17

5K 168 10
                                    

Pov Camille

Morgen is het kerst en dan gaan we naar tante Ann en ome Gert. Ik heb er zo geen zin in. Dan moet ik per se weer een jurk aan en OMG, nee. Die jurken die tante uitkiest zijn meer voor haar dan voor mij. Ja oke, ze zijn ouderwets, maar laat ons gewoon kleding dragen die we zelf leuk vinden en niet zo'n achterlijke jurk uit de jaren 60.

Ik bedenkt me nu pas dat ik nog moet regelen dat ik met nieuwjaar naar Londen ga. Het moet een verrassing zijn voor Niall. Ik pak m'n laptop en ga naar Skype. Ik bel Liam wel.

"Hey Cam" zegt hij vrolijk als hij opneemt. "Hey Li" zeg ik vrolijk terug. "And Zayn" zeg ik als ik Zayn zie zitten naast Liam. "And Louis and Harry" zeg ik hyper. Ze zwaaien als kleine kinderen. "Oke, is Niall daar ergens in de buurt?" Vraag ik. "Nee, hij is in z'n kamer" zegt Zayn. "Moet ik hem halen?" Vraagt Harry. "Nee" zeg ik. Ze kijken mij verbaasd aan. "Waar viert hij nieuwjaar?" Vraag ik. "Thuis, met ons. Hoezo?" Vraagt Liam. "Nou kijk, ik dacht, ik kom dan naar jullie toe en verras Niall" zeg ik. Louis begint dramatisch te gillen. "Je bent een genie, hij heeft het elke dag over je 'ik mis Cam, ik wil een knuffel van haar, ik mis haar lieve glimlach, ik mis haar stem'" zegt Harry met een nep-Iers accent. Ik grinnik. "Ik mis hem ook" zeg ik zacht en kijk naar m'n vingers. "Aww" zegt Louis.

"Hoe gaat het daar?" Vraag ik. "Goed" zegt Zayn blij. "Alleen Niall mist je zo mega gigantisch super duper mega erg" zegt Louis dramatisch. Ik lach me dood. "En daar?" Vraagt Harry. "Goed, ja alleen dat ik Niall mis en dat Jules me vol spamt omdat ik jullie ken" zucht ik. "Jules?" Vraagt Liam. "Juliette, beste vriendin. Alleen ik haat haar een beetje" zeg ik. "Wat waarom haat je haar?" Gilt Louis. "Ze dacht dat ik een relatie met Harry had" zeg ik lachend. Harry proest z'n drinken uit en begint kei hard te lachen. "Daarom dus" zeg ik serieus. "Als Niall dit hoort vermoordt hij jullie gelijk" zegt Zayn lachend. Ik kijk naar m'n scherm en zie dat Niall me belt. "Uh guys, Niall belt. Ik ga" zeg ik. Ze knikken. "Ik stuur alle gegevens naar je voor het vliegtuig. Alle normale vluchten zijn uitverkocht en je gaat met ons vliegtuig" zegt Liam. M'n mond valt open en knik toch. "Daaaaggg" roepen ze en hangen op. Ik neem snel op.

"Princess" gilt Niall als ik in beeld kom. "Nialler" gil ik. "Ik mis je zo erg" zegt hij hysterisch. "Ik jou ook" zeg ik.  "Ben je met nieu- laat maar, dan ben je er niet" zucht Niall. Ik kijk hem vragend aan. "Of je met nieuwjaar hier bent, maar dat is niet zo" zegt hij en gaat met z'n hand door z'n haar. Ik bijt op m'n lip om niks te zeggen. "Bijt nou niet op je lihip" zegt Niall en zie z'n hoofd heel groot op het scherm, z'n hoofd dichtbij de camera. "Hoe kan ik dat niet doen als je soms zo hot bent" zeg ik zacht en bloos. "Vind je mij hot?" Vraagt hij, ik zweer dat doet hij expres. Ik knik. "OMG dat is echt mega cute" gilt hij als een meisje. Ik geef mezelf een facepalm. "Nou ik vind jou ook echt mega hot" zegt hij serieus. Ik glimlach verlegen.

"CAMLER" gilt Louis en verschijnt in het beeld. "LOUSTER" gil ik. "Louis" kreunt Niall en zucht. "Ja uncle Niall" zegt Louis kinderachtig. "Go away" zegt Niall. "CAMILLE" gilt Zayn en springt op Niall. Harry kijkt mij aan en we beginnen te lachen. "Guys, mag ik alsjeblieft alleen met Cam praten" smeekt Niall. "Ja ja, we laten Camler alleen, DAAAAGG" gilt Louis en trekt iedereen mee de kamer uit denk ik. "Sorry" zucht Niall en legt z'n hoofd in z'n handen. "Is niet erg" zeg ik.

"CAAAM" gilt m'n moeder. "YES" gil ik terug. "Klaas is er" gilt ze in het Nederland. Ik zucht, Klaas m'n neefje van 2,5 waar ik op moet passen. "Ben bezig" zeg ik en richt me weer op Niall.

"Sorry" mompel ik. "Kom je over 3 weken naar mij toe of naar je pa?" Vraagt Niall. Ik haal m'n schouders op. "Ik weet niet of het mag van m'n vader. Ik vraag ik het wel, maar als het aan mij ligt, ga ik naar jou toe" zeg ik vastbesloten. Hij krijgt een glimlach op z'n lippen en pakt een handje chips. Hij stopt het helemaal in z'n mond. "Niall" zeg ik lachend. "Ja wat? Ik heb honger" mompelt hij en haalt z'n schouders op. Ik schud lachend m'n hoofd. "Vreethoofd" mompel ik.

"Camla" roept Klaas. Ik zucht, ik ben met Niall aan het Skypen oke. Snap je dat? Nee, hij is een kind van 2,5. Hij rent m'n kamer binnen. "Klaas" zeg ik nep-enthousiast. "Cam smile" zegt Niall. Ik kijk hem aan en glimlach. "Good" zegt hij blij. Ik grinnik en zet Klaas op m'n schoot. "Who are you?" Vraagt Niall. "Klaas" zeg ik. "Who?" Vraagt Niall. "Klaas". "Ik kan dat niet uitspreken" zegt Niall lachend. Ik grijns. Klaas wijst naar m'n computerscherm. "Dat is Niall" zeg ik. "Neil" zegt Klaas en klapt in z'n handen. Niall lacht zich dood. Ik rol met m'n ogen.

Klaas is tot 9 uur gebleven. We hebben een Cars marathon gehouden samen met Niall. Ik was meer met Niall bezig dan met Klaas. Klaas leefde toch in z'n eigen wereldje als hij überhaupt alleen al het woord Cars zegt. Niall en ik hebben de hele dag met elkaar doorgebracht, maar dan met een laptop ertussen.

Ik heb ook een cadeau gestuurd naar Niall voor kerst, gewoon een simpel vest en een shirt en een brief erbij.

Ik lig nu in bed, half te slapen. Ik bedenk me toch en ga gewoon slapen. Ik stuur Niall nog ff  slaap lekker en val zo inslaap.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now