Mystery - Alisia Hope Kwon

Autorstwa XiujumHope

45K 3.9K 253

Mystery taip jie mane vadino iki kol galiausiai išsiaiškino kas aš iš ties esu. Alisia Hope Kwon mergina pasi... Więcej

1-First time
2-Rude
3 - Conference
4 - Not my problem
5 - Kwon's
6 - Who are you?
7 - I know you Yeol
Sorry
9 - My life love
About next part
10 - Suit dance
11 - 28 massages from Chanyeol
12 - You still like him.
13 - I kill him
14 - Kiss time.
15 - Broken Hand...
16 - Min-Ken
17-Red Roses
18 - Go away Park Chanyeol
19 - All members in my house
20 - Fire
Please Help 💔
21 - New Home
22 - Dancing
23 - Run Alisia Run
24 - True
25 - Marry me if you want my forgiveness
26 - No Choice
27 - Oh come on!
28 - Again in fight.
29 - Wedding dress
30 - Oh hell no Alisia...
31 - What's going on?
32 - Confused
33 - What the hell?
34 - Injured
35 - Xium - Lee Kwon
36 - Letter
37 - It's better then you
38 - Underground garage.
39 - Hot night (N-18)
40 - Awkward
41 - Date
42 - Goodnight
43 - Asshole
44 - Baby
45 - The End
New Story "JOURNALIST"

8 - Let's just pretend

1.1K 120 5
Autorstwa XiujumHope

Vaikinas tylėjo netardamas daugiau nei žodžio tiesiog varstė mane savo lediniu žvilgsniu. Taip taip žinau visos sutrikot. Park Chanyeol ir aš buvome pora prieš penkerius metus. Išsiskyrėm nepačiu gražiausiu būdu ir nuo tada vienas kitam prižadėjom jog net jai prasilenksim gatvėje apsimes , kad vienas kito nepažystam. Štai kodėl , kai Monrey liepė atsiprašyti jo paklausiau jo vardo du kart. Negalėjau patikėti , kad iš visų tuose apdovanojimuose dalyvavusiu atlikėju apipaišiau būtent jo ranką ir būtent jo grupės lyderis turėjo sukelti skandalą.

-Alisia ar viskas gerai?,-pasigirdo griežtas Monrey balsas.

-Taip. Tik menkas nesusipratimas.

Sumurmėjusi nusisukau nuo susirinkusiu žmonių ir patraukiau vadybininko link. Vyriškis piktai debtelėjo į Yeol , bet nieko nesakęs žengė prieš mane vesdamas iki man paskirto kambarėlio kuriame spėju bus uždėtas tam tikras makiažas , kad galėčiau lipti ant scenos. Stengdamasi kuo mažiau galvoti ėjau tiesiai prieš save nieko nemadydama. Buvo sunku sutikti tą vaikiną.

Prieš penkerius metus su Chanyeol išsiskyrėme , nes vienas iš jo artimiausiu draugų jam pasakė , jog permiegojo su manimi. Kai girta gulėjau lovoje jis atsigulė šalia manęs padare keles nuotraukas ir jas nusiuntė Yeol. Vaikinas patikėjo , jog tai tiesa ir nusprendė su manimi išsiskirti. Bet žėrėkime į gerąją pusę aš paaukojau tik dvejus savo metus jam ir nuo tos dienos nebegeriu.

Tą dieną kai jis atvyko pas mane išsiskirti... Tos dienos niekad nepamiršiu nuo tada ir tapau toke šalta , nerūpestinga ir negailestinga. Būtent Park Chanyeol privertė mane pažvelgti į patyčias kitom akim. Nes tą dieną jis tyčiojis , tą diena jis pakėlė ranką prieš mane ir aš jam pažadėjau , kad niekad už tai neatleisiu , kad daugiau niekad gyvenime neleisiu jam grįžti į savo gyvenima , net jai jis ir maldaus.

Pasitryniau krūtinę kuria nemaloniai sudūrė. Taip jausmai jam niekur nedingo , bet juos pakeitė pyktis ir nuoskaudos. Skausmas kūri jis sukėlė nustelbė mano meile jam. Giliai atsidususi pakėliau akis į veidrodį prieš save ir nustebau vaizdo kurį pamačiau. Atrodo ne aš viena nustebau , bet ir Monrey bei merginos kurios darė man makiažą. Visi buvo nustebe matydami ašaras besiritančias mano skruostais. Nedvejodama jas nuvaliau.

-Man viskas gerai,-kiek piktai tariau.

