67

3.2K 136 12
                                    

Pov Camille

Ik word wakker en weet al welke dag het van de maand is. Mijn buik doet pijn, mijn hoofd doet pijn en mijn benen doen pijn. Oftewel ik ben ongesteld. Oke, ik heb pijn in mijn benen omdat we gisteren een work out hadden. Ik haat het nu nog erger omdat ik bij Niall's familie ben en ja. Dat is awkward.

"Goeiemorgen" zegt Niall geef en legt zijn hoofd in mijn nek. Mijn hoofd bonkt als een gek. "Morning" mompel ik. Ik laat Niall los en sta op. Hij kijkt verward om zich heen. Ik loop naar mijn tas en pak mijn toiletspullen en loop naar de wc. Hopelijk zegt dit al genoeg en snapt hij het. Ik doe mijn ding en slik twee aspirientjes en loop weer terug.

"Babe, wat is er?" Vraagt Niall als ik de kamer in loop. "Niks" mompel ik en pak mijn trainingsbroek en trek het aan. "Babe" zegt hij. "Kom knuffelen". Ik wil alleen zijn. Ik trek een vest aan en doe mijn haar in een staart. "Camille" zegt hij, als hij serieus is dan noemt hij me bij mijn hele naam. "Ja" zeg ik hees. "Wat is er?" Vraagt hij serieus en komt voor me staan. "Niks" mompel ik. Ik heb buikpijn, koppijn en voel me niet lekker. "Ik zie het aan je. Wat is er?". "Ik heb buik- en hoofdpijn" fluister ik. "Is het je periode?" Vraagt hij zacht. Ik knik. "Ik had het kunnen weten" mompelt hij en trekt me in een knuffel.

We liggen weer in bed. Niall heeft zijn warme hand op mijn buik liggen, maakt cirkeltjes met zijn duim bij mijn navel, wat de pijn verzacht. Hij geeft kusjes op mijn gezicht. Overal, nou niet mijn ogen enz. "And finely" mompelt hij en drukt zijn lippen zachtjes op die van mij. Ik glimlach zwak tegen zijn lippen aan. "Je bent de beste" mompel ik tegen zijn lippen aan. Ik voel een glimlach tegen mijn lippen aan groeien. "Alles voor mijn princess" mompelt hij en trekt terug. Ik kijk hem aan en bloos. Hij drukt kusjes op mijn wang. "Je bent zo lief" fluister ik. Hij glimlacht en drukt een kusje op mijn neus.

---

Sorry sorry sorry! Klein stukje. Heb tot 4 uur op school gezeten, van 6 tot 8 getraind, omg dat was zo verschrikkelijk, ik kreeg op m'n kop omdat ik niks deed, so?! Ben dood op en moest snel leren. Ik wilde toch iets publiceren.

Jx

Change My Life~Niall HoranWhere stories live. Discover now