40

4.3K 146 30
                                    

Pov Camille

"Cam, wake up" hoor ik iemand ver weg zeggen. "Baby". Ik open langzaam en moeizaam m'n ogen. "Je moet zo gaan". Ik lig mn hoofd tegen iets aan. Wacht... Ik lig op Niall. Huh? Ik til m'n hoofd op. M'n hoofd lag tegen Niall's nek. Oke, raar. "Morning" mompel ik en leg m'n hoofd op z'n borst. "Je moet gaan, anders kom je te laat" zegt Niall zacht en drukt een kus op m'n kruin. Ik kreun.

Na een tijdje stap ik toch maar uit bed. Ik heb er echt geen zin in, wel in Nederland, maar vroeg opstaan. Ik haat dat niet normaal erg. Ik ben echt geen ochtendmens. Totaal niet. Ik trek een grijze trainingsbroek, wit shirt en een zwart vest aan. Ik doe m'n haar snel in een knot en ik ben klaar. Ik trek snel witte hoge Adidas gympen aan en loop met m'n tas naar beneden. Niall is al beneden.

Ik vlieg nu via London City, nu hoef ik niet met de trein te reizen en het is lekker dichtbij.

Ik knuffel Niall. "Doe je voorzichtig?" Vraagt hij, hij vraagt het altijd, zo schattig. "Ja" zeg ik. "Mooi". Ik trek terug en druk m'n lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug en knijpt zacht in m'n heup. Ik word warm van binnen. "Ik hou van je" mompelt hij tegen m'n lippen aan. "Ik ook van jou" mompel ik terug. "Vlucht naar Amsterdam vertrekt over 30 minuten, de gate is open" zegt een vrouw door zo'n spieker. Ik trek terug en kijk Niall aan. Hij heeft tranen in z'n ogen. "Aw" zeg ik zacht en wrijf over z'n wang met m'n duim. "Blijf je uit de buurt bij je ma?" Vraagt hij met een trillende stem. Ik knik. Hij trekt me weer in een knuffel. Ik sla m'n armen om hem heen knuffel hem stevig.

Ik loop langzaam de douane heen. Ik zwaai nog snel naar Niall en skateboard naar de gate, ja skateboarden op het vliegveld, ik moet snel zijn dus ja.

Ik ben weer in Nederland, het is 8 uur dus moet snel naar school. Jules heeft net gebeld dat ik naar school moet komen. Ik loop de douane door en bel Niall. Ik pak ondertussen m'n ov kaart en ren naar de trein.

N: "hey babe"

C: "hey Ni, ik ben geland"

N: "ik zag het, ik mis je"

C: "ik mis je ook, maar moet je niet slapen? Het is 7 uur bij jou"

N: "jawel, maar kan niet meer slapen". Ik stap de trein binnen.

C: "probeer nog wat te slapen"

N: "ik zal het proberen" zucht hij.

Na een lang gesprek hang ik op omdat ik op school ben. Ik ben te laat, moest die stomme metro maar geen vertraging hebben. Ik loop naar binnen en naar het lokaal.

Ik loop het lokaal binnen en iedereen kijkt me aan. "Hoi" zeg ik zacht. "Mevrouw Jansen" zegt de leraar, wie is dat? "Uh hallo?" Vraag ik. "Ow ik ben Casper van Groningen, leraar Engels" zegt hij en knipoogt naar mij, gaat hij serieus flirten met mij? Ik heb een vriend. Ik loop naar Jules en ga naast haar zitten. "Jesus, die gast" mompel ik. Ze lacht. "Hij is wel knap" fluistert ze. Ik frons. "Knap? Het is een facking player" zeg ik verbaasd. Hoe oud is hij, 23?

"Ik ga kijken hoe jullie Engels is, jullie krijgen een blaadje met een tekst en dat lees je zo goed mogelijk voor" zegt hij en deelt die blaadjes uit. "Ik van gehoord dat jullie goed Engels kunnen praten, met een Brits accent" zegt hij weer. Ik grinnik.

Ik krijg een blaadje voor m'n neus. Ik lach, ik moet iets over One Direction voorlezen. Ik lees het snel door, het is een lied. Whaaaoo, het zijn Over Again, Rock Me, Change My Mind, Little Things en Kiss You. OMG ik word hyper. Lol. Wacht, het zijn Niall's stukjes. OMG zo geniaal.

Ik lees het voor, nah Niall kan het veel beter zingen. Ik kijk af en toe op het blaadje, ik ken die teksten zowat uit m'n hoofd.

"Wow, je spreekt echt heel hoed Engels, nog nooit gehoord van een leerling" zegt van Groningen. "Serieus? Ik ben te laat en u vraagt niet waarom" zucht ik. "Zeg 'je', geen 'u' en waarom ben je te laat?" Vraagt hij. "Ik kom net uit Londen" zeg ik. "Woon je in Londen?" Vraagt hij hyper, wauw. "Ja, soms bij m'n vriend en soms bij m'n vader" zeg ik. Dat hij het niet door heeft, kom op, ik ben hier zo vaak in het nieuws geweest. "Gaaf". Ik proest het uit. Sorry.

Change My Life~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu