56

4.1K 148 8
                                    

PoV Camille

We lopen de winkelstraat in. "Waar wil je naartoe?" Vraag ik, ja ik heb nog steeds niks met shoppen, maar het is minder geworden. "Mm Top Men?" Vraagt hij. "Is goed" zeg ik. "Maar eerst gaan we naar de Top Shop voor jou" zegt hij en geeft een tikje op mijn neus. Ik glimlach en bloos.

We lopen de Top Shop binnen. "Wat wil je hebben?" Vraag ik. "Jij moet het aan, dus een shirtje ofso" zegt hij. Ik knik en we lopen naar de shirtjes toe. Niall loopt tussen de kleding en pakt af en toe wat, geen idee wat. Ik pak een paar basic shirtjes en loop naar Niall toe. Hij staat voor een rek, maar kan niet kiezen.

We lopen naar de pashokjes. Niall glipt net naar binnen als ik de deur dicht wil doen. Ik lach. "Ik moet toch kijken hoe alles mijn princess staat" zegt hij simpel en haalt zijn schouders op. Ik knik lachend. Hij drukt een kusje op mijn lippen. "Wat heb je allemaal?" Vraag ik. Hij pakt een licht blauwe trui waar 'dreams' opstaat. "Gaaf" zeg ik en trek mijn jas uit. Ik trek mijn shirt uit en pak de trui die Niall in zijn handen heeft. Ik kijk hem aan, hij bijt op zijn lip. "Damm you're perfect" fluistert hij, ik heb die bh aan die hij 3 jaar geleden heeft uitgekozen. Ik glimlach en trek de trui over mijn hoofd. "Ah nee, je haar" fluistert Niall en maakt het weer goed met zijn handen. Ik lach. Ik kijk in de spiegel, Niall zet zijn kin op mijn schouder en slaat zijn armen om mijn middel. "Its perfect" fluistert hij, waarom fluistert hij? "Mooi" zeg ik. En pas alles wat we hebben gepakt.

Ik heb mijn eigen kleding weer aan. "Kom is" zegt Niall. Ik loop naar hem toe. Hij gaat met zijn hand door mijn haar. "Zo perfect" zegt hij en drukt een kus op mijn wang. Ik bloos en kijk naar beneden. Niall grinnikt en we lopen het pashokje uit. We betalen mijn spullen, nou Niall was me net voor, en we gaan naar Top Men.

Niall kiest een paar blousetjes uit, ik heb een paar shirtjes vast. "Kom" zegt Niall en pakt mijn hand vast. Hij trekt me mee naar de pashokjes en doet de deur dicht. "Ik heb niks te verbergen" zegt hij en trekt zijn shirt uit. Ik grinnik en pak zijn shirt vast. Ik ga op het krukje zitten. "Kan je helpen?" Vraagt hij en draait zich om. Ik sta op en help met zijn knoopjes van zijn blouseje. Ik doe ze allemaal dicht, ik weet hoe erg hij dat haat, maar gewoon leuk. "Babe" zegt hij en maakt de bovenste knoopjes weer open. Ik grinnik. "En? Wat vind je?" Vraagt Niall en draait een rondje. "Mooi" zeg ik lachend. Niall legt zijn handen op mijn heupen en kijkt me aan. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik kus terug. Hij doet zijn mond een stukje open waardoor ik ook mijn mond een stukje open doe. We zoenen in een pashokje.

We lopen mijn vaders huis binnen. "Het shoppen viel wel mee, het was eigenlijk nog best leuk" zeg ik tegen Niall. "Dat komt omdat ik mee ben. Ik ben speciaal" zegt Niall grijnzend. "Yeah" zeg ik. Hij lacht en drukt een kusje op mijn lippen. We zetten alles neer in de gang en lopen de woonkamer binnen. "CAMILLE" gilt Sarah en rent naar mij. Ze geeft mij een knuffel. "NIALLER" gilt Kate en rent naar Niall. We lachen en lopen naar de bank.

"Dylaaaaan" zeur ik, hij zit helemaal in FIFA. "Jaa" zegt hij. "We een broertje en een zusje" zeg ik. "2 zusjes ja, en een broertje?" Vraagt hij. "Zet dat ding is af" zeg ik. Hij stopt het spel en kijkt me raar aan. "Mama heeft van Jan een 2 kinderen. William, 2 jaar en Rosa, een half jaar" zeg ik. Zijn ogen worden groot. "Hoe?" Vraagt hij, ow dat had hij zo beter niet kunnen zeggen. "Nou je weet wel, naakt zijn, geen condoom gebruiken" grijns ik. Dylan slaat met een kussen op mijn hoofd. "Nee dat weet ik ook wel" zegt hij. "Maar dat ze niks laat weten". "Ze is super erg verandert, niet normaal" zucht ik. Hij zucht ook. Ik grinnik.

"CAMILLE" gilt Sarah. "YES" gil ik terug. "WIL JE KOMEN" gilt Kate. Ik sta op, maar Niall pakt mijn pols vast. Ik kijk hem aan. "Wat ga je doen?" Vraagt hij. "Naar Kate en Sarah" zeg ik zacht. Hij knikt en staat ook op. Hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik glimlach tegen zijn lippen aan. "Cutie" mompelt hij tegen mijn lippen aan en trekt terug. Ik ga met mijn hand door zijn haar en loop weg. "Love ya" gilt Niall. "Love ya too" gil ik terug.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now