The Last Snape

The Last Snape

25.3K Reads 2.7K Votes 38 Part Story
SweetLoveWriter By SweetLoveWriter Updated Mar 19

Vervolg op Secret Life (as Severus Snape's Daughter) 

Layla Lily Longbottom is de dochter van Neville Longbottom en Hannah Abbott. Maar ze voelt zich niet thuis bij haar ouders, haar persoonlijkheid botst heel erg met die van hen, en zeker met Hannah, waarvan ze niet zeker weet of het haar moeder wel is. Ze wil daarom graag weten wie haar echte moeder is, en haar zoektocht begint op Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, waar ze al snel vrienden wordt met Scorpius Malfoy, zoon van Draco Malfoy en Astoria Greengrass-Malfoy, en Ananda Destiny Black, dochter van Regulus James Black. Zal Layla de waarheid vinden? Is haar vriendschap met Scorpius meer dan het lijkt en is haar vriendschap met Ananda daartegen bestand? Wie is toch die vreemde Potions professor die haar vanaf haar 5e jaar zo goed in de gaten houdt? En zal ze uiteindelijk haar droom om Minister for Magic te worden waar kunnen maken? Lees het allemaal in de sequel van Secret Life (as Severus Snape's daughter)

  • fanfictie
  • harrypotter
  • hogwarts
  • nextgeneration
  • potter
  • snape
  • sneep
roozzieexx roozzieexx Sep 02, 2016
Hay het is nu al super!!💞 (Dit is geen kritiek ofz.) alleen Lily-Anne had toch ook nog twee zoons Fred en Severus?! En dit maakt me een beetje verward. (Ligt misschien wel aan mij hoor😬)
realyty realyty Sep 01, 2016
Super snel verder ben benieuwd naar de rest❤️❤️❤️❤️
femkevdl13 femkevdl13 Sep 21, 2016
Echt zo goed geschreven je geeft me inspiratie voor mijn eigen boeken en ik hoop dat je snel meer schrijft. Hunker naar je verhalen.
MirthxZil MirthxZil Sep 21, 2016
Wow just wow, jou schrijftalent is zo geweldig, ik heb er gewoon geen woorden voor❤ Ik weet dat je druk bent met je opleiding maar zou je alsjeblieft door willen gaan met schrijven je zou mij er heel blij mee maken☺😇
MBSChinagirl MBSChinagirl Sep 01, 2016
Yaaaaay eindelijk whooop whooop you make my day!😄😄😄😄
notsotall notsotall Sep 01, 2016
Hallelujah jajajajajajaja dit is goed. Dit maakt me blij! Ik kijk echt uit naar dit boek!