61

3.7K 135 12
                                    

Pov Camille

Ik word wakker en open mijn ogen. Ik zie dat op Niall lig. Ik glimlach en gaap. "Goeiemorgen" fluistert Niall. Ik kijk op. "Goeiemorgen" zeg ik zacht. "Lekker geslapen?" Vraagt hij en schuift een plukje haar achter mijn oor. Ik knik. "Jij?". "Ik ook" gaapt hij. Ik knik en leg mijn hoofd weer op zijn borst.

"Zo mevrouw" zegt iemand. Ik schrik en rol van Niall af. Ik voel dat mijn wangen warm worden. "Uh ja, je mag naar huis na het ontbijt en nu is het ontbijt dus pak je spullen" zegt de dokter ongemakkelijk. "Dank je" zeg ik zacht. Hij zet de dienbladen op de tafel en loopt weg. Ik kijk naar Niall, hij bloost ook. Ik glimlach en pak zijn hand. Ik vlecht onze vingers met elkaar.

We lopen de kamer van Kate binnen. Ze ligt daar gewoon. Ik slik en pak haar hand vast. Niall legt zijn hand op mijn onderrug. "Kate...wordt alsjeblieft snel wakker" fluister ik en er rolt een traan over mijn wang. Niall veegt het weg. Ik glimlach zwak en druk een kusje op Kates voorhoofd.

We lopen het ziekenhuis uit en de papz staan gelijk voor onze neus. "Niks zeggen" zegt Niall en pakt mijn hand stevig vast. "Is Camille zwanger?". "Zijn jullie weer bij elkaar?". "Is Camille moeder?". ze stellen echt kut vragen. Ik moet echt moeite doen om mijn tranen binnen te houden.

We zijn bij Niall thuis. We zijn net bij mij thuis geweest en morgen ga ik naar El. Papa en Julie zijn er kapot van. Dylan ook, maar minder en Sarah snapt het niet. Ik ben er ook kapot van en Niall ook ondanks het niet zijn familie is.

We zitten op de bank. Ik zit tussen Niall's benen en leun tegen hem aan. Niall heeft zijn armen strak om me heen zitten. Ik sluit mijn ogen. "Babe" fluistert Niall. "Mm" mompel ik. "Ik hou van je" zegt hij en drukt een kusje in mijn nek. "Ik hou ook van jou" fluister ik. Het is stil, een fijne stilte.

Ik kijk omhoog naar Niall. Ik merkte dat hij naar me keek. Hij kijkt snel weg en wordt rood. Ik glimlach en draai me om op zijn schoot. Hij kijkt naar beneden. "Niall" fluister ik. Hij kijkt toch op. Ik druk mijn lippen op die van hem. Hij glimlacht tegen mijn lippen aan en doet zijn mond een stukje open. Ik doe dat ook en onze tongen vinden elkaar. Ze draaien rustig om elkaar heen. Ik speel met mijn vinders de onderkant van Niall's haar. Hij wrijft met zijn handen over mijn heupen. Ik hou van deze jongen. Hij heet Niall James Horan. Mijn liefde van mijn leven.

Ik trek terug. Ik kijk Niall aan. Ik zie in zijn ogen dat hij meer wilt. Ik wil het ook, maar mag het niet. Ik moet een week rust houden. Ik haat het.

Ik druk mijn lippen weer op die van hem. Ik doe mijn mond weer een stukje open. Niall's tong vindt die van mij weer. Niall duwt me zachtjes naar achter zodat ik op mijn rug lig. Hij komt boven me hangen. Ik leg mijn handen in mijn nek. Het is stil in huis. Je hoort alleen de smakjes van ons zoen.

Niall trekt terug. Ik kijk hem aan. Zijn ogen twinkelen. Ik glimlach en leg mijn hand op zijn wang. Ik wrijft met mijn duim over zijn wang.

