33

4.3K 158 22
                                    

Pov Niall

Ik word wakker van iemand die over m'n arm kriebelt. Ik open m'n ogen langzaam en kijk om me heen. Ik zie dat Cam naast me ligt, huh? "Baby" fluister ik en kijk naar Cam. "Yes Ni" zegt ze zacht, ze ziet er zo prachtig uit. "Hoe kom je hier?". "Je deed niet open en ik had de sleutel" fluistert ze. Ik knik en hou het deken een stukje omhoog. Cam kruipt onder de dekens en komt tegen me aanliggen. "Ik heb je gemist, ik miste iemand waar ik m'n armen om heen kom slaan" zeg ik zacht en druk een kus op haar kruin. "Ik miste jou super erg, ik miste je armen" zegt ze zacht.

Na een tijdje stappen we uit bed. Cam doet haar haar goed en maakt het bed glad. Ik trek een trainingsbroek en een shirt aan. Ze komt voor me staan en slaat haar armen om me heen. Ik sla mijn armen om haar heen en druk een kusje op haar neus. "Ik hou van je" zegt ze. "Love ya too" zeg ik en til haar op. Ze klemt haar benen om m'n middel en ik leg m'n armen onder haar kont voor steun. Ik loop langzaam naar beneden en loop naar de keuken.

"Heb je al iets gegeten?" Vraag ik. Ze haalt haar schouders op. "Net snel een appel omdat ik anders te laat hier zou zijn" mompelt ze. "Dat gaan we eten" zeg ik en pak een paar dingen uit de kast. Ze grinnikt en komt achter me staan. Ze knuffelt me vanaf achteren.

We hebben gegeten. "Ik moet gaan" zegt ze en staat op. Ik sta ook op en loop naar haar toe. "Kom je vanavond?" Vraag ik en geef haar een knuffel. "Weet niet, ligt eraan of Jules het wil. Ik denk het wel" zegt ze lachend. Ze heeft vertelt dat Jules, Juliette, mega fan is.

Pov Camille

Ik druk m'n lippen op die van Niall. Hij gaat met z'n hand door mijn haar. "Kijk je uit?" Vraagt hij als hij terug trekt. Ik knik. "Bel je als er iets is?" Vraagt hij. Hij is zo lief. "Ja papa" zeg ik. "Cam, ik meen het" zegt hij serieus. "Ja" zeg ik serieus. Hij glimlacht en drukt nog een kusje op m'n lippen. "Daaag" zeg ik. "Doei babe" zegt hij en ik loop het huis uit.

We zitten in de trein naar het vliegveld. Ik heb een bril van Dylan op. Ik kwam Isa net tegen en ze negeerde mij. Nou dan negeer ik haar.

"Weetje, die bril staat je goed" zegt Jason. "I know" zeg ik droog. "Ego" zegt hij lachend. Een paar mensen kijk ons aan. "Wees stil, we zitten in een trein" zegt Dylan. Ik hou m'n lach in. "Je weet dat ik m'n lach niet kan inhouden" zegt Jason. Ik leg m'n benen op Dylans schoot. "Leg je benen maar op m'n schoot" zucht Dylan. Ik grinnik.

We zijn op het vliegveld en we rennen rond. Die man had ons naar de verkeerde kant gestuurd dus we moeten naar de andere kant van het vliegveld en Jules is al geland. "Lekker handig van die man" zeg ik hijgend. We renen zowat door de mensen heen. En Jason valt. Ik stop met rennen en begin te lachen. "Camille" zegt Jason lachend. Hij staat lachend op. "Jason" zeg ik lachend. "Niet lachen" zegt hij lachend. "Sorry" zeg ik lachend. "Sukkels, Jules is er" schreeuwt Dylan. Hij staat al aan de andere kant. We rennen naar Dylan.

Ik wacht totdat Jules uit die schuifdeuren loopt. "Hoi" zegt een meisje. "Hoi" zeg ik. "Mag ik met je op de foto?" Vraagt ze verlegen. "Tuurlijk" zeg ik en glimlach. Ze glimlacht en pakt haar telefoon. We maken een foto en ik geef haar een knuffel. "Dit blijft toch raar" ze ik tegen Dylan en Jason. Ze lachen.

Jules loopt naar me toe. "Haii" zegt ze en geeft me een knuffel. "Hellow" zeg ik. "Ik herkende je amper" zegt ze lachend. Ik lach en laat haar los. "O MY GOD, CAMILLE" gilt iemand. Ik kijk om me heen en zie veel mensen op me afstormen. Ik pak snel Jason' pet van z'n hoofd en zet hem op. Ik doe m'n capuchon ook op en we proberen snel naar de trein te lopen. "Cam" zegt Jules. "Ja" zeg ik snel. "Je telefoon gaat af" zegt ze. Ik pak snel m'n telefoon en neem op.

C: "hay"

N: "hoi babe, ik sta voor, bij uitgang B"

C: "o"

N: "ik zag op het nieuws dat het nogal druk was"

C: "o dank je, we komen"

N: "je weer toch welke auto?"

C: "jep, tot zo kus"

N: "kus" zegt hij en hangt op.

"We moeten naar uitgang B" schreeuw ik boven de mensen. "Oke" hoor ik Jason schreeuwen. "Camille" zegt iemand. "OMG" gilt iemand. "Jesus" hoor ik Dylan zeggen. Ik grinnik en loop naar buiten.

Ik zie Niall's auto al staan. Ik wacht op de rest en we lopen naar de auto. "Wie gaat voor?" Vraag ik. "Ik ga wel" zegt Dylan. We knikken en stappen in. "Hellow babe" zeg ik en ga in het midden zitten. "Hey princess" zegt Niall. Jules komt aan de rechter kant van me zitten en Jason aan de linkerkant. "Hey Niall" zegt Dylan. "OMG" fluister Jules. "Is dat?" Vraagt ze fluistert. Ik knik. "O my god" zegt ze. "Oh hi, I'm Niall" zegt Niall en kijkt achterom. "Uh, ik ben Juliette" zegt Jules zacht. Ik grinnik en geef Niall snel een kus.

"OMG Jason, kijk hoe verschrikkelijk hij eruit ziet" gilt Jules en geeft haar telefoon aan Jason. "OMG hoe niet goed" zegt Jason hysterisch. Ik proest het uit en lach. "Cam" zegt Dylan niet begrijpend. "O ja, die daar ook" zegt Jason met een gay beweging. Ik lach nog harder en ga op Jules d'r schoot liggen.

Na een tijdje stoppen we voor m'n vaders huis. "Kom je ook mee naar binnen?" Vraag ik aan Niall. Hij krijgt gelijk en glimlach op z'n gezicht en knikt. We stappen allemaal uit en Jules pakt haar koffer. Niall loopt naar mij toe en geeft me een knuffel. "Ik heb je gemist" zegt hij. "Ik jou ook" zeg ik, ook al heb ik hem anderhalf uur geleden nog gezien.

We lopen de gang binnen. Iedereen doet z'n schoenen uit en hangt z'n jas op. "Ola" gilt Jason. Ik zet z'n pet af en doe Dylans bril af. Niall slaat z'n arm om me heen en drukt een kusje op m'n wang. Ik glimlach en we lopen de woonkamer binnen.

De rest van de middag hebben we veel gelachen. Jules is moe dus gaat naar bed. "Slaap lekker" mompelt ze en loopt weg. Niall ligt ook half te slapen. "Kom Niall" zeg ik en sta op. "Waarom?" Fluistert hij. "We gaan naar bed" zeg ik. Hij zucht en staat op. Hij loopt naar de gang. Hij loopt in een keer door naar m'n kamer. "Slaap lekker pap" zeg ik en geef hem nog een knuffel. "Slaap lekker lieverd" zegt hij.

Ik loop naar m'n kamer toe en zie Niall op bed liggen. "Babe" mompelt hij. "Ja" zeg ik. "Mag ik slapen?" Vraagt hij. "Kom, eerst tandenpoetsen". Hij kreunt en staat toch maar op. "Jij bent echt moe. Meestal kan je makkelijk tot 3 uur opblijven en het is nu 12 uur" zeg ik verbaasd. "Ik heb vannacht niet echt geslapen". "Ow". We poetsen onze tanden en gaan in bed liggen.

Ik ga met m'n buik tegen Niall's buik liggen. "Slaap lekker" fluistert hij. Ik druk nog snel een kusje op z'n lippen. "Night babe" fluister ik. Hij legt z'n neus tegen mijn neus en legt z'n ene hand op z'n heup en met de andere pakt hij m'n hand vast. Hij vlecht onze vingers met elkaar en valt langzaam inslaap. Ik vlecht voorzichtig onze benen met elkaar. Niall mompelt wat. Ik leg m'n vrije hand op n onderrug en val ook langzaam inslaap.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now