83

3.3K 130 20
                                    

Pov Camille

Ik word langzaam  wakker, ik hoop dat het een uurtje of 10 is zodat ik gewoon heb geslapen en geen last heb van een jetlag. Ik open mijn ogen langzaam en zie dat het nog pikkedonker is, zeg alsjeblieft niet dat ik amper heb geslapen. Ik pak mijn telefoon om te kijken hoe laat het is, ja hoor. Het is 5:39. WAAROM ZO VROEG?! IK HEB MIJN SLAAP NODIG! Ik voel me echt klaarwakker.

Ik wurm me uit Niall's greep en loop naar de badkamer. Ik moet plassen. Ik doe mijn ding en ga weer terug in bed liggen. Niall zoekt mij in bed, hij zoekt naar mij. Als hij me vind, pakt hij mijn pols vast en trekt me naar zich toe. Ik ga op hem liggen, wauw dit is echt raar. Hij slaat zijn armen stevig om me heen en drukt een kusje op mijn wang, is hij wakker? Naja, ik wel. Het is echt raar om dit mee te maken als je wakker bent, normaal slaap ik dan altijd en vraag ik mezelf altijd af hoe ik dan zo lig, nu weet ik het. Dit is wel een van de fijnste manieren om te liggen, nog dichter bij Niall. Dichterbij kan niet.

Na echt uren, wat eeuwen lijkt, wordt Niall langzaam wakker. Hij trekt het dekbed over zijn hoofd, dus ik heb dat nu ook. Nu krijg ik het warm en schuif het dekbed een stukje naar beneden voor koude lucht, hebben jullie dat ook? Als je met je hoofd onder het dekbed gaat liggen krijg je met warm, maar als je niet met je hoofd onder het dekbed ligt, dan niet.

Hij trekt het dekbed weer over onze hoofden. Eigenwijze hoofd. Ik zucht en druk een kusje in zijn nek. "Babe" mompelt hij. "Mm" mompel ik tegen zijn nek. "Ik hou van je". "Ik hou ook van jou" zeg ik zacht. Hij knijpt zacht in mijn kont. Ik schuif een stukje omhoog en Niall kreunt, whoopz.

We stappen uit bed voor ontbijt. Ik gaap, ik ben moe. Het is in the UK 8 uur in de avond, dan zal je denken moe? Ja ik ben moe, als ik niks doe word ik moe oke. Ik trek een sportbroekje van Niall aan en een vest. Ik trek mijn vans aan en ga tegen de muur aanstaan. Niall loopt naar mij toe en tilt me op. Ik glimlach en druk mijn lippen op die van hem. Hij kust terug. Ik glimlach en trek terug. Hij pakt mijn hand vast en we lopen naar beneden.

Ik pak wat te eten en ik ga zitten aan de gezamenlijke tafel, ze hebben een hotelhuis gebeure, kom ik nu pas achter. "CAM" gilt Louis. Ik grinnik. Iedereen gaat aan de tafel zitten. Niall legt zijn hand op mijn knie en geeft er een klein kneepje in. Ik kijk hem aan. Hij geeft een sein. Ik knik.

"Maar oke, dank jullie wel dat jullie dit voor mij geregeld hebben" zeg ik dankbaar. "Geen probleem, bedank Liam, hij heeft het allemaal voor jullie geregeld" zegt Harry. Ik glimlach. "Ik moest wel een beetje over de streep gaan, maar het is het waart" zegt Liam. "Dreigen" grinnik ik. "Ik zei gewoon 'Als Cam niet mag komen, blazen we de boel af en zoeken jullie het maar uit met jullie o zo geweldige Tour' toen werden ze echt boos" zegt hij lachend. "O my god, Liam, jij bent echt erg" zeg ik. Niall lacht.

Iedereen is een beetje aan het klooien in de woonkamer. Niall speelt wat op zijn gitaar en ik luister naar muziek zijn getokkel. Ik ben moe. Opeens hoor ik een paar tonen die me heel erg bekend voorkomen. Ik kijk gelijk naar Niall. Hij glimlacht. Ze hebben niks door, omg. Ik grinnik. "Don't forget where you belong" fluister ik.

Ik loop maar de keuken om drinken te pakken. We hebben radio door het hele 'huis' door. Super chill. Ik hoor dat Jack & Jack rappen. Ik zet de radio harder en zing mee. Nu hoor je het lied door het hele 'huis' harder. Ik kom erachter dat het California is. Ik loop weer terug en ga helemaal los. Iedereen kijkt mij aan. Ik negeer ze en rap weer mee. Jules is helemaal verslaafd aan hun muziek dus ik luister het ook altijd als ik bij haar ben en ken die liedjes zowat uit mijn hoofd.

"Is dit jouw muziek smaak?" Vraagt Louis verbaasd. "Nope, die van Jules" zeg ik. "Ow ja, Juliette kan overmorgen komen" zegt Liam. Ik knik.

Ik lig op de bank naast Niall. Harry zapt langs alle zender. "STOP" gil ik. Hij stopt gelijk. Ik kijk naar de tv. "Wtf, Cam die naar voetbal kijkt" zegt Louis. Ik grinnik. "Ik moet ff naar The Flying Dutchman kijken" zeg ik. Ze kijken mij allemaal raar aan. "Kijken jullie geen wk ofso?" Vraag ik. "Wel" zegt Harry. "Dude, Robin van Persie, dutchman" zeg ik. Ze kijken mij niet begrijpend aan. "Omg jongens, hij maakt èèn van de mooiste doelpunten in 2014". "Ow hij" mompelt Niall. "Ow hij? Vriend, wij hebben gewonnen van Spanje en dat is nogal een goed land" zeg ik op een dûh stem. "Vriend? Je hebt het tegen je vriend" zegt Niall lachend. "Ja vriend" zeg ik lachend. We lachen.

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now