31

5.3K 160 25
                                    

Pov Camille

Ik word wakker en open m'n ogen langzaam. Ik heb honger. Serieus, ik heb honger. Ik heb nooit honger in de nacht, nou dat denk ik omdat ik nooit wakker word in de nacht als ik honger heb. Ik sluit m'n ogen weer en probeer te slapen.

Ik zucht, ik kan niet meer slapen en heb honger. Ik ga wel naar beneden om snel ff wat te drinken en om iets te eten. Ik haal voorzichtig Niall's arm van me af en loop naar de deur. Ik open de deur, stap naar buiten en sluit de deur weer. Ik doe het licht aan en loop naar beneden.

Ik loop naar de keuken en pak een glas en vul het met water. Ik kijk of er nog iets van fruit ligt ofso, nee geen fruit Cam. Als ik honger heb en ik ga dan fruit eten word ik misselijk. Oke, dan iets anders. Ik kijk in de kastjes. Ik zie ontbijtkoek ligt, dat was nog van mij. Dat hadden we vorige week zaterdag gekocht omdat ik daar zin in had, maar we zijn er niet aantoe gekomen. Ik kijk op de datum en het is nog goed. Het is goed dus ik maak het open en pak een plakje ontbijtkoek. Ik kijk op de klok. Het is 03:26.

Ik pak m'n glas en sluit alles af in de keuken. Ik loop naar de bank en ga zitten. "Babe" hoor ik opeens. Ik schrik en kijk om. Ik zie dat Niall naar me toe komt lopen. Hij slaapt nog half. Hij komt naast me zitten. "What are your doing?" Vraagt hij hees. "Ik had dorst" zeg ik. "Boven in de badkamer staan ook bekers" gaapt hij. "En had honger" zeg ik. Hij kijkt me raar aan. "Sinds dat van m'n moeder heb ik soms vlagen dat ik honger heb" leg ik uit. Hij knikt begrijpelijk. "Ga je weer mee naar boven?" Vraagt hij. Ik knik en drink m'n water op.

Ik sta op en wil naar de keuken lopen. "Zet maar op de tafel, ruimen we morgen wel op" zegt Niall en pakt het glas uit m'n handen en zet het op de tafel. "Oke" mompel ik en we lopen naar boven. Ik doe het ligt uit en ga weer in bed liggen. "Night" mompelt Niall nog en slaat z'n arm om me heen. "Night" zeg ik en val langzaam inslaap.

Ik word wakker. Ik open m'n ogen en zie dat het een beetje licht in de kamer is. Ik heb dit keer wel door geslapen.

Ik lig echt raar, maar toch fijn. Ik lig met m'n lichaam tegen Niall aan, lag ik al, maar nu lig ik met mijn buik tegen zijn buik. Onze benen zijn met elkaar gevlochten, Niall's lippen raken m'n voorhoofd net, ik voel z'n warme adem, hij heeft z'n hand op m'n onderrug liggen en ik heb mijn arm om hem heen zitten. Ik heb vannacht dus veel gedraaid, want ik weet dat ik, toen ik inslaap viel, met mijn rug tegen z'n buik aanlag.

Niall pakt me stevig vast. Hij drukt z'n lippen tegen m'n voorhoofd aan, hij is wakker. "Baby" mompelt hij en trekt terug. Ik kruip een beetje omhoog zodat ik hem aankijk. "Mm" mompel ik. "Dit ligt eigenlijk nog best fijn" zegt hij hees. Ik knik. "Vannacht was je echt hot" giechel ik. "Vannacht?" Vraagt hij. Ik knik. "Ik had honger dus ging naar beneden, jij kwam achter me aan en als je slaperig bent ben je best wel hot" zeg ik blozend. "Had jij honger?" Vraagt hij lachend. "Ja, ik heb nadat van m'n moeder soms vlagen dat ik opeens honger krijg. Ik had je dat gisteren ook uitgelegd". "O ik kan me er niks van herinneren". "Dat merk ik" zeg ik lachend.

"Babeeeee" fluistert Niall in m'n oor, ik was half weggedoezeld. "Mm" mompel ik. "We gaan eten" zegt hij. "Kom al" zeg ik hees. Ik open m'n ogen en rek me uit. Ik kijk Niall aan en glimlach. "Gaan we morgen shoppen? Ik heb nog een paar shirtjes nodig" zegt Niall. Ik zucht en denk aan de tijd met Louis, Liam, Zayn en Harry. "Uh oke, maar niet te lang" zeg ik met tegenzin.

We hebben gegeten en ik ben bezig op m'n telefoon. Ik kijk op YouTube. Ik zie de jongens als matrozen op een foto staan. Ik klik op het filmpje en zet m'n geluid aan.

"OMG Niall je ziet er daar zo hot uit" gil ik hyper. Niall rent naar me toe. "Kijk je nou serieus onze nieuwe videoclip?" Vraagt hij lachend. "Ja dûh, ik moet toch kijken wat jullie uitspoken en hoe jullie zingen" zeg ik droog en kijk hem aan. Hij glimlacht super erg. "And let me kiss you" zingt hij mee en drukt een kus op m'n lippen. Ik glimlach. "We moeten zo ff naar Liam. Ben m'n mobiel vergeten" zegt hij. "Hoe weer jij dat dan zonder telefoon?" Vraag ik. "Huistelefoon" zegt hij. Ik knik.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now