34

4.6K 162 17
                                    

Pov Camille

Ik word wakker. Ik open m'n ogen en kijk naar Niall. "A my god" mompelt hij. "Babe, what's wrong?" Vraag ik hees. Hij schrikt en kijkt naar mij. "Hoofdpijn" fluistert hij. "Aspirientje?" Vraag ik. Hij knikt. Ik stap uit bed. "Babe, hier blijven" zegt Niall. "Ik ga ff iets voor je halen. Ben zo terug" zeg ik. Hij knikt en ik loop m'n kamer uit.

Ik loop naar de keuken waar ik Sarah en Kate zie zitten aan de keukentafel. "Morning" mompel ik en loop naar het 'medicijnen winkel'. Het is een kastje waar pleisters, paracetamol, neusspray, enzovoort staan. Ik pak het doosje met aspirientjes en pak een glas.

"Cam" zegt Sarah. "Yes" zeg ik en kijk haar aan. "Mag ik je beanie op?" Vraagt ze zacht. "Tuurlijk" zeg ik en druk een kusje op haar kruin, Sarah en Kate vragen alles. Dylan pakt gewoon wat ie wilt uit m'n kamer, maar Kate en Sarah vragen alles. "Mag ik je sjaal lenen?" Vraagt Kate. "Yeah, als je het maar niet kwijt raakt ofso" zeg ik. Ze knikt hevig en geeft me een knuffel. Ik glimlach en loop weer naar m'n kamer. Het is 9 uur, dat is vroeg voor Niall. Hij is dus wakker geworden van hoofdpijn.

Ik loop eerst naar Jules, kijken of ze al wakker is. Ik klop op de deur. "Ja" hoor ik haal mompelen. Ik op de deur. "Ben je wakker?" Vraag ik, een domme vraag, maar die stellen we altijd aan elkaar. "Ja, nog niet helemaal. Deze bedden slapen hemels" zegt ze. Ik stap de kamer binnen. Ik grinnik. "Hoe laat ga je weer terug? Dan kunnen we nog iets leuks doen" zeg ik. "M'n vlucht vertrekt om 4 uur, dus moet om half 3 daar zijn" zucht ze. "Mm oke" zucht ik. "Ik ga ff naar Niall, hij heeft hoofdpijn" zeg ik zacht. "Is goed, ik zie je zo wel". "Daag".

Ik loop m'n kamer binnen. Niall knijpt in m'n deken. "Baby" zeg ik zacht en loop naar de badkamer. Ik vul het glas met water en loop naar Niall. Hij draait zich om en kijkt me sip aan. "Het bonkt gewoon" fluistert hij. Ik ga gehurkt naast het bed zitten en druk 2 aspirientjes uit het strip ding. "Hier" zeg ik en geef het aan hem. Hij slikt het in. "Dank je" zegt hij zacht. "Geen probleem" zeg ik en leg m'n hand op z'n hoofd. "Je bent helemaal warm" zeg ik verbaasd. Hij kreunt. "Je hebt griep" zeg ik zacht en druk een kusje op z'n voorhoofd. Hij zucht. "Moet ik iets voor je halen?" Vraag ik. "Kan je een sweater en trainingsbroek halen? Je weet toch wel die grijze en groene sweater met een soort eend?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik. Nee, alleen die sweater. "En wil je iets te eten?" Vraag ik. Hij schudt z'n hoofd. "Dan ben ik zo terug" zeg ik en druk een kusje op z'n voorhoofd. Hij knikt zacht en rolt zich op in m'n deken. Ik pak snel ff een setje kleding en kleed me om.

"Jules" gil ik bij de deur van haar kamer. Ze doet de deur open. "Ja" zegt ze. "We gaan ff bij Niall kleding halen" zeg ik. Haar ogen worden groot. "Doe normaal" zeg ik lachend. Ze rent de kamer in en daarna weer naar buiten. "Kom dan" gilt ze. "Rustig" zeg ik lachend.

We skateboarden naar het huis van Niall. "I can't believe it" zegt Jules zacht. "Chill, het is maar gewoon een huis" zeg ik lachend. "Een huis? Een huis waar Niall freaking Horan woont" zegt ze hyper. Ik schud lachend m'n hoofd. "Hier" zeg ik en wijs Niall's huis aan. We skateboarden naar de deur. Ik maak de deur open en pak z'n spullen. Jules staat verstijft bij de deur.

"Joehoe, we kunnen" zeg ik lachend en zwaai met m'n hoofd voor haar ogen. "Camille" gilt Harry hysterisch. Ik draai me om en zie iedereen daar staan. "Hey" zeg ik. "Waar is Niall?" Vraagt Perrie. "Bij mij thuis" zeg ik en prop z'n kleding in m'n rugzak. "Wat doe jij dan hier?" Vraagt Liam. "Hij is ziek en ik moest ff een trainingsbroek en sweater voor hem halen" leg ik ze uit. "Zijn ze dat echt?" Fluistert Jules. "Ja helemaal" zeg ik lachend. "Wij gaan mee" zegt Louis vastbesloten. Ik kijk ze aan en schud m'n hoofd. "Hij heeft knallende koppijn" zeg ik. "Nou en" zegt hij. Ik lach. "OMG" gilt Jules en rent naar Harry. Ze geeft hem een knuffel. "Sorry, dit is Juliette, een vriendin uit Holland" zeg ik lachend.

We lopen naar mijn huis toe. "Hoe gaat het?" Vraagt Perrie. "Goed" zeg ik. Ze knikt. "En tussen jullie?" Vraagt El. "Goed, het is eigenlijk wel zielig. Gisteren blijf ik thuis slapen en Niall in z'n eigen huis en toe heeft hij amper geslapen omdat hij mij miste" zeg ik. "Hij houdt veel van je" zegt Liam. Ik knik. "Ik ook van hem" glimlach ik. "LOUIS, STOPPEN HET IS ROOD" gilt El. Louis stopt met lopen en kijkt ons aan. "Het is rood" zegt Jules lachend. "O" zegt Louis en springt op m'n rug. Ik zucht en hou hem vast. "Kinderachtige baby" grinnikt El. "Baby's zijn kinderachtig" zegt Louis lachend in m'n oor. "Louis m'n oor" zeg ik. Zayn lacht.

Change My Life~Niall HoranOù les histoires vivent. Découvrez maintenant