Mystery - Alisia Hope Kwon

By XiujumHope

45K 3.9K 253

Mystery taip jie mane vadino iki kol galiausiai išsiaiškino kas aš iš ties esu. Alisia Hope Kwon mergina pasi... More

1-First time
2-Rude
3 - Conference
4 - Not my problem
5 - Kwon's
6 - Who are you?
8 - Let's just pretend
Sorry
9 - My life love
About next part
10 - Suit dance
11 - 28 massages from Chanyeol
12 - You still like him.
13 - I kill him
14 - Kiss time.
15 - Broken Hand...
16 - Min-Ken
17-Red Roses
18 - Go away Park Chanyeol
19 - All members in my house
20 - Fire
Please Help 💔
21 - New Home
22 - Dancing
23 - Run Alisia Run
24 - True
25 - Marry me if you want my forgiveness
26 - No Choice
27 - Oh come on!
28 - Again in fight.
29 - Wedding dress
30 - Oh hell no Alisia...
31 - What's going on?
32 - Confused
33 - What the hell?
34 - Injured
35 - Xium - Lee Kwon
36 - Letter
37 - It's better then you
38 - Underground garage.
39 - Hot night (N-18)
40 - Awkward
41 - Date
42 - Goodnight
43 - Asshole
44 - Baby
45 - The End
New Story "JOURNALIST"

7 - I know you Yeol

1.1K 114 3
By XiujumHope

Merginos noriu nuomoniu <3


-Aš Kim Minseok.

-Jung Hoseok.

-Ir man tai turėtu kažką sakyti?,-kilstelėjau antakį.

-Esu Xiumin iš exo grupės , o čia J-Hope iš BTS grupės. Mes atvykome tau padėkoti.

-Už ką?,-susiraukiau.

-Tu mus išgelbėjai per Golden Town apdovanojimus nustumdama mus , kad krentančios lūbos nesužeistu.

-Ir dėl to jūs pajutote poreiki atvažiuoti man padėkoti? Na malonu , kad atvykote ir prašom. Tad dabar grįškit pas savo grupes ir stenkitės , jog niekas jūsų nepamatytu , nes antraip kils skandalas , o aš mėgstu ramų gyvenimą man užtenka ir vieno skandalo kūrį sukėlė jūsų lyderiai.

-Jie to nenorėjo...,-tyliai sumurmėjo J-Hope kiek supratau.

-J-Hope , taip? Aš nesiruošiu jūsų nuskriausti , tad nereikia manęs bijoti.

-Bet tu atrodai pikta ir mhm... Kaip ledo karalienė.

-Tikriausiai toke ir esu , niekad per daug apie tai negalvojau. Žmones savaime suvokdavo , kad manęs reike bijoti. O aš dėl to niekad ir nesiskusdavau ir vis dar nesiskundžiu esu patenkinta kai niekas nesugalvoja trikdyti mano gyvenimo.

-Jie nenorėjo tavęs įžeisti. Tiesiog ta diena buvo sunki visiems ir tas apdovanojimas...

-Nieko vertas stiklinis daiktas dėl kurio rungesi kelios grupes , taip kiršindamos fanus tarpusavye. Štai kas yra tas apdovanojimas. Vaikinai jūs jau padėkojote man dabar galite eiti.

-Ne,-kiek piktai prakalbo juodaplaukis.

Atsidusau iš nusivylimo. Norėjau išvaryti tuos vaikinus kuo greičiau iš savo buto , kad galėčiau grįžti ant sofos ir toliau žiūrėti serialą kurį išjungiau išgirdus durų skambutį. Pakilau nuo sofos ir nušlepsėjau į virtuvę. Iš šaldytuvo ištraukusi tris buteliukus negazuotu gaiviųjų gėrimu grįžau į svetainę ir padėjau juos ant staliuko. Pasiėmusi vieną buteliuką atsukau danktuką ir pradėjau gurkšnoti gėrimą.

-Tai kuo dar galėčiau jums padėti?

-Chanyeol ranka nenusivalo...

Paspringau savo gėrimu , kai išgirdau to vaikino vardą. Kosėdama pakilau nuo sofos ir priėjau prie spintelės ją atidariusi ištraukiau skysti kuris nuvalo to markerio paliktas žymes. Grįžusi į savo vietą mestelėjau juodaplaukiui skysti.

-Šitas nuvalys jo ranką.

-Aš noriu nuotraukos su tavimi...,-tyliai sumurmėjo ugniaplaukis.

-Ar čia pageidavimu koncertas? Gerai tik vieną nuotrauką ir aš nesiruošiu eiti dažytis.

Vaikinas greit stryktelėjo nuo sofos ir pribėgo prie manęs. Pakilau iš savo vietos ir atsistojau šalia jo. Nutaisau mieliause savo veidą kokį galėjau. Pasistengusi atrodyti bent jau padoriai buvau laisva nuo selfi. Vaikinas laimingas sudribo atgal į savo vietą. Papurčiusi galvą pažvelgiau į juodaplaukį kuris kažką naršė savo telefone.

-Kas dar?,-sumurmėjau.

-Už trijų valandų mes visi turime būti JYP laidoje...

Tuo pat metu suskambėjo mano išmanusis pranešdamas apie atėjusia žinutę. Pastvėrusi jį pažvelgiau kas parašė , ogi vadybininkas. Ir jis taip pat mane informavo apie laidą kurioje dalyvauju su dviem grupėm. Ir netgi sugebėjo duoti man leidimą atvažiuoti pačiai. Pakilau iš savo vietos ir pasimankštinau pečius.

-Na vaikinai atsiprašysiu , bet man reike susiruošti susitiksim laidoje tada.

Jie abu mandagiai linktelėjo ir daugiau netarę nei žodžio pasišalino iš mano buto. Na ir keistuoliai. Pavarčiusi akis nupėdinau į dušą. Išėjusi iš jo iš spintos išsitraukiau juodus per kelius suplėšytus džinsus , rudus su mažu kulnu kerzus ir tokios pat spalvos ilgu kaklu bliuskutę. Ant viršaus užsimetusi juodą ilgą pusiau paltuką pasitvarkiau plaukus. Pažvelgiau į save veidrodyje. Buvau pasidariusi šiokį tokį makiažą. Gūžtelėjau pečiais – atrodžiau kaip visad.

Pagriebusi šalmą išėjau iš buto. Nusileidau į požeminį garažą. Iki studijos kurioje turėjo vykti laida buvo pusvalandis kelio iki laidos buvo likusi valanda , tad jai gerai apskaičiavau turėčiau laiku ten pasirodyt , o jai kas Monrey ką nors sugalvos. Sėdusi ant savo gražuolės išlėkiau iš garažo viršydama greiti , kaip man buvo įprasta.

Tikriausiai , kaip ir reikėjo tikėtis aplink studija buvo begalo daug žmonių. Merginos rykiavosi su plakatais. Tik kelios pertvaros saugojo jas nuo mašinų ir kitų transporto priemonių. Sustojusi netoli įvažiavimo nusimoviau pirštines ir išsitraukiau telefoną nufotografavusi minia įkėliau nuotrauką į instagrama su prierašu „Nesvarbu kieno fanės esate būkite atsargios , nesusižeiskite ir saugokite save ir kitus.". užsimovusi atgal pirštines paspaudžiau gazą ir įlėkiau į su savo mažyte į takelį kuris buvo skirtas pravažiavimui. Iš ten esančius niekas nesitikėjo pamatyti motociklo. Tikriausiai dėl to nes dauguma žvaigždučiu atvažiuoja su mašinomis ir apsaugininkais , žinoma tik ne aš.

Sustojusi aikštelėje nulipau nuo motociklo. Girdėjau merginų šuksnius. Nusimovusi pirštines atsisegiau šalmo apsaugas ir galiausiai pašalinau jį nuo savęs. Minia akimirksniu nutilo , kai rožiniu plaukų lavina pasipylė ant mano nugaros. Patvarkiusi juos atsisukau į nutilusia minia. Pamojusi ranka šyptelėjau ir žengiau pastato vidaus link iš kurio jau bėgo apsaugos darbuotojai manęs pasitikti.

Jaučiausi keistai kai teko eiti tarp dviejų aukštų apsaugos darbuotoju. Jaučiausi lyg įkalinta. Kaip prasikaltęs vaikas vedamas į bausmės vietą. Papurčiusi galvą stengiausi atsikratyti tokiu minčiu. Visą laiką žvelgiau tiesiai , bet nieko prieš save nemačiau , nes galvoje buvo pilna minčių apie tai , kaip viskas keičiasi. Kaip ramei nebegaliu išeiti iš namų , kaip negaliu atvykti į jokį renginį be apsaugos ir viskas tik dėl skandalo kuris jau seniai turėjo būti pasibaigęs , jai tik tie vaikinai suvoktu , kad turi atsiprašyti ne manęs , o tų žmonių kuriuos įžeidė. Pasivėlusi plaukus nepastebėjau tiesiai į mane einančio vaikino , tad po akimirkos gulėjau ant grindų , o prie manęs glaudėsi vyriškas kūnas. Buvau užmerkusi akis ir sukandusi dantis. Giliai įkvėpiau ir iškvėpiau. Tai nepadėjo. Paleidusi šalmą nedvejodama spyriau tam vaikinui į tarpkoji nuverčiau jį nuo savęs ir užsiritau ant jo.

-Tu,-išspjoviau.

-Aaaaauu.

Sudejavo ne kas kitas , o pats Park Chanyeol. Vaikino akyse kaupėsi skausmo ašaros , o manosiose pyktis. Piktai debtelėjusi į jį norėjau pakilti nuo jo , bet jis taip nemanė. Vaikinas stvėrė mano ranką ir pakeitės svorio centrą parvertė mane šalia savęs tada užsirito ant manęs. Stebėjau jį išplėtusi akis. ar jis suvokia ką jis daro.

-Man skauda,-numykė jis laikydamas mano rankas.

-Patikėk manimi man nei kiek nerūpi. Velnei rautu geriau paleisk mane antraip tau skaudės labiau nei skauda dabar.

-Atsiprašyk!

-Už ką?,-šaltai kalbėjau.

-Už tai , kad man dabar skauda.

-Kvaili jai nebūtum užkrites ant manęs tada ir neskaudėtu.

-Atsiprašykkkk.

Užmerkiau akis ir giliai įkvėpiau bandydama susitvardyti , bet sunkiai sekėsi. Vėl atmerkiau akis. vaikinas žydrais plaukais žvelgė į mane apsimestinai gailiom akim kuriose laisvai galėjai įmatyti šaltį ir neapykantą. Šyptelėjau. Jis manęs nekenčia be jokios priežasties. Atsidususi nutaisiau savo įprasta šaltą veidą ir tariau.

-Greičiau pragaras užšals nei aš tavęs atsiprašysiu už tai dėl ko kaltas esi tu.

-Tada prabusim taip kol baigsis laida.

-Manai man tai rūpi? Tu man tik padarysi paslauga.

-Tu...

-Park Chanyeol ką velnei griebtu tu čia darai?!!!!

Tai buvo girdėtas balsas ir jis šį kart skambėjo ganėtinai piktai. Užverčiau savo galvą. Mačiau netoli mūsų stovinti Exo grupės lyderi. Ohh juk šis vaikinas ir priklauso tai grupėj. Chanyeol akimirksniu pašoko nuo manęs , kai tik pažvelgė į piktąjį lyderi. Kreivai šyptelėjusi atsisėdau ant grindų. Užmerkiau akis ir pasitryniau smilkinius kuriuos gelė nuo trenksmo į plyteles. Vienas iš apsaugos darbutoju ištiesė man ranką padėdamas atsistoti linktelėjusi jam jau buvau pasiruošusi eiti , kai ausis pasiekė vaikino žodžiai.

-Per penkerius metus nepasikeitei likai tokia pat šalta kalė kokia ir buvai.

-O tu vis dar toks pats kvailys Chanyeol , vis dar nesugebi atskirti kur tiesa , o kur melas. Todėl visad ir liksi vienas,-atsisukau į vaikinus,-Padarykim šia laidą sėkminga , kad man daugiau nebereikėtu sutikti šio idioto.

-Tu..

-Išdrįsk mane pavadinti kale Yeol ir priminsiu , tau kas nutinka kai mane išvedi iš kantrybės. 

Continue Reading

You'll Also Like

318K 14K 40
Po audringos vasaros gyvenimas vėl keičiasi. Praeina metai. Ta grupelė paauglių suauga ir jiems prasideda svarbūs gyvenimo etapai. Selena ypatingai p...
67.7K 4.6K 70
÷ Mūsų žvilgsniai susitiko Jo lūpos keliavo mano kūnu ir nė neketino sustoti Ar tai tikrai vyksta? Daugybė jausmų Daugybė minčių Kuris man rūpi labi...
211K 17.4K 56
Jis nėra toks šventas ir tikintis kaip atrodo.