Visi grįži prie savo darbų stengdamiesi apsimesti jog nieko neįvyko. Užmerkiau akis leisdama merginoms dirbti savo darbą. Praėjo dvidešimt minučiu kai į duris pasibeldė vienas iš studijos darbuotoju pranešdamas , kad į scena išeinu už penkiu minučiu. Pakilus iš savo vietos pagriebiau juodą ilgą megstuką ir nusekiau darbuotoja. Man buvo pritaisytas mikrofonas. Praėjus dar penkiom minutėm buvau pakviesta į sceną. Nutaisiusi netikrą šypseną ir laikydama suspaudusius kumščius patraukiau prie vedėjo kuris žvelgė į mane išsišiepes. Mačiau už jo prie staliuko ant dvieju sofučiu sėdėjo abi vaikinų grupės. Giliai įkvėpusi stengiausi nekreipti dėmesio į tai , jog jutau mėlynaplaukio žvilgsnį kuris tiesiog bandė mane nudėti. Man priėjus vedėjas kaip senas draugas apkabino mane ir paplekšnojo per nugarą. Šypsodamasi padariau tapatį.

-Malonu pagaliau tave sutikti Mystery šios kelios dienos tikriausiai tau buvo sunkios tad nesinori tavęs labai kankinti. Tad be jokių ceremoniju paprašysiu tavęs atlikti savo „Tell me" dainą ir prisijungti prie mūsų ant sofu.

Linktelėjusi palaukiau kol vedėjas pasišalino nuo scenos. Užsimerkusi priglaudžiau mikrofoną prie lūpų ir pradėjau dainuoti. Dainuojant „I hate myself for living on after losing you" balsas užlūžo. Tai buvo pirmas kartas kai man užlūžo balsas. Giliai įkvėpusi nusisukau nuo žiūrovu. Užmerkusi akis pakėliau galvą į viršų. Nurijusi besikaupiančias seiles pradėjau toliau dainuoti. Negalėjau pakęsti šios dainos. Parašiau ją būtent po skyrybu su Yeol. Ir niekad negalvojau kad atliksiu ją jam matant. Galutinai susitvardžiusi vėl atsisukau į susirinkusius žmones. Pabaigusi dainą nusilenkiau kuo žemiau plojančiai auditorijai.

Man bežengent sofu link manęs pasitikti atėjo JYP. Jis ištiesė man ranką į kuria įspraude servetėle. Apsimečiau jog nieko nepastebėjau ir leidausi jo nuvedama prie kitų susirinkusiuju. Buvau pasodinta tarp dvieju lyderiu. Man prisėdus J-Hope pamojavo pasisveikindamas. Mandagiai jam linktelėjusi paėmiau vandens buteliuką kuris žinojau , kad yra padėtas dėl manęs , nes visi kiti turėjo taures su alkoholiu.

-Pirma karta savo laidoje turiu tiek daug svečių ir nežinau nuo kuriu pirmiausia pradėti. Pirmiausia manau pradėsiu naujausiu svečiu. Alisia kaip jautiesi pagaliau parodžiusi savo veidą?

-Sutrikusi. Nesitikėjau kad viskas taip pasikeis ir kad negalėsiu išeiti į miestą ir tikrai nesitikėjau , jog sulauksiu tiek neapykantos.

-Gailiesi , jog taip pasielgei?

-Iš dalies , nes mano toks poelgis , kainavo dramą iš kurios vis dar neišlipu. Aš mėgstu ramų gyvenimą.

-Suho , RM norite kažką apie tai pasakyti?

-Mes tikrai elgėmes netinkamai. Įžeidėm ne tik Mystery , bet ir kitus žmones. Mums nederėjo komentuoti ir tyčiotis , tai yra nepriimtina ir neatleistina....

-Bet vis tiek prašom atleidimo ne tik Mystery , bet ir visų kuriuos įžeidėme savo žodžiais. Mes nuoširdžiai atsiprašom ir tikrai dėl to gailimes.

Abu vaikinai kurie sėdėjo man iš šonu pakilo ir nusilenkė į kameras taip žemai jog maniau , kad palies rankomis grindis. Šyptelėjau puse lūpų. Pagaliau jie suprato kad turi atsiprašyti ne manęs , o merginų ir vaikinų kuriuos įžeidė. Tai jog jie mane įžeide man mažiausiai rūpėjo. Vaikinas grįžus į savo vietas JYP paklausė jų kelių klausimų į kuriuos jie stengėsi atsakyti kuo trumpiau ir be jokių užuolanku. Galiausiai vedėjo akys vėl nukrypo į mane.

-Alisia kaip dėl Chanyeol apipaišytos rankos?

-Daviau Xiumin valiklio kuris turėjo nuvalyti to vaikino ranką. Jai ji nenusivalė tada tai jau jo problema.

-Bet kodėl tu apipaičiai jo ranką?

-Nes jis davė man servetėlė , kai pasislėpiau už jo grupės kėdžiu.

-Jis bandė būti mandagiu,-sutriko vedėjas.

-Aš taip pat buvau mandagi gi neįkandau jam į ranką.

-Chanyeol? Ar jauti nuoskaudas Alisiai?

Vaikinas nužvelgė mane savo piktu žvilgsniu. Tada nutaisia neklatą veidą kuri mokėja padaryti ir prieš penkerius metus. Netikra šypseną nušvietė dailų veidelį , bet nepasiekė akių jos vis dar piktai žvelgė į mane lyg norėdamos , jog pranykčiau. Kad jis tik žinotu , kaip aš noriu tai padaryti.

-Viskas bus pamiršta jai Mystery išgers taurele su manimi,-klastingai kalbėjo vaikinas.

-Aš negeriu,-ramei atsakiau.

-Ar tikrai?,-dabar balse aiškiai buvo girdimas šaltukas.

-Taip mečiau gerti prieš penkerius metus.

-Kodėl?

-Asmeniniais sumetimais.

-Negalėjai mesti anksčiau???

Publika sulaikė kvapą kaip ir aplink mane sėdinčios grupės nariai. Niekas nesitikėjo tokio klausimo įpatingai ištarto taip įžuliai. Net vedėjas žvelgė į Chanyeol kiek prasižiojas. Atsidususi pasitvarkiau švarkelį ir pažvelgiau į vaikiną be jokių emocijų.

-Jie vis tiek būtų rade būda , kaip tave apgauti , tad koke prasmė. Jai tu nebūtum buvęs toks patiklu...

-Baik man meluoti Lisia , kodėl tu man visad melavai? Jai būtum pasakiusi tiesą!!...

Atsidususi trenkiau sau į kaktą supratusi jog šis vaikinas katik mus įklapino į dar vieną skandala iš kurio bus dar sunkiau išlipti.

-Po velnių Yeol ar kadanors gali prikąsti savo sumauta liežuvį tu supranti ką tu kalbi? Žinai kokios dabar kalbos pasklis?

-Kas kad aš esu permiegojas su garsiąją Mystery.

Žvelgiau į jį lediniu žvilgsniu. Lėtai sulaikiusi kvapą pakilau iš savo vietos. Paėmiau kažkieno gėrima kuris buvo pastatytas ant stalo. Pažvelgiau į gėrimą tada į Chanyeol keturis kartus pagalvojau ar verta. Supratusi , kad nėra verta gražinau stikline su gėrimu į vietą. Nutaisiau pačia maloniause šypseną ir pažvelgiau į vaikiną tada į visus susirinkusius.

-Taip Park Chanyeol tu permiegojai su manimi ir tai buvo prieš penkerius metus. O tada patikėjai , jog aš tave išdaviau , nes tave apmulkino tavo pačio draugai. Ar dabar gali gyventi toliau ir tiesiog pamiršti apie mano egzistencija , nes aš visai nenoriu atsiminti , jog tu egzistuoji nenoriu prisiminti , kaip tu lengvai pasidavei ant visko dėl ko mes taip stengėmes. Gyvenk toliau ir nelaikyk neapykantos kurios nusipelnė tik tavo taremi draugai. Dabar atsiprašysiu , bet nemanau , kad man vieta būti ant vienos scenos su juo. Visų susirinkusiųjų ir grupiu atsiprašau už šitą spektakli. Exo , BTS tarp mūsų taika aš nelaikau pykčio dėl jūsų žodžiu tik stenkitės daugiau neužkliūti mano faniu. JYP buvo malonu apsilankyti pas tave tavo baras nuostabus , kaip ir tavo laida.

Nusilenkusi patraukiau užkuliusiu link kur manęs jau laukė apsauga. Eidama nusiėmiau mikrofoną ir įdaviau jį viena iš darbuotoju. Apsupta apsaugos stengiausi pasislėpti nuo žmonių kurie nesiliovė manęs fotografavę. Giliai atsidususi tvardžiausi kam nors netrenkusi ar nenusikeikusi. Neapsigaukite aš nesu tokia mandagi kokia buvau ant scenos po velnių aš norėjau jį prakeikti visom kalbom kurias mokėjau , bet negalėjau to padaryti , nes tai paprasčiausiai netinkama. 

Czytaj Dalej

To Też Polubisz

318K 14K 40
Po audringos vasaros gyvenimas vėl keičiasi. Praeina metai. Ta grupelė paauglių suauga ir jiems prasideda svarbūs gyvenimo etapai. Selena ypatingai p...
21.1K 2.3K 45
"Tata followed you" Viskas prasidėjo nuo to kai jis mane pa'fallow'ino. Drama, meilė, pykčiai,skausmas! Ar jiems lemta būti kartu? The highest rank...
58.9K 4.3K 78
Istoriją kuria: 'K (Kamilė)