89

3.3K 111 12
                                    

Pov Camille

Ik loop naar mijn koffer voor een trainingsbroek. Ik rommel door mijn koffer en vind uit eindelijk een zwarte trainingsbroek. Ik vouw hem uit, ik proest het uit. Deze is van Niall. Maar wtf, deze draagt hij nu niet meer, die droeg hij voor onze break van 2 jaar geleden. Wtf, hoe komt hij hier. Naja ik trek het gewoon aan, ik heb niks anders.

"Princess" zegt Niall. "Mm" mompel ik en trek een shirt over mijn hoofd. Ik loop naar hem toe. "Heb je een nieuwe trai-babeee?" Vraagt hij en kijkt me aan. "Ja" zeg ik. "Die is van mij! Hoe kom je eraan? Aahh babe je bent de beste" gilt hij. Ik glimlach. "Geen idee, hij zat in mijn koffer. Ik denk dat ik de verkeerde heb meegenomen en dat ik het per ongelijk 2 jaar geleden in mijn tas heb gedaan toen ik weg moest" zeg ik. Hij glimlacht breed. "Je bent de beste" fluistert hij en tilt me op. Ik klem mijn benen om zijn middel en druk mijn lippen op die van hem. Ik leg mijn armen in zijn nek.

Na een tijdje trek ik terug. Hij glimlacht en loopt onze kamer uit. Hij loopt met mij naar de woonkamer. Iedereen zit al aan tafel. "He he" mompelt Liam. Ik grinnik. Niall zet me weer neer. Ik druk een kusje op zijn lippen en ga zitten. "Oh Niall, schat. Je hebt echt een leuke broek aan" zegt Louis dramatisch. Ik kijk hem raar aan. "Cam, je hebt de broek van Niall aan" zegt Louis normaal. "Ow ja, nou schat, leuk toch" grinnik ik. Iedereen lacht. Ik pak een boterham en loop weer naar de keuken. Ik haal uit een van de kastjes hagelslag en boter uit de koelkast en loop weer terug.

Ik smeer mijn boterham en bestrooi het met hagelslag. Ik ga schuin op mijn stoel zitten, met mijn benen over de rechterleuning, en pak mijn bord. Ik neem een hap en kauw. Ik pak een glas melk en kijk op. Iedereen kijkt mij aan. "Wat" zeg ik. "Jij vertelt mij niet dat we hagelslag hebben" front Jules. "Hagelslag is mijn leven". Ik grinnik. "What the fuck eet jij?" Vraagt Liam. "Liam, jongen, dit noem je een Hollands ontbijt" zeg ik trots. Jules knikt hevig. "Mag ik een hapje?" Pruilt Niall, ik twijfel. Ik kan hem niks geven, maar toch ook weer wel.

Ik geef mijn bord aan hem. "1 klein mini hapje" zeg ik. Hij knikt. Hij neemt een hap, ja een mega hap. "O my, dit is lekker" mompelt hij met volle mond. "NIALL" gil ik en trek het bord uit zijn hand. Mijn halve boterham is gewoon weg. Ik geef een tik op zijn achterhoofd. "Auw" zegt hij zacht. "Vriend, je vreet mijn halve boterham op" zeg ik. Hij kijkt mij aan. "Vriend, dude ik ben je vriend je, maar nee. Noem me niet zo" zegt hij. "Ten eerste ik ben geen vriend, want ik ben een vriendin. Ten tweede ik ben geen dude, ik ben een meisje. Ten derde jij bent mijn vriend" zeg ik. "Nou vriendin, noem me geen vriend". Ik geef mezelf een facepalm, dit slaat nergens op. "Nou schat, dan mag je geen Hollands eten meer" zeg ik. Hij kijkt me nep beledigend aan. Ik glimlach breed. "Oke babe, de volgende keer ga je eraan" zeg ik en rol met mijn ogen. Hij kijkt me strak aan. "Oke, ik maak je niet af, maar nee. Vraag eerst toestemming" zucht ik. Hij glimlacht weer. Hij drukt een kusje op mijn haar.

"O my gosh" mompel ik. Niall kan echt moeilijk zijn, niet normaal. Iedereen lacht. "Maar serieus, dit is echt lekker" zegt Niall. Ik neem een hap van mijn boterham en prop het laatste stukje in Niall's mond. Hij kijkt me verbaast aan. Ik glimlach en smeer er weer 1. "Je bent de beste" zegt hij. "I know" zeg ik droog.

Ik lig op Niall op de bank, we kijken the hunger games en ik mocht niet op de bank zitten. Ik moest per se bij Niall zitten of liggen. Niet dat ik dat erg vind ofso, maar toch. Louis, Jules en Liam zijn ergens naartoe en Harry is bij Lux en Lou. Dus wij zijn loner hier.

Ik lig met mijn hoofd op zijn borst en Niall heeft zijn handen op mijn rug liggen onder mijn shirtje. Ik luister meer naar zijn hart en concentreer op zijn ademhalen dan dat ik op de film let. Hij drukt een kusje op mijn voorhoofd. Ik glimlach.

"Princess? Heb ik al vertelt dat je prachtig bent?" Vraagt hij. "Mm, ja" zeg ik zacht. "Heb ik al vertelt hoe veel ik van je hou?". "Nog niet helemaal" fluister ik. "Look at me" fluistert hij. Ik til mijn hoofd op en kijk hem aan. "I love you so much" fluistert hij en schuift een plukje haar achter mijn oor. Ik bloos. "I love you too" fluister ik. Hij glimlacht en drukt zijn lippen op die van mij. Ik kus gelijk terug.

Hij draait ons om zodat ik nu onder lig en hij hangt nu boven mij. Hij tikt mijn onderlip aan. Ik open mijn mond een stukje en zijn tong glijdt mijn mond binnen. Mijn tong vind die van hem. Ze draaien rustig om elkaar. Ik geniet van dit moment. Ik hou zo veel van hem. Zo veel.

Na een tijdje trek ik terug. Hij kijkt me aan, zijn ogen twinkelen en zijn lippen zijn opgezwollen van het zoenen. Ik glimlach en druk een klein kusje op zijn lippen. Hij legt zijn hoofd op mijn borst. Hij legt zijn armen om mijn hoofd. "Nu begrijp ik helemaal niks meer van de film" mompelt hij. "Mm, jij bent veel interessanter" mompel ik. Hij drukt een kusje op mijn sleutelbeen. Ik knijp zachtjes in zijn heup. Hij trekt een beetje terug, dat doet hij altijd. Ik glimlach en druk een kusje op zijn haar. Hij sluit zijn ogen en zucht diep. Ik ga voorzichtig met mijn vingertoppen over zijn wang en daarna zijn nek. Hij krijgt kippenvel. "Babe" mompelt hij.

---

OMG GUYS. ALLE HOOFDSTUKKEN ZIJN WEER TERUG. YEAAHH. OPEENS UIT HET *POEF* NIETS. OMG IK BEN ZO BLIJ EN NIET MEER PISSIG. HAHHAA.

Jx

Change My Life~Niall HoranМесто, где живут истории. Откройте их для себя