9

5.1K 189 31
                                    

Pov Camille

We zijn weer in Nederland, jeejj, nee. Ik mis Niall nu al en de rest ook al. Ik ga het gewoon proberen.

We wachten op onze koffers. Ik stuur Niall ff een berichtje.

Naar: Niall
Ik: heyy <3, we are home. Tis hier koud. Nu wachten op de koffers. Mis je ontzettend. LOL (Lots Of Love) Camster X X X

Ik glimlach bij de naam Camster, Louis's heeft die naam verzonnen netzoals Camler, mix tussen Camille en Nialler. Geen idee hoe ie er op is gekomen.

"Cam johoe, de koffers zijn er" zegt Dylan en zwaait met z'n hand voor m'n ogen. "Ow" zeg ik zacht en pak m'n koffer.

We lopen naar buiten, nou door die schuifdeuren. Het eerste wat ik zie is een flits, o Jeah een flits, geweldig. Niall enz heeft uitgelegd dat ik herkent zou worden omdat ik al een paar ben gezien met One Direction. "Cam, where's Niall?" Vraagt een gast. Ik reageer er niet op en loop door. Dylan loopt verbaasd achter me aan. Dit is zo irritant. Mensen die ongevraagd foto's van je maken, naja het hoort erbij.

"Kom mam ons ophalen of niet?" Vraag ik en kijk naar Dylan. Hij schud z'n hoofd.

"We moeten met de trein en dan taxi" zucht hij. Ik knik en we lopen naar station Schiphol.

We checken in en wachten op de trein naar Amsterdam centraal. O neeeee, moet morgen naar school en moet zo trainen, het moet. Kutzooi. Ik doe inplaats van 1 school over de havo 2 schooljaren omdat ik dan niet in Londen hoef te werken ofso, m'n moeder en vader regelen dat dus ja.

We zijn weer thuis. Eindelijk. Ik ga op de bank liggen en druk m'n gezicht in een kussen. Ik hoor Dylan lachen. Ik zucht, ik ben volgens mij echt chaggie. Idk, die mensen zullen zo wel last van me hebben bij volleybal, als ik chaggie ben dan doe ik echt niks. Ik voel m'n telefoon trillen. Ik pak hem uit m'n zak en krijg een glimlach op z'n lippen. Niall belt en ik neem natuurlijk op.

C: "hey snowflake"

N: "hey princess" zegt hij vrolijk.

C: "heeyy"

N: "hoe gaat het en hoe was de vlucht?"

C: "gaat oke, vlucht ging goed, maar het vliegveld een drama. Iedereen maakte foto's enz" zeg ik dramatisch. Ik hoor hem lachen.

N: "en wat bedoel je met oke?"

C: "ben chaggie en mis je"

N: "ik mis je ook, ik heb niemand om mee te knuffelen, ja oke ik heb de jongens. Maar jij geeft de fijnste knuffelen. Ik mis je lippen". Ik grijns bij 'ik mis je lippen'. "Gewoon alles aan je" mompelt hij. Ik voel dat m'n wangen rood worden.

C: "ik mis ook echt alles aan je, je lach, hand, knuffels, lippen, je mooie ogen" zeg ik zacht. "Cam je moet gaan" roept Dylan.

C: "I need to go" zeg ik snel en sta op.

N: "ow ok, I call you later"

C: "is goed. Loveeeee yaaaa snowflake"

N: "ik hou meer van je"

C: "nee"

N: "wel". Ik pak ondertussen m'n tas en stop al m'n spullen erin.

C: "nee, ik hou echt veel meer van je"

N: "oke oke, maar hou van je lovie"

C: "love you too" zeg ik en hij hangt op.

Ik zucht en stop m'n telefoon weer in m'n zak. Ik prop de laatste spullen in m'n tas en trek m'n jas aan.

"Dy, ik ga" roep ik bij de trap. M'n moeder is nog werken dus we zijn home alone.

"Is goed, veel plezier en wat gaan we zo eten?" Vraagt hij en loopt naar beneden. Ik haal m'n schouders op.

"Sushi?" Vraag ik. Hij knikt en loopt weer naar boven.

Ik loop naar de schuur en pak m'n fiets. Ik stap op m'n fiets en fiets naar de sporthal. Het is op zich weer fijn om door Amsterdam te fietsen, vertrouwt en gezellig.

Ik kleed me om, ben laat dus sta alleen in de kleedkamer. Ik trek snel m'n sportschoenen aan en ren naar de zaal.

"Zo mevrouw komt ook nog" zegt Lisa bitchie.

"Ja sorry hoor, ik kom met uit Londen" kaats ik terug.

"Hallo Camille, je bent net op tijd, ik wilde net beginnen" zegt mijn trainer, Bernard. Ik knik. "We gaan conditie training doen" zegt hij. Aa nee, waarom precies vandaag, ik ben chaggie en dat gaat niet samen. "2 rondjes looppas" zegt Bernard en we beginnen te lopen. Dit word nog wat, 2 uur conditie, nee beter gewoon trainen voor mij.

We stoppen weer en Bernard geeft weer nieuwe oefeningen, opdrukken, buikspieren, planken, kruispas, aansluitpas enzovoort.

"Ik speel de bal en jullie smashen" zegt Bernard en iedereen gaat in een rijtje staan. "Als je hem in een keer heb, dan mag je 5 minuten pauze houden" zegt hij en begint te spelen.

Ik zucht en ga klaar staan. Ik kijk hem scherp aan. Ik neem een aanloop en hij gooit de bal op. Ik spring en geef de bal een harde tik. Ik land weer op m'n voeten en kijk hem vragend aan. Dit is echt de eerste keer dat ik in 1 keer smash, wat ben ik daar slecht in.

"Wow, je mag 5 minuten pauze houden" zegt Bernard verbaasd.

Ik glimlach nep en loop naar de bank. We hebben nog een uur te gaan, een uur!! Jesus, ik ben al kapot. Ik ben eerlijk, ik haat trainen. Heb een hekel aan de mensen hier en heb geen fut vandaag. Alleen Bernard is aardig, de rest is allemaal zo van 'OMG ik ben super goed, ik kan het super goed', wat heb ik daar een hekel aan. Oke, ik zeg dat zelf ook, maar das een grapje. Dat hoort er toch bij.

"We gaan eerder stoppen" begint Lisa, OMG yes. "Maar wel eerst sprinten, jullie weten het, laatste is af" maakt Bernard haar zin af. Ik zucht en ga staan.

Ik fiets weer naar huis, trainen was echt de hel. Iedereen negeerde me compleet, maar dan ook echt compleet. Ik vroeg dingen aan mensen en er werd niet op gereageerd, iemand anders vroeg de vraag aan diegene en toen reageerde ze wel. Echt, ik haat het zo. Hopelijk is morgen alles goed op school. Als dat ook al de hel word, ga ik dood. Het zit allemaal gewoon niet mee, mensen die je negeren, Niall missen, chaggie zijn en alles, bij alles geen idee wat ik daar mee bedoel.

Ik ben weer thuis, nou in de schuur. Ik zet m'n fiets op slot en loop naar buiten. Ik doe de schuurdeur op slot en loop naar de voordeur. Ik maak de deur open.

Cam?" Hoor ik iemand vragen. "Ja" zeg ik en zet m'n tas neer. Ik doe m'n schoenen en jas uit en loop naar de woonkamer.

"Cam" gilt m'n moeder en rent naar me toe. Ze geeft me een stevige knuffel. Ik geef een kus op d'r wang.

"Ik heb je zo erg gemist" zegt ze en laat me los.

"Ik jou ook" zeg ik en ga aan de eettafel zitten. Ik neem een slok water en kijk naar Dylan, hij kijkt me met een grijns aan.

"Wat" zeg ik. Hij grijnst nog erger. "Whatever" mompel ik en begin te eten.

Ik heb gedoucht en alles en lig nu in bed. Het is 10:26 en ik ga slapen, morgen gelijk om 9 uur beginnen #zogeenzinin. Ik stuur Niall nog ff een berichtje.

Naar: Niall
Ik: haaii Nialler, slaap lekker Cutie <3 ik bel je morgen hvj! x x x

Ik verstuur hem en zet m'n wekker aan. Ik zet m'n telefoon uit en ga slapen.

Change My Life~Niall HoranWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu