7

6.6K 195 54
                                    

Pov Camille

Ik wil me omdraaien, maar het lukt niet. Ik open m'n ogen en ik zie dat er armen om me heen zitten. Ik schrik en kijk wie het is. Niall. Ik glimlach weer en kijk hem aan. Hij ligt nog zo schattig te slapen. Hij heeft altijd van die schattige rode wangetjes. Ik ga er zachtjes met m'n duim overheen. Hij mompelt wat en z'n ogen gaan langzaam open. "Goeiemorgen" fluister ik. "Morning" fluistert Niall zacht en pakt me steviger vast. "Echt dank je voor gisteren" zeg ik zacht en kijk hem aan. Hij glimlacht. "Geen dank" fluistert hij. Ik glimlach. Hij drukt z'n lippen op die van mij. Ik glimlach nog erger.

Ik trek terug. "Ik hou van je" fluister ik. Z'n wangen worden langzaam rood. "Ik ook van jou" fluistert hij terug en drukt een kus op m'n voorhoofd. Ik luister naar z'n hart, het klopt best snel. "Je hart klopt snel" fluister ik en kijk naar hem. Z'n wangen worden nog rood. Ik glimlach en pak z'n hand. Hij wrijft zachtjes met z'n duim over m'n hand.

We stappen uit bed en kleden ons aan. Ik weet niet wie m'n tas heeft ingepakt, maar het setje kleding is leuk, ik zou het zelf niet kiezen. Ik loop weer naar Niall's kamer waar hij zou wachten. Hij staat z'n haar te doen, super schattig. "Hai" zeg ik zacht. "Hey princes" zegt hij blij en komt voor me staan. Hij trekt me in een knuffel. Ik sla m'n armen ook om hem heen en leg m'n hoofd in z'n nek, dat gaat net. Ik ben klein. Hij geeft me kusjes op de zijkant van m'n hoofd.

We rijden naar mijn huis toe. Ik besef nog niet helemaal dat Niall m'n vriendje is. Ik schrik omdat Niall z'n hand op m'n knie legt. Ik kijk naar hem en glimlach zacht. Z'n wangen worden langzaam rood. Ik leg m'n hand op zijn hand en speel met z'n vingers. "Ik besef het nog steeds niet dat jij m'n vriendje bent" zeg ik zacht. "Ik kan het ook nog niet geloven dat ik een relatie heb met zo'n prachtig meisje" zegt hij zacht. Ik kijk naar onze vingers en bloos. Ik ken hem nog maar een paar dagen en maakt me nu al helemaal gek, hoe krijgt hij dat voor me kaar? Niall geeft een kusje op m'n hand.

Ik pak m'n tas en we stappen de auto uit. Niall loopt naar me toe en drukt nog een klein kusje op m'n lippen. Ik pak z'n hand en we lopen naar binnen. "Hopen dat Jordi er niet is" mompel ik en we stappen de lift in. "Heb ik al gezegd dat je prachtig bent" fluistert Niall in m'n oor. Ik kijk hem aan en bloos. Ik schud zacht m'n hoofd. "Je bent prachtig" zegt Niall nog een keer en drukt z'n lippen op die van mij. Z'n lippen zijn zo zacht en smaken naar mint.

De lift maakt een geluidje dat ie er is. Ik trek terug. "Ik hou van je" zegt hij. "Ik ook van jou" zeg ik zacht en scan dat ding gebeure. De deuren gaan open en we lopen naar binnen. We horen Kate en Sarah al helemaal gillen, idk why. We doen onze schoenen uit en jas. Ik zet m'n tas op de grond en we lopen naar de woonkamer. "Weetje hoe cool Louis is met z'n wortel gedoe" roept Kate. Niall begint te lachen en ik ook. "Saar, kijk je nou alweer filmpjes waarin je de hele tijd Niall's lacht hoort?" Gilt Dylan hysterisch. We moeten nog harder lachen, wat kunnen zij droog zijn. "Nee, ben hw aan het maken" gilt Sarah droog.

Kate komt langs rennen. "Hey Cam en Niall" zegt ze en rent weer door. Ik kijk Niall verbaasd aan. Hij haalt z'n schouders op. "Wait" zegt Kate en stopt met rennen. Ze loopt weer naar ons toe en prikt in Niall's wang. Niall begint te lachen. "Is dit Niall Niall?" Vraagt ze zacht. "Um ja" zegt Niall ongemakkelijk. Kate gilt en rent weg. "What the fack" mompelt hij. Ik grinnik. Niall geeft me een knuffel, hij is echt erg van de knuffels. Niet erg, juist fijn. Ik hoor Sarah en Kate gillen.

Ze stormen naar ons toe. "Ben jij Niall Horan?" Vraagt Sarah. Niall laat mij los en knikt zacht. "Ben jij het vriendje van Cam?" Vraagt Kate. Ik bloos. "Ja" zegt Niall zacht. "O. My. God" gillen ze en knuffelen Niall. "Mag het wa- holy shit, jij bent Niall" zegt Dylan en stuitert de gang rond. "Hey Camil-o my god, you're Niall" zegt m'n vader verbaasd. Ik kijk ongemakkelijk rond. Ik heb echt een gare familie en niet zo'n beetje ook. "Wees ff rustig alsjeblieft" smeek ik. Niall pakt m'n hand en knijpt hem bijna fijn. "O ja, hij heeft claustrofobie" zegt Sarah en laat hem los. "Echt?" Vraag ik. "Cam, heb je nou serieus nooit opgelet?" Vraagt Kate nep-beledigend. Ik schud m'n hoofd. "Oke en nu opzouten" zeg ik en loop met Niall naar m'n kamer.

"Sorry" zeg ik zacht en ga op m'n bed zitten. "Maakt niet uit, ik vond het wel leuk. Een familie die helemaal uit z'n dak gaat om mij" zegt hij lachend. "En dit is nog m'n vader alleen" zeg ik. Niall komt naast me zitten. "Je hebt echt een gave kamer" fluistert hij. "Dank je" zeg ik blozend. Niall drukt z'n lippen op die van mij. Ik leg m'n hand op z'n wang. Hij likt m'n onderlip. Ik trek gelijk terug. "Wat is er?" Vraagt Niall zacht en kijkt me aan. "I-ik heb nog nooit gezoend" zeg ik zacht. "Wil je het?". Ik knik. "Volg mij" zegt hij en drukt z'n lippen weer op die van mij. Hij tikt m'n onderlip weer aan. Ik doe m'n mond een stukje open en voel z'n tong die van mij zoeken. Ik voel z'n tong tegen die van mij en onze tongen spelen een vurig spelletje met elkaar.

Ik trek na een tijdje terug. "You're so good" zegt hij zacht en drukt nog een klein kusje op m'n lippen. Ik bloos. "Jij ook" fluister ik. Hij trekt me opschoot. Ik zit met m'n gezicht naar die van hem en kijk hem aan. "You're so hot" zeg ik en ga met m'n hand door z'n haar. Hij bloost en gaat met z'n vingertoppen door m'n haar. Ik krijg kippenvel. "Ik hou van je" zegt hij en slaat z'n armen om me heen. "Ik ook van jou" zeg ik en sla m'n armen ook om hem heen. Hij legt z'n hoofd op mijn borst en speelt met m'n haar. Het maakt me rustig.

We liggen op bed op onze zij. Niall glimlacht naar me. "Je hebt een beugel" zeg ik opeens. Hij schrikt en knikt. "Zag je dat dan niet?" Vraagt hij. "Jawel, maar ik heb het nog niet gezegd" zeg ik. Hij glimlacht nog meer en drukt een kusje op m'n neus. "En jij?" Vraagt hij. "Ik heb er ook een gehad, het was echt verschrikkelijk" zeg ik. "Ja oke, maar nu heb je de mooiste glimlach" zegt hij. Ik bloos en glimlach. "Cutie" fluistert hij. Ik bloos nog harder. Hij grinnikt.

Het is 12 uur in de nacht en ik lig op ze kop op de bank. Ik kan niet slapen. Ik kijk tv en verveel me. Ik mis Niall, hij is voor het eten naar huis gegaan. Ik kijk de herhaling van CSI, best saai, maar er is niks anders. Nederlandse zenders ook niet. Ik zucht en pak een chipje. Ja ik eet chips om 12 uur. Das gewoon leuk.

Een uur later ben ik nog steeds wakker. Ik zucht en pak m'n telefoon. Ik bel Niall, sorry als ik je wakker maak, maar ik kan gwn niet slapen. Hij gaat een paar keer over en de bel gaat. Wie komt er nu om dit tijdstip? Idk, ik sta op en loop naar de lift. Ik druk op een knopje en de liftdeuren gaan open. Ik kijk wie het is. Niall!!!!!!! Ik ren naar hem toe en geef hem een knuffel.

"Hey babe" zegt hij zacht en tilt me op. Hij loopt naar de woonkamer. "Hey snowflake" zeg ik zacht en ga weer op de grond staan. "I've missed you" zegt Niall zacht en drukt een kusje op m'n lippen. "Ik jou ook" zeg ik zacht. "Moet je niet slapen?". "Nee, nou ja. Ik kan niet slapen omdat ik je mis" zeg ik zacht en kijk naar m'n vingers. Niall duwt m'n hoofd zachtjes omhoog. "Ik jou ook" zegt hij. Ik glimlach en geef hem een knuffel. Hij legt z'n hoofd in m'n nek. "Ik hou van je" zeg ik. "Ik ook van jou" mompelt hij m'n nek. Ik word helemaal warm van binnen.

We liggen op de bank onder een deken. We hadden geen zin meer om naar m'n kamer te lopen, dus ja. Niall zingt zachtjes little things en ik val inslaap.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now