25

4.4K 150 6
                                    

Pov Camille

Ik word wakker van Niall die beweegt. "Niall" mompel ik. Hij legt z'n hoofd in m'n nek en reageert niet. Hij slaapt dus nog. Ik zucht en val weer inslaap.

*

Ik word weer wakker en dit keer open ik m'n ogen. Ik kijk rond en zie dat ik in een vreemde kamer lig. Ik denk weer na, ow ja, ik ben bij Niall in Ierland.

Ik kijk om en zie dat Niall me aankijkt. "Hellow" mompel ik en draai me om. "Hellow" zegt Niall en pakt me stevig vast. "Hoe lang ben je al wakker?" Vraag ik hees. "I donno, maybe 10 minutes" fluistert hij en drukt een kusje op m'n lippen. "Wat heb je toen gedaan?" Vraag ik zacht. Hij begint te blozen. "Niks" zegt hij snel. Ik glimlach, hij heeft 'niks' gedaan. "Oke, ik keek naar jou" geeft hij toe. "OMG zo cute" zeg ik zacht. Hij bloost nog erger. Ik geef hem een knuffel. Hij trekt me op hem. "What are you doing?" Vraag ik lachend. "Nou kijk, ik trek je op mij" legt hij uit. Ik rol met m'n ogen. Nee dat wist ik niet.

Ik leg m'n hoofd in z'n nek en geef kusjes in z'n nek. "Babe" zegt hij zacht. "Mm" mompel ik in z'n nek. "Alsjeblieft" zeg hij. "Alsjeblieft wat?" Vraag ik. "Waarom ben je zo goed" kreunt hij bijna, ik druk alleen maar kusjes in z'n nek. Ik grinnik en stop. Ik leg m'n hand op z'n blote borst en draai cirkeltjes met m'n nagel. "Ik hou van je" fluistert Niall. "Ik ook van jou" zeg ik en zie dat hij kippenvel krijgt. "Heb je nou ook een zuigzoen gegeven?" Vraagt hij en legt z'n hand op m'n heup. "Neej" zeg ik. Ik voel dat hij langzaam met m'n hand naar m'n kont gaat. Ik zucht en hij legt z'n hand op m'n kont. Ik schud lachend m'n hoofd. "Wat is er?" Vraagt Niall verbaasd. "Hoe je dat deed" mompel ik.

We stappen uit bed en ik rek me uit. "Babeeeeee" zegt Niall en ik draai me om. "Ja" zeg ik. Hij komt voor me staan en slaat z'n armen om me heen. "Ik wil knuffelen" mompelt hij in m'n nek. Ik glimlach en sla m'n armen ook om hem heen. "Ik kan zo de hele dag blijven staan" mompel ik in z'n nek. "Naaaahh, ik niet. Ik moet ook nog eten" zegt Niall droog. Ik sla onhandig op z'n kont. "Camille, waar was dat goed voor" zegt hij dramatisch. "Ah c'mon" zeg ik. "Oke oke" zegt hij en laat me los. Hij drukt z'n lippen op die van mij. Ik glimlach tegen z'n lippen aan.

Ik trek snel een sweater van Niall aan. Ik slaap in een sportbroekje en een shirt van Niall, dus ik trek een sweater van hem over m'n shirt aan. "Ko-om" zeurt Niall. "Moet jij dan niks aan, een trainingsbroek ofso" zeg ik en doe m'n haar in een knot. "Nah, ik ben thuis. Ik loop wel vaker in m'n onderbroek rond" zegt hij simpel en haalt z'n schouders op. Ik schud lachend mn hoofd en loop naar hem toe. "Kom dan gaan we" zeg ik. Hij pakt m'n pols vast en trekt me mee naar beneden.

We staan in de keuken eten te maken. Niall komt achter me staan, ja dat voel ik, en legt z'n kin op m'n schouder. Hij pakt m'n hand vast waarmee ik m'n broodje mee aan het smeren ben, ik heb een mes in m'n hand. Hij smeert mee. "Niall" zeg ik niet-begrijpend. "Ja baby" fluistert hij. "Ik kan heus wel zelf smeren" zeg ik droog. "Je verpest het moment" zucht hij. "Sorry" zeg ik zacht en draai m'n hoofd naar hem. Hij draait ook z'n hoofd naar mij toe en kijkt me aan. Hij glimlacht en ik bloos. Hij drukt snel een kusje op m'n lippen en gaat door met smeren. Ik kijk hem nog steeds aan. "Werk mee" zegt hij. Ik kijk weer naar m'n broodje en werk mee.

We zitten op de bank, ik op Niall's schoot, dat wilde hij. Niet dat ik het erg vind. Niall speelt met z'n brood. "Eet je brood, het is geen speelgoed" zeg ik lachend. Hij schrikt en kijkt op. Ik glimlach onschuldig. "Ja ja" mompelt hij en stopt z'n halve broodje in z'n mond. Ik grinnik. Jongens.

"Morning" gaapt Greg en loopt de woonkamer binnen. Niall en ik schrikken en we kijken om. "Morge" zeg ik. "Haii" zegt Niall. "Good morning Ireland" zegt Denise en loopt achter Greg aan. "Good morning America" zegt Niall lachend. "Hellow" zegt Maura. "Niall je zit er lekker bij" zegt Greg lachend. Niall haalt z'n schouders op. "Je zit in je onderbroek" zegt Maura niet begrijpend. "Ja en" zegt Niall eigenwijs. "Je vriendin" zegt Greg. "Uh, oke. Ze heeft me vaker in m'n onderbroek gezien hoor" zegt Niall simpel. Ik bloos en verberg m'n gezicht in Niall's nek. Denise lacht.

----

Hii, ik doe sommige delen door tweeën omdat ik weinig tijd had en ik wil elke dag iets uploaden. Sorry voor het ongemak.

-x- Julia🍀

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now