"Mijn armen doen pijn" fluistert Niall na een tijdje. Ik pak zijn shirt vast en trek hem naar beneden zodat hij op mij ligt. "Opgelost" fluister ik. Hij glimlacht. "Je bent de beste" zegt hij en legt zijn hoofd in mijn nek. Hij geeft kusjes in mijn nek. Op een plekje zuigt hij. Ik kreun. Ik voel dat hij glimlacht tegen mijn nek. Ik ga met mijn hand onder zijn T-shirt en teken cirkeltjes met mijn nagel op mijn onderrug. Hij krijgt kippenvel.

"You driving me crazy" mompelt Niall tegen me huid. "Mm" mompel ik. "Jij mij ook" zeg ik zacht. "Zullen we?" Vraagt hij en kijkt me weer aan. "You know, hospital" zucht ik. "Please" smeekt hij. "Vraag het de dokter" zeg ik zacht. "Van de dokter mag het" grijnst hij. "Dan gaan we" zeg ik. Hij gaat van me af en tilt mij op. "Wie is de dokter dan?" Vraag ik. "Dokter Horan, Niall Horan" zegt hij. "Mm, je zou wel een knappe dokter zijn" giechel ik. Hij grijnst en loopt met mij naar boven.

Als we boven zijn, rent hij naar de slaapkamer. Hij duwt de deur dicht en duwt mij tegen de deur aan. Hij drukt zijn lippen op die van mij.

Niall gaat van me af en loopt naar de badkamer. Ik hijg super erg. Niall komt weer naast me liggen. We proberen weer op adem te komen. Ik ga tegen Niall aan liggen. "Je bent zo geweldig" fluistert hij en drukt een kus op mijn haar. "Jij ook" zeg ik zacht. "Ik hou zo veel van je" zeg ik. "Ik ook mega veel van jou" zegt hij.

We stappen uit bed en lopen naar de douche. We lopen er in een keer heen, we zijn toch naakt dus ja.

Pov Niall

We staan onder de douche en kijk naar Cam. Ze speelt met mijn haar. Ze giechelt en lacht. Dan is ze echt Perfect -Baby I'm perfect, baby I'm perfect for you, oke sorry random moment-. Vooral als ze mijn naam kreunt. Wat ben ik blij dat Liv naast Harry woont en dat ze mee is geweest en dat Louis haar heeft overgehaald heeft om met mij te praten. Dat Liam en Eleanor mij naar het vliegveld hebben gebracht. Ik ben zo gelukkig bij haar. Ik kan mijn leven niet meer voorstellen zonder haar.

Cam verschoont het bed en ik kijk naar haar hoe ze dat doet. Ik volg elke beweging. Ik wilde helpen, maar ze wilde het zelf doen.

"Klaar" zucht ze als ze klaar ik. Ik loop naar haar toe en knuffel haar. Ze slaat haar armen ook om mij heen en daar staan we dan, een gelukkig stel die midden in de slaapkamer staan te knuffelen. Wat wil je nog meer? Oke, ik wil dat ze mijn vrouw wordt en dat we prachtige kinderen krijgen. Maar op dit moment is het goed.

"Gaan we slapen?" Vraagt ze. "Babe, het is half 10" zeg ik niet begrijpend. "You know, ik ben nog moe van dat alles met het ziekenhuis en we hebben net dat gedaan" zucht ze. "Ow seks, uh ja. Ik snap je" zeg ik zacht en druk een kusje op haar wang. Ik til haar op en loop naar de badkamer. Ik pak haar tandenborstel en smeer er wat tandpasta op. Ik hou het even onder de kraan en geef het aan haar. "Dank je" mompelt ze. "Alles voor mijn princess" zeg ik en knipoog. Ze wordt rood. Ik knijp snel en zachtjes in haar wang. Ze slaat zacht op mijn arm. Ik grinnik en pak mijn eigen tandenborstel en poets mijn tanden.

We liggen in bed. Cam slaapt al. Ik kan niet slapen. Ik ben gewoon nog klaar wakker, maar ik blijf hier voor Cam. Ik vind het fijn om bij haar te zijn en zij vindt het fijn om bij mij te zijn.

Na een tijdje val ik inslaap.

Change My Life~Niall HoranOnde as histórias ganham vida. Descobre agora