DİLSİZ (bitti!)

By cemretrkmn3

1.3M 71K 4K

Hiçbir zaman tam bir aile olamadık biz her doğan çocuğun hakkıydı halbuki sıcak bir yuva, sevgi dolu bir ann... More

1. Bölüm
2:BÖLÜM
3: Bölüm
4:Bölüm
5:Bölüm
6:Bölüm
7:Bölüm
8: Bölüm
9:Bölüm
10: Bölüm
11:Bölüm
12. Bölüm
13. bölüm
14:bölüm
15:bölüm
16:bölüm
17:Bölüm "ASLıNDA"
18. Bölüm
19:Bölüm
20.bölüm
21"Bölüm "
22.bölüm
23."bölüm"
24."bölüm"
25.bölüm
26.bölüm
27.Bölüm
28.bölüm "yarası salkım"
29.bölüm"işte o zaman"
30."bölüm "
31.bölüm;"Duâ"
32.bölüm;"felekten bir gün!"
33. bölüm "bir nefes kadar yakın bir ses"
34.bölüm " süreç"
35.bölüm
37.bölüm.
38. bölüm
39. bölüm
ruhun kilidi!🔗
41.bölüm
42.bölüm
43.bölüm
44.bölüm
45.bölüm
46.bölüm
47.bölüm
48.bölüm
49.bölüm
50
51
52
53
54
55.bölüm
56. bölüm
final part1
final part 2
THE AnD
özel bölüm
Son özel bölüm!

36. bölüm

16K 993 41
By cemretrkmn3

Doktor Daniel , kendisine merak ile bakan iki çift göze tebessüm ederek

"Günaydın "dedi ve yerine oturarak bilgisayarına uzandı.0

Ege, "sonuçlar çıktı mı?" diye sabırsızca sordu.

Doktor Daniel"prensip olarak hastalarım ile birlikte bakarım sonuçlarla sayın Ege, "diyerek gözlüğünü işaret parmağı ile iterek bilgisayar ekranına baktı.

Ege sinirle verdiği nefesini geri alırken Doktor Daniel  yüzün de bir sırıtma  ile  tekrar Ege'ye döndü.

"Sanırım bir Ameliyat ve bir kaç  iğne ve bu kaç kutu hap sizin sorunuzu girecek Ege ." diye sakince konuştu. 

kelimeler birer mi?

bitti...

nefes biter mi?

bitti.

"bana aptal umutlar vermiyorsun, Değil mi ? doktor " diyerek sıktığı yumruğu masanın üzerine koyarken kızaran gözlerini göz kapaklarını inatla kapatmıyordu.

"tedavi süreci biraz uzun olacak ama  tıppen  aksi bir durum yok tabi  ameliyattan sonrası  senin gayretine bağlı "

Ege, duyduklarına inanamaz vaziyette  Gurur'a bakıyordu. Ne çok  kırmıştı onu  Eğer iyi olmazsa  gitsin  istiyordu. Oysa şimdi  Ege, Gurur 'a karşı mahcuptu.

Gurur , nasıl sevineceğini bilemiyordu. Hayatında ilk  defa bu duyguyu yaşamaya çalışıyordu. Dahi en son ne zaman iyi bir haber alıp  mutlu olmuş sevinç yaşamıştı. Bu anda Ayağa kalkan Ege'nin kollarında buldu kendini  "teşekkür ederim, çok teşekkür ederim!" diye defalarca kulağına fısıldadı Ege. Gurur sadece göz yaşları ile eşlik etti ona .

Ege ve Gurur sessizce  ellerini buluştururken Doktor Daniel lafa girdi;
" Sinir sıkışması denen  bir durum mevcut Ve bu yıllardır süre geldiği için sinirlerin  birbirine yapışmış yani bir çeşit kireçlenme meydana gelmiş yani Ege,  kısmı bir felç geçirmiş gibi düşün ama bu durum sonradan kaynaklandığı için  düzelmeyecek  gibi durmuyor , üreme kanalların normal oradaki pürüzü ameliyat ile  giderilir ve etrafı çevreleyen o  tümör kaldırılırsa kısa sürede iyi olacağını düşünüyorum.

Ege"  ne kadar uzun bu süre ?"

Doktor "bir ay dan daha uzun!"

Ege "ben 14 yıl önce ölmüştüm, sen bana tekrar hayat vad ediyorsun Doktor sence bu bir ay uzun bir süre mi ?" Dedi.

Doktor Daniel"bak Ege , yılların bıraktığı hasardan bir haber sana umut veriyorum ama kendimi suçlu hissediyorum dediğim gibi sonrası gayretine bağlı olacak hatta gayretinize uzun bir dönem sizi bekliyor olacak özellikle Gurur hanımın Mehmet ile görüşmeye başlaması gerek bu süreç onun öz verisine bağlı olacak. yani bir nevi seni o iyi edecek..."

derin bir sessizlik  orada keskin  bir bıçak gibi dönerken , Gurur korku dolu gözler ile Ege'ye baktı.

Ege , Doktor Daniel'e bakarak 'onu hiç birşeye zorlayamam istemediği hiç birşeyi yapmayacak ." dedi.

Daniel  kararlı bakışlarını ikisinin üstünde gezdirerek " buna o karar versin, Bırak mehmet ile görüşşün. Bizde senin tedavi planını çıkaralım." diyerek tekrar bilgisayarına uzandı.

bir süre sessiz kaldıktan sonra " iki gün sonra ameliyatınızı yapalım " diyerek Ege'ye baktı." bu kadar çabuk mu?" derken yutkundu.Daniel "sen ne zaman olmasını isterdin." diyerek bakış attığında  Ege sessiz kalarak "ne yapmam  gerek," diyerek ona baktı.

dani"tavsiyem önce bir ev tutun çünkü bir aydan fazla hergün görüşeceğiz ve senin steril bir ortamda olmak gerek,  ameliyattan sonra verdiğim ilaçları kullanarak Mehmet ile  sürekli göreceksiniz bir terapiden ziyade ilişki koçluğu yapacak." Ege gerilen bedeni ile dikleşirken "buna ne için katlanıyorum biliyor misin? doktor "dediğinde  Dani  pişkin bir tebessüm ile "tabiki iyileşmek için " dedi.

Ege başını olumsuz anlamda sallayarak Dani'u doğru eğildi ve  "Sadece onun için o olmasa buna katlanmazdım bile, ve senin Bu artist konuşmaların onu rahatsız ediyor geriliyor , biraz sakin ol e bir bayan ve senin tahmin edemeyeceğin kadar ürkek onun için biraz diline hakim ol." diyerek geri çekildi. Doktor yaptığı densizliğin farkına varmış gibi  başını sallayarak "yarın ameliyat için hastaneye yatıralım sizi." dedi. Ege "tamam yarın sabah erkenden geliriz." dedi.  odadan çıkarken Gurur'un elini sıkı sıkı tuttu.

 

Hastahanenin  bahçesinde bir  süre sessizce birbirlerine baktıktan sonra Ege " bunu yapmak zorunda değilsin biliyor musun?" dediğinde Gurur kulaklarını kapattı. bunu duymak istemiyordu artık iyi olmak istiyordu Ege'nin böyle bir şansı varken onu sonuna kadar destekleyip m gerekiyorsa yapmak istiyordu. Ama Ege'nin onun  gitmesini ima etmesini söylemesinden  sıkılmıştı.

Ege,kulaklarını kapatan minik elleri çekerken " bunu da atlatırsak  Gurur benden asla gidemezsin  çürüsen bile benim yanımda kalmak zorundasın." gülerek baktı Gurur'a cümlelerini kurarken .

Gurur saf bir şaşkınlık ile Ege'ye bakarken  bir anda kollarını onun boynuna doladı. kokusunu içine çekerken içinden 'iyi olacaksın !  diye sürekli tekrarladı.

Oturdukları yerden El ele kalktılar ,  Ege'nin telefon ile aldığı bir adrese taksiye binerek gittiler . Ege Otele kadar arabası ile gelsede  şehir içinde gezerken genelde taksi tercih ediyordu.  Taksi onları bir emlakçının  olduğu dükkanın önünde indirdi.  Ege ile el ele emlakçıya girince Ege , " beni Aslan  alyazgan Gönderdi Ali ile görüşeceğim," dedi.  uzun boylu ince yapılı adam "ben Ali , Aslan abim gönderdiyse dükkan senin abi buyur ne ikram ederim," diyerek önündeki sandalyeyi  gösterdi. Ege "hiç uzatmaya gerek yok,
satılık yada kiralık bir  ev  eşyaĺı olursa  iyi olur." dediğinde 

Ali"hangi muhitte olsun abi birde maddi olarak  sınırınız  ne kadar ?" diye sordu.

Gurur aklında gelip giden sorulardan Ege'nin "temiz biryer olsun!  itle köpekle uğraşmayalım," derken emlakçının önünde Duran kaleme uzandı ve aklına yazdığı  o çıkmaz semtin adını kağıda yazdı.  "ümit köy, bey tepe yolu" yazarak Ege'ye uzattı. Ege okurken Emlakçıda okumuştu.

Ege anlamaz şekilde Gurur'a bakarken "biraz pahalı bir semtir ama nezihtir, kalbur üstü adamlar oturur sanada yakışır abi , elimde bir kaç ev var isterseniz  bakalım ."diyerek  yeni  bir başlangıca  sayfa cevirdiler.

Çok gezmeye gerek kalmadan Ege ve Gurur  rezidans tarzı 2+1 kendinden eşyali oldukça lüks  bir sitede ev tutmuşlardı. Ege hiç üstelemedi. Gurur'un yaralarının çok derin olduğunu her geçen gün bir kez daha görüyordu. Ege için uğraşırken  kendi derlerini unuttuğunun farkına geçte olsa varmıştı. 

Tuttukları ev ne büyük bu tesadüftü ki Gurur'u o akşam geldiği Villanın  tam karşısına sayılabilecek bu yakınlıktaydı.

Ege tuttukları eve alışveriş yapmış Gurur 'a kendi kartının şifresini söylemişti o Ameliyat olurken  yalnız kalacağı için tedirgin olduğunu açıkça dile getirmişti ama yapacak birşey yoktu.  Ege ve Gurur bunu yalnız atlatacaktı. Gurur bir ara yanına Elif'i çağırmayı düşünmüştü ama Ege'nin onun bilgini bilmediği için sorun çıkmasın diye sessiz kaldı.

yeni evlerinde yatağa yeni serdiği nevresim takımına  yüzünü buluşturarak  içine girdi. yeni şeyleri yikamadan kullanmayı  sevmiyordu ama yapacak birşey yoktu. Ege kapıcı sayesinde bir kadın ayarlamıştı onlar sabah evden çıkınca birini getirecek evi baştan sona temizletecekti.  Gerekli tencere , bardak gibi mutfak gereclerini de temin edecekti.  Yatağa giren ikili birbirine bakarak sessiz bir  rüya paylaştılar ilk defa Ege " eğer iyi olursam ve bir çocuğumuz olursa ona nasıl bir annesi olduğunu her gün bıkmadan usanmadan anlatacağım. ona annesinin sarı saçlarınına duyduğum aşktan  anlatacağım en çok, annen diyeceğim benim hayatımı kurtardı, "  Ege'nin sözlerini Gurur'un biz yaşları insafsızca böldü.  göz yaşları içinde  göğsüne kapanan kadını  teselli etmeye başladı. Ege, ilk defa iyi olacağına dair hayaller kurmuştu hayallerinde masallar anlattığı bir çocuğu bile olmuştu. 

Gece kurulan hayaller kervanına onların da hayalleride katılmıştı artık.Gurur eskiden kurardı hayal ! sevdiği bu adam olduğu  çocukları olduğunu Yektadan  kurtulduğunu  hepsini şuursuzca kurmuştu. taki Ege'ye kusursuzca , kusurları ile aşık olduğunun farkına varana kadar. 

sabah Ege'yi ameliyata sessizce uğurlayarak bekleme salonuna gitmek için ameliyathanenin  önünden ağlayarak ayrıldı. Neden ağladığını kendi bile bilmiyordu. Doktor Daniel  ona ameliyata girmeden önce neden' sana güveniyorum." demişti.

koridorda adı yankılanıca  kendine seslenen sesi aradı "Gurur !" kısa bir göz taramasının ardından  Doktor Mehmet ile göz göze geldi. seri adımlarla yanına gelen adama çekingen bu tavırla baktı.

Mehmet " sizi arıyordum , gittiniz sandım."dediğinde şaşkınca baktı ,

" sizinle  Ege  bey ameliyattan çıkmadan görüşmem gereken konular var , eğer isterseniz  Dani'nin odanısına geçelim."dediğinde Gurur  yavaşça başını salladı. 

odaya girip  koktuklara oturduklarında Mehmet , Gurur'un önüne bu tomar kağıt ve bir düzineye yakın kalem koydu. Gurur kaşları çatık bir  şekilde ona bakınca Mehmet " sizin sorunuzu da dinlemek isterim Eğer tabi isterseniz yok gerek yok derseniz Ege ve sizin bundan sonra izlemeniz gereken yol.ile  ilgili konuşmak istiyorum .."dedi. Mehmet sınırları  çizmişti , Gurur'u da kendi alanını işaretlemesini  bekledi.

GUrur kağıda uzanarak bir kaç kelime yazdı." ne zaman birer yani ameliyat ."yazıyordu. Mehmet memnun olmamış şekilde kaşlarını çattı .

"Siz Ege'ye yardım edebilceğinize  emin misiniz ?" diye oturduğu koltukta geri yaslanarak kollarını önünde bağladı...


evet arkadaşlar yazarın başında bir kara bela dolanıyor, Geçen haftayı hastanede geçirdim . pzartesi tekrar gideceğim  abimin dedigine göre  (abim doktor) 1 ay gibi bir tedavi surem olacakmış ki bu ilk dozda istenilen iyileşme görülürse  yani uzaya da bilir onun icin  yazardan anlatmaya başladım. Dilsiz'ı bir türlü istediğim gibi yazamadım ama sizi mağdur etmeyeceğim pazartesiye kadar hikayeyi anlatıp bitireceğim  ne zaman ne şekilde döneceğim belli değil ama yüz üstü bırakmayacağım sizi ... hikayenin sonunu yazmadan gitmeyeceğim . olursa yazamsam sonunu yazıp bırakmayı düşünüyorum .

sizi özleyeceğim .

bana kızmayın ..

Continue Reading

You'll Also Like

97.6K 5.7K 23
"Senden değil, babama benden daha yakın olmandan hoşlanmazdım" dedim omuz silkerek kollarının arasında yüzüne dönerken. "Eğer" dedi kendi düşünceler...
755K 40.9K 39
ilk görüşte aşk ,nerden bilebilirdim ki o küçük kızın kalbimi böyle ele geçireceğini yüreğimi esir alıcağını ama ne olursa olsun leydi emma benim olc...
GELECEK By VeraHare

General Fiction

141K 7.2K 17
Tüp bebek merkezinde tüplerin karışması sonucu kocası yerine hiç tanımadığı bir adamdan hamile kalmıştı Mahru. #1İhanet/24.5.2024 #1Mahru/24.5.2024 #...
1M 55.8K 42
Evin ise yediği tokatın şiddetiyle yere düşmüştü. Dudağının kenarı yeni bir darbe alırkende Kazım Ağa saçlarından koparırcasına tutup Evin'i kaldırmı...