66

3.6K 137 13
                                    

Pov Camille

Ik word wakker omdat ik naar de wc moet. Ik haal voorzichtig Niall's armen van me af. Hij brabbelt wat en draait zich om. Ik grinnik en sta op. Ik loop naar de deur en loop zijn kamer uit. Ik loop naar de badkamer en doe mijn ding.

Ik loop weer terug en ik hoor een jochie praten. Zal ik? Nee, geen zin. Ik stoot mijn teen. "Kut fuck shit godver" zeg ik in het Nederlands, als ik snel moet reageren dat ik dat toch nog in het Nederlands. Ik hoor een deur open gaan en zie Greg naar buiten lopen. "Camille" zegt hij hees. "Yes, uh sorry. Ik stootte mijn teen" zeg ik hees. "Ow oke, slaap lekker" mompelt hij en loopt naar een andere kamer. Ik loop weer naar Niall's kamer en kruip weer onder de dekens. Hij komt weer tegen mij aanliggen en slaat zijn armen weer om me. Ik val weer langzaam inslaap.

Ik word wakker van gegiechel. Ik open mijn ogen langzaam en voel een klein lichaampje tegen mijn buik. Ik kijk rond en weet het weer, ik ben bij Niall. Ik kijk naar mijn buik, een klein jongetje ligt tegen mij aan. Ik kijk naar Niall. Zijn ogen twinkelen. Ow ja, dat is Theo.

Niall fluistert iets. "Lil" zegt Theo. Hey aangenaam kennis te maken, ik ben Lil Kleine. Niall fluistert weer iets. "Cal" zegt Theo. Hi, ik ben nieuw hier, ik heet Calum. "Nee Theo. Dat is van Calum" zegt Niall lachend. "Cam" zegt Theo. Hoi, ik ben Camille. Niall knikt. "Cam Holan" zegt hij. Ik glimlach. Niall kijkt mij verbaast aan. Ik grinnik en haal mijn hand door Niall's haar. Hij drukt een kusje op mijn lippen.

Ik ga met mijn hand door Theo's haar. Hij schrikt en draait zich gelijk om. "Cam" zegt hij zacht en kruipt meer omhoog zodat hij mij aankijkt. Hij kijkt me met grote ogen aan. "Jij vliendin uncle Ni?" Vraagt hij. Ik knik. Hij draait zich om. Hij fluistert iets naar Niall. Niall glimlacht, knikt en fluistert iets terug. Theo giechelt, hij is zo schattig. Niall staat op. Ik kijk hem vragend aan. "Ben zo terug" zegt hij en loopt de kamer uit.

Theo draait zich weer om en pakt zijn knuffel. Een konijn met lange oren, benen en armen. Ik steekt zijn duim in zijn mond en gaat tegen me aanliggen. Ik glimlach en wrijf over zijn buik. "Jij lief" zegt hij. Ik glimlach nog erger. Hij is echt zo mega schattig. "Jij ook" zeg ik hees. Hij lacht.

Niall loopt zijn kamer weer binnen met een dienblad. Hij loopt naar mij toe en gaat naast me zitten. "Goeiemorgen" zegt hij en drukt zijn lippen op die van mij. Ik wrijf over zijn arm heen. Hij trekt terug. Ik glimlach. "Ik heb ontbijt voor je". Ik knik en ga zitten. Hij zet het dienblad op mijn schoot en gaat naast me zitten aan de andere kant waar Theo ligt.

"Je hebt echt geluk" mompelt Niall. "Why?" Vraag ik. "Je ligt met twee jongens in bed" zegt hij. "Een kleine en een grote en van die grote hou ik" zeg ik en kijk hem aan. Hij bloost. "Van die kleine ook, maar van jou het meest". Hij kijkt verlegen weg.

