SONSÖZ & BİLGİLENDİRME

2.2K 93 37
                                    

UYARI: BU YAZI AŞIRI DERECEDE SALYALI SÜMÜKLÜ BİR YAZIDIR.

Detayla Randevu'yu yazmaya başlamaya 20 Mayıs 2012'de başladım. Kurguyu rüyamda görmüştüm ve bunu neden yazmıyorum ki dedim kendi kendime. Daha sonra yazmaya başladım. 62. Bölüme geldiğimde geçirdiğim bir hastalık yüzünden ara vermek zorunda kalsam da, sizlere verdiğim bir söz olduğunu hatırladım. Yazdıklarımı 3-5 kişi okuyor olsa bile finali yapmadan ölmeyecektim, ve işte sözümü tutuyorum.

Detayla Randevu'yla vermek istediğim mesaj neydi?

Vermek istediğim mesaj falan değil de, körü körüne inandığım bir şeyi tüm umutsuz ruhlara iliştirmek istedim sanırım. Büyük konuşmamak ve pes etmemek. Bu ikisi benim için çok önemli iki kural. Yapmak istediğim şey, umutsuzluğa düştüğünüzde aklınıza Bella'yı getirip onun gibi güçlü kalmayı seçmeniz, büyük konuşmak istediğiniz anlarda durup bir kez daha düşünmenizdi. Başarabildim mi ya da size bir şeyler verebildim mi bilmiyorum. Bunu yapmış olmayı çok isterim :)

Detayla Randevu'yu yazarken olağan ve klişe olmamaya özen gösterdim çünkü biraz gerçekçilikten yanayım. Öyle periler-cinler, iyi çocuklar-kötü çocuklar değil de şimdiye kadar öğrenebildiğim hayatın gerçeklerini yazmak istedim. Her ne kadar karşımıza Edward gibi birinin çıkmayacağını düşünüyor olsak da, neler olacağı belli olmaz. Kim bilir, bir bakmışız bir gün deli bir herif çıkageliyor ve hayatımızın merkezini ele geçiriyor. Sakın imkansız demeyin, çünkü değil..

Aslında Detayla Randevu'dan ayrılmaya hiç mi hiç hazır değilim, itiraf edeyim. Haftaya kadar bölüm yetiştirme tasasına düşmeyeceğimi düşündükçe gerçekten tuhaf hissediyorum. O kadar uzun zaman oldu ki, bu hikayeyi yazarken büyüdüm diyebilirim. Hatta hep birlikte büyüdük. Bu acccayip garip ama bir o kadar da harika bir şey! :D Ama bilirsiniz, fukara sümüğü gibi uzatmayı sevmem, artık bitmesi gerekiyordu ve öyle de oluyor. Koskoca üç yılın ardından, veda etmenin zamanı geldi.

Şuna veda demesek? Bilemiyorum, içim bir garip oldu. Kendimi gerdek gecesinde kocası öldürülmüş bir kadın gibi hissediyorum hatta karnımın içinde bir yumruk var. Bir şeye bu kadar çok bağlandıktan sonra aniden kesecek olmak çok kötü bir duygu, sanırım şu an siz de aynı şeyi yaşıyorsunuz. Yalnız olmadığıma seviniyorum ne yalan söyleyeyim. Gerek yorumlarınız gerek özel mesajlarınız gerek beğenileriniz gerek samimi, sıcak tavırlarınızla beni mutlu ettiniz, gülümsememe hatta kahkaha atmama sebep oldunuz. Bunlar benim için çok güzel, çok önemli şeyler. Hepinize tek tek teşekkür etsem bile yeterli olmayacak galiba.. Ama bunu yapacağım.

Destek veren, beni yalnız bırakmayan herkese çok, çok teşekkürler! Birlikte, bu sayfada geçirdiğimiz güzel günleri hiç unutmayacağım. Umarım siz de beni, Detayla Randevu'yu unutmazsınız.

Tek ağlayan ben değilim dimi ya? :(

Bundan sonra ne yapacağım?

Planlarımın büyük bölümünü 2016 YGS-LYS kaplıyor tabiki de. Dersle uzaktan yakından pek ilgisi olmayan bir insan olarak, benim için çalışmanın vakti geldi de geçiyor bile. Son aylarda yumurta kapıya dayandığında şok olmamak için hala bir yılım varken iyi değerlendirmek istiyorum. Umarım bunun altından kalkabilirim. Diğer planlarım ise, işte şimdi okuyacaklarınız.

BİLGİLENDİRME

Benden kurtulabileceğinizi mi sandınız? Ha, ha, ha. Her şey mümkün, ama bu değil bebekler!

Detayla Randevu kadar uzun soluklu olmasa da, beğeneceğinizi düşündüğüm bol dramlı bol alttan sıcaklıklı bir hikaye kurgusu kafamın içinde dönüyor, dönüyor, dönüyor.. Tahminimce, 2016 LYS'den sonra yayınlamaya başlayacağım. O zaman kadar bölüm biriktirmekse hobilerim arasında olacak.

Ondan daha önce ise, başlayıp da devamını getirmediğim bir hikayemi tamamlamayı düşünüyorum. Ne zaman yayında olacağı şu an belli değil, yakın bir zaman mı uzak bir zaman mı gerçekten bilmiyorum. Ama hazır olduğumu düşündüğümde sizi tekrar bilgilendireceğim.

Gönülden söylüyorum ki, acısıyla tatlısıyla harika yıllardı. Umarım bundan sonrası da öyle olur. Hepinize çokçana öpücüklerim, sevgilerim, salyalarım ve sümüklerimle,

|Ece.

Bana ulaşmak isteyenler için Facebook Hesabım : https://www.facebook.com/Epiicaa

Hikayenin yayınlandığı Facebook Sayfası: https://www.facebook.com/RPKSH


Detayla RandevuHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin