DİLSİZ (bitti!)

By cemretrkmn3

1.3M 71.2K 4K

Hiçbir zaman tam bir aile olamadık biz her doğan çocuğun hakkıydı halbuki sıcak bir yuva, sevgi dolu bir ann... More

1. Bölüm
2:BÖLÜM
3: Bölüm
4:Bölüm
5:Bölüm
6:Bölüm
7:Bölüm
8: Bölüm
9:Bölüm
10: Bölüm
11:Bölüm
12. Bölüm
13. bölüm
14:bölüm
15:bölüm
16:bölüm
17:Bölüm "ASLıNDA"
18. Bölüm
19:Bölüm
20.bölüm
21"Bölüm "
22.bölüm
23."bölüm"
24."bölüm"
25.bölüm
26.bölüm
27.Bölüm
28.bölüm "yarası salkım"
29.bölüm"işte o zaman"
30."bölüm "
31.bölüm;"Duâ"
32.bölüm;"felekten bir gün!"
33. bölüm "bir nefes kadar yakın bir ses"
34.bölüm " süreç"
36. bölüm
37.bölüm.
38. bölüm
39. bölüm
ruhun kilidi!🔗
41.bölüm
42.bölüm
43.bölüm
44.bölüm
45.bölüm
46.bölüm
47.bölüm
48.bölüm
49.bölüm
50
51
52
53
54
55.bölüm
56. bölüm
final part1
final part 2
THE AnD
özel bölüm
Son özel bölüm!

35.bölüm

16.2K 1K 33
By cemretrkmn3


Elif  ile bir süre oturduktan sonra kapıdan gelen ses yüzünden doğrulmak zorunda kaldım. 
Çünkü;   
-Gurur . diyerek evin içine  doğru  sesleniyordu Ege.

Elif , elimin üzerine elini koyarak bana göz kırptı.

- Yat sen ben halledeceğim.  dediğinde Ege çoktan salona girmiş, meraklı gözlerle  bize bakıyordu.

Telaşlı bir halde  yanıma gelerek koltuğun kenarına otururken, Elif konuştu ;
-Ege abi Gurur biraz rahatsız kendini iyi hissetmiyor galiba üşüttü.

-Nasılsın? Neren ağrıyor?  derken sadece gözlerime bakmaya devam ediyordu.

Elinin parmaklarını alnıma bastırırken;
-Ateşin mi ? çıkacak acaba çok solgun  görünüyorsun.

Elif - Biraz dinlense iyi olur bence  sen de geldiğine göre ben artık gitsem  iyi olacak .

Ege, başını olumlu anlamda sallayarak ayağa kalktı.

-teşekkürler Elif , Ne zamandır böyle  doktora mı gitsek acaba?

Elif - Bence gerek yok dinlense geçer. dedi ve eğilip yanaklarıma öpücük  bırakarak  vedalaşırken bana göz kırptı.

Elif'e karşı duyduğum güven ve minnet duygusu böyle zamnanlarda daha da perçinleniyordu. Bana karşı öyle iyi ve içtendi ki; yüzünü görmek bile  mutlu olmama sebep oluyordu. 

Ege,  bütün gece benimle ilgilense de   ben zinhnimde açtığım savaş ile meşguldüm. Öyleki bir ara tir tir titrediğimi bile fark etmiyordum. Ege'bin sesi kulağıma doluyor. elleri yüzümde  bedenimde geziyordu.

-çok ateşin var! dediğinde  aralananan gözlerim odanın karanlığında  Ege'yi arıyordu.

-Hastahaneye gitsek iyi olacak. derken  beni kucaklamıştı. Ona karşı gelecek gücü kendimde bulamazken  çoktan kollarımı onun boynuna dolayıp güçlü kollarına sığınmıştım. 

Merdivenlerden inerken Aliye 'yenge arkamızdan seslendi . Dışarının Karanlık olduğu belli olan apartmanın merdivenlerinde  durduk.

-Ege, oğlum! hayırdır gece gece .
dediğinde başını ince yemenisi ile kapatıyordu.

Ege  arkasını dönerek kaşlarını kaldırdı,

-Gurur'un ateşi var, doktora götürüyorum.
dediğinde Aliye yenge , elini ağzına kapatarak;

-aaaa! dur yalnız gitmeyin, kız Fide kalk...

derken Ege onu dinlemeyip çoktan apartmandan çıkmıştı.

yazardan bu kısımdan sonra benden dinleyeceksiniz sebebi  bölüm sonunda sizi bekliyor olacak lütfen okuyun!

Ege, o gece büyük  bu telaş ile Gururu hastaneye götürdü.Peşinden Miraç ve Fide de hastahaneye gelmişti.Ege acilde hastaneye yatağında uyuyan Gurur'u ayakta izliyordu. Üşüttüğünü düşünüyordu. Tabi doktor  sonuçları görmek ve ondan sonra açıklama yapmayı uygun gördüğünü söylemişti.

Sessiz bekleyişin sonunda odaya giren doktor Ege ile yalnız görüşmek istediğini söyleyerek onunla birlikte kalabalık koridordan geçerek odasına girdi. Ve bir çırpıda konuştu.

"Gurur hanımın  kan değerleri normal ben testlerinde  ve muayene sonucunda  her hangi bir terslik yok durumunun  psikolojik olduğu aşikar zaten hastahane kayıtlarında da eşinizin psikolojik tedavisine düzenli devam etmediği  açıkça görülüyor..." Ege bundan sonrasını duymadı. Gurur tedavi görmesi gerekirken girmiyor du Kendinin bundan haberi bile yoktu sinirle doldu bedeni ama  kafasını sallayarak çıkmaktan başka birşey yapamadı.

Büyük bir sessizlik ile çıktılar hastahaneden  ve o sessizlik Ege'ye yüklediği düşüncelerden Habersiz Gurur'u farklı  duygulara  davet etti.

Ege, ne yaparsa yapsın asla Gurur'un ona güvenmeyeceğini hep büyük bir boşluk ile savaşacağını düşünüyordu. Nasıl ona hastaneye gittiğini söylemezdi.

Gurur,Ege'nin çıkacak olan sonucundan dolayı iyice sessizlestiğini düşünüyordu. Yüzüne bile bakmayışının başka sebebi olamazdı. En azından o öyle düşünüyordu. ateşi düşmek bilmeyen Gurur , her geçen gün biraz daha zayıfyordu Ege bu durumdan kendini suçlu hissetmekten başka birşey yapmıyordu.

Hafta arası nihayet Gurur'un aklı başına gelmişti. Hafta sonu Evinde büyük bir misafir ağırlayacaktı ama ne yapacağına dair  fikri bile yoktu. Sonunda Ege'ye soracak birşeyi olmuştu kağıdı kalemi eline alarak  "misafir gelecek Ege , ablanlar ne yapacağım?" yazdığı yazıyı ona göstermek için evin merdivenlerinden  hızlı hızlı indi. Evden çıkarken  yakaladığı Ege'ye yazdığı kağıdı uzatarak baktı.

Yüzünde solgun bir gülümseme ile kağıdı okumayı bitiren Ege ," sen halledersin, benim fikrime ihtiyacın olduğunu sanmıyorum." diyerek, solgun tebessümü ile evden çıktı.Gurur resmen baka kalmıştı. Ege ile arasında hergün daha büyük uçurum oluşuyor her geçen zaman daha çok büyük bir boşluğun habercisi gibi duruyordu.

Bütün hafta tek başına temizlik yapan Gurur son iki gündür yemek işleri ile uğraşıyordu. Gece yarılarına kadar uğraştığı için yoruluyor Ege'yi görmeden uyuya kalıyordu. Ama neyseki Ege daha fazla dayanamamış tatlıyı ve ana yemeği  hazır almayı teklif etmişti Gurur da m yapsa yetişemeyeceğini düşündüğü için tatlı olarak baklava ana yemek içinde Etli güveç sipariş etmişti. Yaprak ssrmasını salatalaŕi diğer yaptığı bir kaç zeytinyağlı yemeğin yanına koyarak kurduğu sofrayı beğeni ile süzerken salonun kapısından  Spor ince mavi bir kazak ve siyah bir kot gitmiş Ege'ye beğeni ile baktı. Göz göze geldiklerinde  sofraya yaklaşan Ege eli ile uzanıp yaprak sarmasindan bir tane ağzına alıp atınca Gurur gülümseyip bir tane de kendi alarak Ege'ye uzattı.Ege  beğeni ile yediği sarmadan bir tane daha gelince  tereddüte kalsada  geri çevirmedi.  Gülümseyen  bakışını kaçıran Ege'nin üstüne daha fazla gitmek istemeyen  Gurur Çalan zili açmak için kapıya yöneldi siyah dar paça pantolu ve  krem Şifon gömleği rahat servis edebilmek için tepesinde topladığı sarı uzun saçları ile gayet  güzel görüyordu. 

  
Aliye yengenin bütün aileyi toplamış Gurur'u zorlasa da altından Ela'nın sevecen yaklaşımı ve  Fide'nin de
Aliye  yengenin zorlaması ile yaptığı yardımlar sonucu  gayet başarmıştı işte . Yemekler yenmiş üzerine çaylar içiliyordu. Gurur'un rahatsızlığını duyan Ela , bütün iyi niyeti ile " acaba hamile olabilir misin Gurur , ben benim ufaklığa hamileyken çok geç anlaşılmıştı.  doktorlar hamile  miyim? demeden gebelik testi yapmıyorlar ." dyerek Gurur'a baktı.ne yapacağını nasıl bakacağını şaşıran Gurur tamemen Ege'yi düşünerek alt dudağını büzdü. m demek istediğini anlayan Ela"demek bilmiyorsun yarın gidip hemen test alalım mı, istersen beraber gideriz ?" dediğinde mutfak kapısında da onları izleyen Ege elindeki boş çay bardağını düşürdü.

Gurur büyük bir suç işlemiş gibi arkasını dönerken , Ela koşup dökülen camları temizlemeye çalışarak  "Ege, neden bana söylemiyorsun, seslensene ben gelirim."diyerek söyleniyordu. Tezgaha yaşlanmış titreyen Gurur 'un  ona dönmeyeceğini anlayan Ege , hiç birşey demeden çıkıp salona amcası ve babasının yanına geri döndü.

Yavuz bey hariç diğer misafirler  evlerine gitmek için aykalandığında  Gurur ve Ege iyi bu ev sahibi olarak herkesi kapıdan geçirdi. Aliye yenge 'Aferin Gurur şimdi gözüme girdin."diyerek ona sarılarak Gurur'u şaşırtmıştı. "ama Elif kızımı da görmek isterdim ne yalan söyleyim." diyerek . söylene söylene çıktı evden ...

Ege salona geçerken  Gurur'da mutfağa geçti. Salonda kalan bulaşık var mı tekrar kontrol etmek için salona yöneldiğinde  Ege'nin sözleri  sert bir kayada dinamit patlamış gibi salonda sıçrıyordu. Bu lafların muhatabı babasıyken nasıl bu kadar rahat olabiliyordu?
Yavuz  bey" Nasıl gidiyor tedavi tam teşhis konuldu mu?" bu kadar masumdu soru...

Ege " Ne tedavisi vazgeçtim ben tedavi falan olmayacağım..." dedi umursamaz şekilde yayılmıştı koltuğa, Gurur  olduğu yerde bir kaç adım geri atarak ağlamaya başladı.

Yavuz bey"  Ne demek ?" derken ayağa kalmış bastonundan destek alıyordu. Yaşlı adamın sinirden titrediği  belliydi.

Ege iyice yayılarak " gidip ilaçlarını iç ve uyu " dedi . Yavuz bey bastonu kaldırıp Sinirle Ege'ye baktı. Ege sonu bozucu şekilde  hiç istifini bozmuyordu.

"lütfen"dedi. gözleri yaşarırken "umutlanma" yaşlı adam sinirle odadan çıkarken Gurur ile göz göze geldi.ikisinin ortak noktası Ege için döktükleri göz yaşlarıydı.

Yavuz bey evden çıkar çıkmaz Salona giren Gurur her zaman yerinde duran kağıt kaleme uzanarak titreyen elleri ile yazdı. "NEDEN ? yalan söyledin. ona sonuçları beklediğini neden söylemedin?" yazarken eli ile  ağlamaktan akan burnunu siliyordu. 

Ege'nin gözüme sokar gibi uzattığı kağıda göz ucuyla bakan Ege , derin bir nefes vererek ayağa kalktı.  gözlerini Gurur'a dikerek alay eder gibi dişlerinin arasında dilini gezdirdi.

"ne yapsaydım? senin hamile olabileceğini mi ? söyleseydim , " diyerek Gurur'a doğru iyice eğildi. Gurur , Ela'u ima ettiği şeyden dolayı  mahcup olmuştu. Ama Ege girmiyor muydu ? Gurur onun için böyle davranıyordu.

"yapma Gurur , bir daha sakin yapma insanlara sahte umutlar verme! " derken dedi bir önceki kelimeye meydan okuyarak daha yüksek çıkıyordu.

"bir daha kimseye benimle ilgili yapan söyleme beni bu şekilde aşşagılamaktan  vazgeç." derken kıpkırmızı olmuş  damarları boynunda bir ip gibi gerilerek örümceğin ağını ördüğü gibi Ege'yi çevreliyordu.

Gurur ağlayarak odasına kaçtı. O ne yaptıysa Ege için yapmamış mıydı? Ege'yi küçük görmek aşşağılamak  onun isteyeceği en son şeydi.

Her geçen gün Uçurum duvarına bir tuğla daha eklerken kader bunu yapmakta hızlı  davranıyordu. Sessizlik uçurumu büyürken arada olan gerilim  sonuçların alınacağı günün de gelmesi ile iyice büyümüş  bakışların bile kırıcı olmasına sebep olmuştu.
Ege bugün sonuçları almaya gidecekti.Ama Gurur onunla gitmek istemiyordu.  Ege ,sabah erkenden hazırlanmasını söyleyerek uyumuştu. Gurur öfkesine yenilmemek için dişlerini sıkarken Belkide Ege bunu tek başına yapmalıydı.

Gurur , Ege'ye olan siniri ve tükenmek üzere olan sabrı ile yatağa girdiginde pişman oluyordu  ne yaparsa  yapsın  Ege'ye hep yenik düşüyordu.

Gurur yatakta sesizce uyumayı beklerken belinden Ege çekerek boynuna başını dayadı. 

"asla karı koca olamazsak !"dediğinde Gurur kıpırdandı.

"yüzüne söyleyemeyeceğim şeyler söyleyeceğim böyle kalalım" dediğinde Gurur başını salladı.

"asla gerçek olamazsak benimle kalma -"dediğinde büyükçe yutkundu.
ve devam etti.

"çünkü; asla!gönlünü alan, sana kadın olduğunu hissetirecek bir koca olmayacağım biz hep küs kalacağız  biz barışamayız , çünkü karı kocalar sevişerek  barışır, öpüşerek özür diler-" Gurur daha fazla devam etmesine izin vermedi .  Hızla Ege'ye dönerek ona bakmadan gözlerini sıkı sıkı kapatarak dudaklarına uzandı.  Ama karşılık alamadı.

"uyuyalım .. "dedi.Ege gecenin karanlığından daha da karanlık bir ses ile...

korku insani susturan nadir duygulardan biriydi. Ege'yi de korku esir almıştı. Gurur nasıl küçücük bir çocukken dayaktan korkarak susmuşsa Ege'de olabileceklerin en kötü halini düşünerek korku içinde  susuyordu. Çıkan sonuçlar ile yüzleşmek için Doktor Daniel'in odasında  gelmesini bekliyorlardı. Gurur yine dayanamayıp Ege'yi yalnız bırakmamıştı. O bir söz vermişti Ne olursa olsun demişti. bunu Ege'ye sabah uyanır uyanmaz hatırlatmış sonra da onun vereceği tepkiden  çekinerek banyoya saklanmıştı.

Ege sitresini gizlemeye çalışsa da başarılı olamıyordu. Ayağını yere dedi şekilde vururken sinirle üflediği nefesini parmakları ile gizlemeye   çalışıyordu Doktor Daniel odadan içeri  girince  bir anda ayağa kalktı. peşinden Gururda ayağa kalkınca kısa bir en bakıştılar..

açıklama gelecek olan bölümün sonunda olacak ...

Continue Reading

You'll Also Like

1.8M 132K 81
"İki yaşam çizgisinin ortasında kalan genç bir kız" Kendisini ait hissetmediği bir hayatın içinde bir yaprak gibi savuran 16 yaşında Simya'nın varolu...
Zindan By E.Ç

ChickLit

6.3M 183K 63
Karşımdaki adamın bakışları ruhsuzdu. Taş kalpli ve duygusuzdu. Hareketleri sert ve umursamazdı. Tolgay Parçak Ruhumu öldüren ve zindanına hapis ed...
320K 17.6K 15
Sesimi duyuyor musun? Yitip gitmeden sana sarılmalıyım. Gün geceye kavuştuğunda geç olabilir sevgilim... Sesimi duyuyor musun? Sesimi duymalısın; be...