"Babe, ik ga zo sporten" zegt Niall. "'Mag ik mee?" Vraag ik hyper. "Van mij wel, maar het ziekenhuis?" Vraagt hij. "Als het van dokter Horan, Niall Horan mag, dan mag het" zeg ik. Hij proest het uit. "Zo zei je het zelf ook" zeg ik lachend. "Aah babe, je bent geweldig" zegt hij en knuffelt me. "Yeah I know" zeg ik droog. "Alleen ik heb geen sportkleding". Hij laat me los en loopt naar zijn kast. Hij gooit een sportbroekje naar mij. "Thanks" zeg ik. Ik loop naar mijn tas en pak een paar spullen en mijn hardloopschoenen, ja ik had ze mee, geen idee waarom. "Maar als je het niet meer aan kan, stop je dan?" Vraagt Niall en staat voor me. Ik knik. "Maar ik ben wel wat gewent hoor" grinnik en en druk een kusje op zijn lippen.

We staan in de gymzaal. "Olly komt zo" zegt Niall. "Olly van trouble trouble maker?" Vraag ik. Hij glimlacht en knikt lachend.

"Olaa" gilt een gast die naar Niall loopt. "Haaaiii" gilt Niall en ze geven elkaar een mannelijke knuffel. "Dit is Camille, mijn vriendin" zegt Niall blozend. Ik glimlach en geef hem een hand. "Olly" zegt hij. Ik knik glimlachend.

We beginnen met warm lopen. Ik doe snel een staart in mijn haar en ren weer verder. "Je moet rustig beginnen voor Cam" zegt Niall. Ik frons. "Oke" zegt een man, Thom, de trainer. Ze denken echt dat ik niks kan. Onthoud dat ik anderhalf jaar heb gedanst op het hoogste niveau. Naja, ik laat gewoon zien wat ik heb.

Moet ik vijf keer heen en weer rennen en dan pauze houden. Serieus?! Ik ren de eerst keer normaal. Daarna ga ik iets langzamer rennen. Daarna nog iets langzamer. Niall komt naast me lopen. "Gaat het?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd, ow wat ga ik gemeen doen nu. Ik moet nog een keer. Niall rent mee en moedigt me aan. Ik begin wat harder te rennen en daarna te sprinten.

Ik stop als ik over de streep ben. "CAMILLE" gilt Niall hysterisch. "Ja" zeg ik hijgend. "Je kon toch niet meer?" Vraagt hij hijgend. Ik grijns. "Ik kan meer dan jullie denken" zeg ik. Ze lachen. "Oke dan doe jij met ze mee" zegt Thom en zet de muziek aan. Muziek met sporten, top. We doen de piepjes test, maar anders. Om de twee piepjes moet je iets anders doen. Bijv aansluit pas, dan kruispas, dan weet ik het wat.

Ik verveel me tussen het rennen dus doe een soort van ballerina pas, springen, twee keer links, twee keer rechts. Ik hoor Olly en Niall lachen. I dont care.

Ik zit op de bank. We hebben net gedoucht. Het sporten was super leuk, zwaar, gezellig. Theo moest naar de wc, dus Niall ging mee. Greg en Denise zijn boodschappen doen en Maura is mee.

Theo rent de woonkamer weer binnen en springt op de bank. Hij komt weer bij mij opschoot zitten. Niall komt naast me zitten. "Mm, ik wil ook kinderen" mompelt hij. "Harder werken" grinnik ik. "Ik ben serieus" zegt hij serieus. "Weet ik" zeg ik. "Een meisje of een jongetje. Met jouw ogen en neusje" zegt hij en tikt zacht op mijn neus. "Jouw haar en jouw glimlach" zeg ik en druk een kusje op zijn lippen en ga met mijn hand door zijn haar. "Over een tijdje" mompel ik. Hij knikt en legt zijn hoofd op mijn schouder. Ik druk een kusje op zijn haar. Theo lacht om de film, we zijn een kinderfilm, geen idee welke. Het is Iers.

Ik zit bij Niall opschoot. Het is 10 uur en ik val zowat in slaap. "Princess, ga maar slapen" fluistert Niall. Ik kijk hem aan. "Nee, dat ik ongezellig voor je familie" zeg ik hees. Hij haalt zijn schouders op. "We hebben een work out gehad en dat was pittig". Ik zucht en druk een kusje op zijn lippen. Ik leg mijn hoofd weer op zijn borst. Hij klemt zijn armen steviger om me heen. Ik sluit mijn ogen en val langzaam inslaap.

Change My Life~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu