35

3.9K 153 20
                                    

Pov Camille

De afgelopen 4 dagen is Niall goed ziek geweest. Overgeven, hoofdpijn, misselijk, koud, warm, geen fut hebben, geen honger hebben.

"Niall" fluister ik. Hij wordt langzaam wakker. "Hey babe" fluistert hij hees. Ik glimlach en aai over z'n hoofd. "Gimme a kiss" fluistert hij. Ik glimlach en druk m'n lippen op die van hem. Na 5 dagen. Z'n mint smaak, z'n zachte lippen. Ik heb ze zo erg gemist.

Hij duwt me zachtjes op m'n rug en komt boven me hangen. Hij likt m'n onderlip. Ik open m'n mond een stukje en zoek z'n tong. Als ik hem vind, draaien ze voorzichtig rondjes om die van elkaar. Ik knijp zachtjes in z'n heup. Meestal doet hij dat bij mij, nu doe ik dat bij hem.

Ik trek na een tijdje terug, nou ik wil dat, maar Niall staat dat niet toe. Hij pakt met z'n tanden m'n onderlip vast en drukt z'n lippen weer op die van mij. Ik open m'n mond weer stukje en onze tongen draaien om elkaar heen. Dit is echt een van de fijnste momenten.

Ik trek terug omdat ik bijna geen adem meer heb. Ik open m'n ogen en kijk gelijk Niall aan. Ik glimlach. "Ik heb je gemist" fluistert hij en drukt weer een kusje op m'n lippen. "Maar ik lag de hele tijd naast je" zeg ik zacht. Hij rolt met z'n ogen. "Maar je lippen" zegt hij verbaasd. "Weet ik" zeg ik lachend. "Jij bent echt erg" zegt hij vals. Ik glimlach trots.

We lopen naar beneden, gewoon in onze pyjama. We zijn toch bij Niall thuis, net of Obama in de woonkamer zit. "Wat wil je eten?" Vraagt Niall aan mij. "Uh, maakt niet uit" zeg ik. "Heb ik niet" zegt hij. Ik rol met m'n ogen en sla m'n arm om z'n nek. "O ja, ik heb boodschappen gedaan. Uh, doe maar een broodje met pindakaas" zeg ik. Hij lacht en slaat z'n arm om me middel. We lopen zo naar de keuken.

M'n telefoon gaat af. Ik pak het en kijk wie het is, Dylan. Ik neem gewoon op.

C: "hey Dy"

D: "hey Cam, kan je ff naar ons toe komen?"

C: "u ja, oke" zeg ik verbaasd.

D: "kan je nu komen?"

C: "uh, ik zit nog in m'n pyjama. Ik ben er over een half uur en mag Niall ook mee?"

D: "ja tuurlijk. Tot zo"

C: "doeii" zeg ik en hang op.

"We moeten naar m'n pa" zeg ik verbaasd. Hij knikt en propt z'n boterham in z'n mond. Ik sta op en loop naar boven.

Ik pak een zwarte skinny jeans, wit shirt en een zwart vest en trek het aan. Ik loop naar de badkamer en poets m'n tanden. Ik heb geen zin in make-up, dus dan niet. Ik borstel m'n haar door en doe een pet van Niall achterste voren op.

We lopen de gang binnen. We doen onze jas uit en lopen de woonkamer binnen. Ik pak Niall's hand. "Hell-" begin ik, maar stop gelijk met praten als ik m'n moeder zie zitten op de bank.

"Hallo Camille" zegt ze. Ik frons, what the fack doet zij hier?! "Hallo mama" zeg ik verbaasd en ga op de bank naast Dylan zitten. "Wat doet zij hier?" Fluister ik naar Dylan. "Weet ik het, ze stond opeens voor de deur" zegt hij zacht. Ik knik zacht. "Hoe gaat het?" Vraagt ze in het Nederlands. "Goed" zeg ik zacht. "Je bent wat dikker geworden, dus blijkbaar niet" mompelt ze. Dat raakte me echt. "Sorry" zeg ik. "Dat je wat dikker bent geworden. Dus blijkbaar niet" zucht ze. Ik kijk haar vals aan. "Dat zeg je niet mama" zegt Dylan boos. "Toch is het waar. Zie je dat dan niet" zegt ze. "Wat in godsnaam bezielt jou dit om dit te zeggen" zeg ik boos. "Komt zeker omdat je met je vriend, die niet van je houd, alleen op de bank ligt of ligt te neuken in bed" zegt ze. "Mam" sist Dylan. Is ze gek ofso?! Ja ze is gek. Dit doet zoveel pijn.

"Je bent zeker geen maagd meer?" Vraagt ze. "Niall al helemaal niet" zucht ze. Ze haalt het bloed onder m'n nagels vandaan. "Zie je niet hoe dik ze is geworden. Ze eet alleen maar burgers en friet" zegt ze. "Je. Gaat. Nu. Verdomme. Mijn. Huis. Uit" zeg ik boos. "Zo ze heeft ook nog een tong" zegt mama lachend. "Ja ik ga al, neuk toch lekker verder" zegt ze lachend. "WHAT THE FACK MAMA. WAT BEZIELT JOU IN GODSNAAM OM HIER ÜBERHAUPT NOG TE KOMEN" schreeuw ik boos. Ze staat op. "Hij maakt het uit. Hij gebruikt je alleen maar" zegt ze. Ik sta op en geef haar een klap op haar wang. "Zeg. Dat. Niet. Nog. Een. Keer" sis ik. "Zo hij maakt je depri" zegt ze boos. "Je gaat nu verdomme weg" zegt Dylan boos. "Ja neuk maar lekker verder" zegt ze en loopt weg. "O JA EN VAL AF" schreeuwt ze. Ik barst uit in tranen en ren naar mijn kamer. Hoe durft ze dit te doen?

Ik leg m'n hoofd in m'n kussen en huil. Ik dikker geworden? Ik ben juist afgevallen door haar. Ik gooi Niall's pet op de grond, sorry Niall!

Ik voel een hand op m'n onderrug. "Babe" hoor ik Niall zeggen. Ik draai m'n hoofd naar hem en kijk hem aan. Ik barst weer uit in tranen. "Baby" zegt hij zacht en trekt me in een knuffel. Ik leg m'n hoofd op z'n borst en huil. "What's wrong?" Vraagt hij. "My mom, she said...said" stotter ik en huil. "Shh, ik ben bij je".

Na een tijdje ben ik rustig. "Ze zei dat ik dikker ben geworden en dat jij niet van me houdt en dat we alleen maar neuken" snik ik. "Babe, dat is allemaal niet waar. Je bent niet dik, je bent perfect. Ik hou super veel van je en wat denkt ze wel niet. We zijn niet eens verder gegaan dan douchen in onze badkleding" zegt hij. Ik knik. "Hoe kan ze binnen 2 weken zo erg veranderen door dat mens" zucht ik en veeg m'n tranen ruw weg. Hij drukt een kus tegen m'n voorhoofd.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now