Başlamadan önce...

672K 12.4K 1.9K
                                    

Hellö İronistler!

Çok uzun zaman sonra bu hikaye sayfasında bir şeyler yazmak çok garip hissettirdi ama ne yalan söyleyeyim özlemişim. Kabul edelim ki Veliahtlar hepimiz için diğer kitaplardan ayrı bir seri oldu. Olmaya da devam edecek. Her anlamda... 

Karanlık Aşk'tan doğan kitap, boynuz kulağı geçercesine ana babasını solladı. Kah güldük, kah eğlendik, kimi zaman hüzünlendik, ağladık, kavga ettik, kırdık, döktük ama bir şekilde toparlanıp yolumuza devam ettik. Burada geçirdiğimiz günler her şeye rağmen 'İyi ki' diyeceğim bir süreçti.

2018 yılında hikayemiz kitap oldu. İtiraf etmem gerekiyor ki bundan sonraki süreç benim için çokta güzel sayılmaz. Çünkü o 'İyi ki' diyeceğim dönemde bana verilen sözlerin çok büyük bir kısmı tutulmadı ve ben o sözlere güvenerek geleceğimle ilgili bir çok detayın altına imzamı attım. Yazım hayatımın kırılma noktası oldu diyebilirim Veliahtlar. (Sözüm meclisten dışarı, kitabı alan ve her koşulda desteğini esirgemeyenler lütfen üzerine alınmasın.) Yine de her zaman olduğu gibi düşsem de kalkmasını, yara alsam da devam etmesini bildim. Toparlandım, hayatımda beni geriye çeken ne varsa, kim varsa kurtuldum. Yayınevimi değiştirdim, yazım hayatıma bambaşka yollar çizdim ama bir şekilde ilerledim ve şu anda olduğum yerden gerçek anlamda mutluyum. Çok şükür :)

Şimdi gelelim asıl konumuza:

Aslında kırgınlıklarımdan dolayı bunu yapmamam gerekiyor ama ben, belki bir çoğunuzun bu huyumdan dolayı ulaşılır ve ilk vazgeçilen gözüyle baktığınız Tubu'nuz, Veliahtlar 1 ve 2 serisini, almayan, alamayan, okuması yarım kalan ya da ilk kez okuyacaklar için buraya tekrar yükleme karar aldım. Yeni hayatımda pişmanlıklara yer vermek istemiyorum. Umarım sizde bu konuda bana destek olursunuz. 

Hikayeyi, word sayfalarından kopyalayacağım için mutlaka yazım yanlışları çıkacaktır. Bunlardan gördüklerimi düzelteceğim. Gözümden kaçanlar olursa lütfen sizde görmezden gelip, hikayenin tadını çıkarın. Bölümler arası geçişlerde beğeni ve yorumlarınıza dikkat ederseniz, yılların hatırına beni çok mutlu edersiniz. Her şeye rağmen;

Seviliyorsunuz (kalp)

VELİAHTLAR 1Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin