30

5K 158 15
                                    

Pov Camille

"Cam wakker worden" zegt een onbekende stem. Ik open m'n ogen en zie dat Harry naast het bed staat. "De dokter is er" zegt hij. "Ik kom" zeg ik hees en gaap. Hij knikt en wacht bij de deur. Ik haal voorzichtig Niall's arm van me af. "Moet ik Niall ook wakker maken?" Vraag ik zacht. "Ja doe maar" zegt Harry. "Niall" zeg ik en kriebel over z'n onderarm, meestal wordt hij dan wakker. "Mm" mompelt hij. "De dokter is er, kom je of blijf je wakker?" Vraag ik. "Ik kom eraan, ga maar alvast" mompelt hij.

Ik sta op en grijp weer naar m'n hoofd. Harry rent naar mij toe en pakt me vast. "Rustig opstaan" zegt hij. Ik knik. "Dank je" zeg ik en hij laat me los. Ik pak Niall's sweater en trek hem aan. Harry en ik lopen naar beneden.

"U bent Camille?" Vraagt de dokter. Ik knik. "Wat is uw achternaam?" Vraagt hij. "Jansen" zeg ik. "Djensen" zegt hij. "Jansen" zeg ik nog een keer. Hij knikt. Ik ga op de bank zitten. Liam en Harry zitten ook op de bank. "Vertel, wat is er" zegt de dokter. Ik vertel m'n hele verhaal.

"Dus u heeft 3 dagen niet gegeten?" Vraagt hij. "Volgens mij wel, ik heb niet alles meegekregen omdat ik ook out was" zeg ik en kijk naar de trap. Niall komt naar beneden lopen. Hij heeft een sportbroekje en een wit shirt aan. Hij is nog niet echt wakker. "Morning" mompelt hij en komt naast me zitten. Hij gaat schuin op mijn schoot zitten en legt z'n hoofd tegen m'n schouder aan. "En u bent? Ik weet dat u Niall bent, maar wat bent u van Camille?" Vraagt de dokter. "Haar vriend" zegt Niall. "Zijn jullie gelukkig?" Vraagt de dokter. Ik knik. "Ja" zegt Niall zacht.

"Oke, rustig aandoen, goed eten, niet te veel tegelijk doen" zegt de dokter en staat op. Hij geeft mij een hand en loopt weg. "Hoe was het?" Vraagt Niall. "Goed, moet alleen rustig aan doen en je hebt er grotendeels bij gezeten" zeg ik. Hij zucht. "Ik vind het zo klote voor je" zegt hij. "Mm" mompel ik. "Oke, Cam eten" gilt Louis van denk boven. "I'm on my way" gil ik terug. Ik zweer, ik hou van deze jongens.

Niall staat op en tilt mij op. "Ik kan zelf lopen" zeg ik. "Nou en" zegt hij eigenwijs. Ik zucht en leg m'n hoofd op z'n borst. "Wacht, we kunnen met z'n alle eten" zeg ik. "Oke" zegt Niall. "Ej mensen. Helpen jullie mee met tafel dekken?" Gil ik. "Oke" hoor ik mensen zeggen. Niall zet me neer. Ik kijk hem aan en geef hem een knuffel. Ergens voel ik me schuldig, ik had vorige gewoon kunnen blijven en dat was dit allemaal niet gebeurt. "Ik hou van je" zeg ik. "Ik hou ook van jou" zegt hij en druk een kusje op m'n mondhoek. Ik glimlach. "ETUUUUHH" gilt Louis. Ik laat Niall los en we lopen naar de eettafel.

"Waar zijn Eleanor, Daniëlle en Perrie?" Vraag ik. "Hier" gilt iemand, Perrie want die gaat naast me zitten. "In de keuken" gilt iemand. "Daniëlle danst, ze is aan het trainen in de andere kant van Engeland" zegt Liam. Dus Eleanor staat in de keuken. "Gisteren waren ze er nog niet" zegt Niall niet begrijpend. "Klopt, ze zijn gisteren nadat jullie naar bed zijn gegaan gekomen" zegt Zayn. "Ah oke" zeg ik. "Echt heftig meid, ik heb het gehoord van Liam. Niet normaal. Hoe gaat het?" Vraagt Eleanor en gaat naast Louis zitten. Niall legt z'n hand op m'n knie en knijpt er zacht in. Ik kijk hem aan. "Wel goed, voel me alleen nog een beetje licht in m'n hoofd en heb nog niet zoveel fut" zeg ik. "Wow" mompelt Perrie.

Niall en ik gaan weg. "Echt dank je" zeg ik tegen de rest. Harry loopt naar me toe en geeft me een knuffel. "Geen probleem" zegt hij en drukt en kus op m'n wang. Ik geef de rest ook nog een knuffel en we lopen naar buiten. "Kunnen we ook nog naar m'n vader. Ik heb waarschijnlijk m'n paspoort nodig voor het aangifte doen" zeg ik tegen Niall. "Maar die heb je toch nodig voor het vliegen enz" zegt hij. "Ja, maar ik werd gelijk naar het vliegtuig gebracht" zeg ik. Hij knikt.

We lopen het huis van m'n vader binnen. "Camille?" Vraagt m'n vader en loopt naar de gang. "Ja" zeg ik. Hij rent naar me toe en geeft me een knuffel. Ik laat Niall's hand los en knuffel terug. "Je komt hier wonen" zegt hij in het Nederlands. Ik knik. "Denk je nou serieus terug ga" zeg ik en laat hem los. Ik vertel hem het hele verhaal waar Dylan ook bij zit. "Ze gaat er zo erg aan" zegt Dylan boos als ik klaar ben met vertellen.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now