♦ Chapter_18

8.2K 484 23
                                    

♦ Minulá kapitolka byl tak trochu o ničem tak vám přináším plnohodnotnou část, která nám do děje vrhne novou postavu, jejíž podobu najdete v přílohách!!! :D :3

♦ Všem moc děkuju za votes a komenty a za to že čtetete, vy víte jak moc to pro mě znamená a teď už dost řečí, enjoy it!                                                             

                                                               ♦♦♦

♦ Harry's pov ♦ 

"Jsi magor." Odvrátím pohled od hlavního vchodu klubu Fantom a otočím se k Zaynovi. Rozvaluje se na sedadle spolujezdce s cigaretou v jedné ruce a kafem ze Starbucks v druhé. "Totální magor! Patříš kurva do blázince a ne k fízlům." Odfrkne si a vyhodí nedopalek cigarety přiotevřeným okýnkem ven. "Co je?" Povytáhne obočí, když zpozoruje můj vražedný pohled. Zavrtím hlavou a raději přesunu svoji pozornost zpět k neony osvětlené budově. 

"Nechápu, jak jsi mě k tomuhle donutil! Dřepíme tu jako dva kreténi už hodinu a já umírám hlady!" Postěžuje si znuděně, listující starým číslem Playboye, které našel pohozené v přihrádce. "A čekání se nakonec vyplatilo." Hlesnu s nepatrným úšklebkem na tváři. "Chceš mi říct, že se tu schováváme kvůli Liamovi?!" Zaúpí, když zpozoruje můj pohled. Nezdržuji se vysvětlováním a v rychlosti vystoupím z auta, mířící k zadnímu vchodu do klubu. Slyším Zaynovi spěšné kroky a když jeho ruka dopadne na mé rameno, neochotně zastavím.  

"Nemůžeš si to tam kurva jen tak nakráčet!" Sykne. "Ten tvůj ksicht zná až moc lidí!" Vyšiluje. "Já tam musím! Liam tam má mít schůzku se Stendhallem!" Zarazí se. "Jak to víš?" Změří si mě podezřívavým pohledem. Protočím oči a povzdechnu. "Mám své zdroje, copak si myslíš, že jsi jediný, kdo donáší? Nebuď směšných, krys, jako ty, je tu víc." Odfrknu si, což si vezme osobně. "Fajn!" Prskne a zamíří zpět k autu. Zakroutím nad jeho dětinským chováním hlavou  a pokračuji ve své cestě do klubu.  

V jednom má Zayn pravdu, zná mě tu až příliš moc lidí. Držím si odstup a sleduji Liama z bezpečné vzdálenosti. Když zamíří do VIP sekce, jsem nucen zariskovat a následovat ho. Díky hlasité hudbě, chabému osvětlení a podnapilému stavu většiny přítomných jsem v relativním bezpečí a bez problému se dostanu až za ohraničený prostor. Najít Liama mi trvá jen sekundu a dle mých očekávání není sám. 

Rick Stendhall, přezdívaný též král Bronx. Jeho záznamy nejsou oficiální a informace o něm získané zkresluje onen fakt, že je sám vypustil do světa. Třicet let, původem ze Španělska, imigroval před jedenácti lety a krátce na to si přivlastnil celou čtvrť, těžko říci, jak se to stalo, zkrátka přišel a- 

To je to, co nikdo nechápe a všechny to děsí. Neměl tu jméno, kumpány, peníze, neměl nic a přesto se během několika málo let dostal na vrchol. Jak? Otázka, na kterou nikdo nedokáže odpovědět. 

Ucítím vibrující mobil v zadní kapse džínsů a v rychlosti zkontroluji číslo volajícího.  

"Co je?!" Vyštěknu, jestli si zase začne stěžovat, že má hlad, nebo se nudí, přísahám, že mu ublížím. "Mohlo by tě zajímat, že asi tak za půl minuty ti dorazí Avelin." Oznámí mi Zayn výsměšným tónem. Zamračím se a střelím pohledem po Liamovi. Zdá se zabraný hovorem s Rickem a vypadá to ještě na dlouho. Pochybuji, že by jim Avu předhodil, navíc nepřišla s ním, co tu tedy dělá? Tohle není místo pro ni, neměla by tu být. "Zvedni tu svoji prdel Maliku a koukej si to sem naklusat, musíš odsud tu holku dostat." Křiknu, snažící se přehlušit hlasitou hudbu. "Nejsem tvůj pes, nepřiběhnu po každý, když zapískáš!" Zavrčí. "Tak ti to řeknu jinak, jestli se sem do dvou minut nedovalíš, obrátím ti byt vzhůru nohama a oba moc dobře víme, co u tebe najdu a co s tím udělám!" Zanadává, označí mě za zkurvysyna a zavěsí. Není nad ochotné, vstřícné spolupracovníky. 

Bastards |FF One Direction cz|Where stories live. Discover now