53

4.2K 139 17
                                    

Pov Camille

Ik word wakker omdat ik mensen hoor lachen. Ik kijk hoe laat het is, 01:29. Wie kan dat nu weer zijn? Ow ja El. En nu ik toch wakker ben ga ik maar plassen. Ik haal voorzichtig de armen van Niall van me af en sta op.

"Hoi" mompel ik hees. "Hey Cam" zegt Perrie. "Pezza" zeg ik en geef haar een knuffel. "Waarom ben je hier?" Gaap ik. "Ik zou toch blijven slapen suffie" zegt ze lachend. "Ow ja" zeg ik en doe mijn haar in een knot. "El zou me opkomen halen bij Jesy" zegt ze. Ik knik.

"Babe" hoor ik Niall hees zeggen. Ik draai me om en zie dat Niall de woonkamer binnen komt lopen. Hij wrijft in zijn ogen, hij is niet helemaal wakker. "Gelukkig hier ben je" zegt hij en komt naast me staan. "Ow hey El en Perrie" zegt hij en pakt mijn hand. Perrie kijkt mij verbaasd aan. Niall trekt mij weer mee naar mijn kamer. "Ik vertel morgen alles wel, nou straks. Truste" zeg ik snel. "Truste lovebirds" zeggen ze tegelijk. Ik grinnik.

"Niall" zeg ik zacht en ga tegen hem aanliggen. "Mm" mompelt hij. "Ik hou van je" zeg ik. Hij sluit zijn ogen en krijgt een glimlach op zijn gezicht. "Ik hou ook van jou" zegt hij en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik glimlach en val weer inslaap.

•_•_•_•_•_•

Ik word weer wakker van iemand die met zijn/haar vingertoppen over mijn face gaat. "Mm" mompel ik en open mijn ogen. Ik kijk Niall gelijk aan. "Morning" zeg ik hees. "Goeiemorgen" zegt Niall vrolijk. Ik glimlach en ga dicht tegen hem aan liggen. Hij grinnikt en drukt een kusje op mijn kruin.

"Je ben zo schattig als je slaapt" fluistert jij. "Tuurlijk" grinnik ik. "Echt" zegt hij. Ik kijk hem aan en glimlach. Hij grinnikt en drukt een kusje op mijn lippen.

We staan op en we kleden ons aan. "O my god Cam, we hebben dezelfde gympen" gilt Niall. Ik draai me om en kijk naar hem. Hij houdt mijn zwart/wit Nikes omhoog. "Heb jij die dan ook?" Vraag ik lachend. Hij knikt hevig. Ik lach en pak mijn gympen uit zijn handen en trek ze aan. "Waarom trek je ze aan?" Vraagt hij. "Moet ontbijt halen" zeg ik. "Mag ik mee?" Vraagt hij. Ik knik. Hij juicht. Ik schud lachend mijn hoofd. "Kom dan" zeg ik en sta op.

We hebben ontbeten en het verhaal aan Perrie vertelt.

"Wow" zegt ze zacht. "Zijn jullie weer bij elkaar?" Vraag El. "Ne-" begin ik, maar Niall onderbreekt me. "Wacht, lieve lieve lieve Cam, wil je weer mijn princess zijn?" Vraagt Niall. Ik kijk hem aan en glimlach. "Ja" zeg ik zacht. Hij krijgt een mega glimlach op zijn lippen en knuffelt me. "Aww" zegt El.

"Of wij bij elkaar zijn? Ja, wij zijn bij elkaar" zegt Niall. Ik laat hem los. "O my god" zeg ik zacht. "CAMLER IS BACK" gilt El vanuit de keuken. Ik grinnik. "OMG jullie moesten weten hoe teleurgesteld ze was toen het 'uitging' Niet normaal" zegt Perrie. Ik lach. "Ja wat, jullie zijn het über cute stelletje" zegt ze en loopt de woonkamer weer binnen met chips en weet ik het allemaal. Ik bloos en verberg mijn gezicht.

We staan bij Louis voor de deur. Niall wilt het gelijk vertellen. Hij is echt super happy, dat is super cute.

"Hellow guys" zegt Louis vrolijk en geeft ons een knuffel. "Hey Louiss" zeg ik. "Camster" zegt hij. We lopen naar binnen en we zien de rest zitten op de bank.

"Haii" zeg ik en wil naar de bank lopen, maar Niall houdt me tegen. "We moeten iets vertellen" zegt Niall. "Verteeel" zegt Harry. "We zijn weer samen" zegt hij. Louis begint te gillen. "CAMLER CAMLER CAMLER" gilt hij en rent naar mij toe. Hij geeft me een knuffel. Daarna Niall. "Gefeliciteerd" zegt Liam. "Willen jullie nu een kus geven?" Vraagt Louis. "Waa-ach waarom ook niet" zeg ik en druk een kus op Niall's lippen. "Aww" zegt Sophia. Ik grinnik en ga op de bank zitten.

Change My Life~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu