensen die toelaten in de winkel. "Babe" gilt Niall door de winkel. "Yeah" gil ik en draai me om. "Kan je alleen ff passen?" Vraagt hij smekend en geeft me 4 bh's. "Oke" mompel ik. Hij drukt snel een kusje op m'n lippen en loopt weer weg. "Sow, ze kunnen moeilijk zijn" zegt Eleanor lachend. "Ze gingen normaal doen. Ik zei het toch" zeg ik lachend. Ze rolt dramatisch met haar ogen. Ik grinnik en stap een hokje in.

Ik pas eerst de bh's die ik zelf heb gepakt en daarna kijk ik naar die Niall heeft uitgekozen. Een donker blauwe kanten, een doorschijnende zwarte, een rode met kant en een paarse. Die blauwe ziet er nog normaal uit.

Ik heb de blauwe gepast en die neem ik voor Niall, hij vindt het leuk, dus dan doe ik dat voor een keertje. Ik ben net klaar met omkleden en m'n telefoon gaat af. Ik kijk wie het is: Jules. Ik glimlach en neem op.

J: "CAMILLE EINDELIJK" gilt ze in het Nederlands.

C: "haaii". Ik wil gillen, maar sta in een winkel.

J: "je vertelt je hele verhaal morgen maar, ik ga morgen naar Londen"

C: "OMG echt"

J: "ja"

C: "komt Wietze ook mee?". Ik pak m'n spullen en loop het hokje uit.

J: "nee, hij heeft z'n studie"

C: "jammer, hoe laat ben je morgen op het vliegveld? Dan kom ik je ophalen"

J: "ik vlieg om 12:00 in de middag Nederlandse tijd, dus ben om 12:00 hier"

C: "oke, ik heb er zin in". Ik hang de verkeerde bh's op en de goeie leg ik op de toonbank. Ik voel dat er armen om me heen worden geslagen vanaf m'n achterkant. Ik kijk om wie het is. Niall. Ik glimlach.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now