UZUN BEYAZ BULUTLARIN ÜLKESİN...

By sennurgunes

1M 60.7K 20K

Serap Ayça, hayallerini gerçekleştirmek üzere, bu yepyeni dünyaya ayak basmıştı. Uzun beyaz bulutların ülkesi... More

Bölüm 1-Serap Ayça Ünsal (Düzenlendi)
Bölüm 2- İlk Tesadüfler (Düzenlendi)
Bölüm 3- Çarpışma (Düzenlendi)
Bölüm 4- Bitmeyen Rastlaşmalar (Düzenlendi)
Bölüm 5- Yeni Bir Hayat (Düzenlendi)
6. ve 7. Bölüm Balkonda Kahvaltı ve Sürpriz Takip (Düzenlendi)
8.Bölüm -Telepatik Arzular ve Öpüşmeler (Düzenlendi)
9. Bölüm Meçhul Sevgili Kim? (Düzenlendi)
10. Bölüm Yelkenliler Şehri Auckland 1(Düzenlendi)
10.Bölüm Yelkenliler Şehri Auckland 2 (Düzenlendi)
11. Bölüm Haru İle Geçen Bir Gün (Düzenlendi)
12.Bölüm Geceye Hazırlık (Düzenlendi)
13. Bölüm Star Night (Düzenlendi)
14. Bölüm - Dance Baby Dance (Düzenlendi)
15.Bölüm - Ve Ben Sadece Seni İstiyorum (Düzenlendi)
16.Bölüm- Sahilde İtiraflar (Düzenlendi)
17.Bölüm- Kargaşanın İçinde Serap Ayça Nerede? (Düzenlendi)
18. Bölüm-Alınan Son Karar (Düzenlendi)
19. Bölüm - Yorgun Bir Gecenin Ardından
20. Bölüm - Carlos Bu Durur mu?
21. Bölüm - Piknik Sepeti
22. Bölüm - İş Arıyorum-Neden Olmuyor Acaba?
23. Bölüm - El mi Yaman, Bey Mi Yaman?
24. Bölüm - İşte Bal Gibi İş Buldum, Çatla Sen Carlos
25. Bölüm - Carlos'u Çıldırtan Bir Fotoğraf Daha Mı?
26. Bölüm - Türk Usulü Serpme Kahvaltı
27. Bölüm - Elveda Tüm Hayallerim
28. Bölüm - Dağ Evinde Birlikte Uyurken
29. Bölüm - Yumruklar Konuşuyor
30. Bölüm - Dağ Evinde İlk Sabah
31. Bölüm - Te Amo Carlos
32. Bölüm - Narin Çiçeğim Manolya
33. Bölüm - Seni Seviyorum Serap Ayça Ünsal
34. Bölüm - Awa'nın Suçu Ne?
35. Bölüm - Şeyma'ya Rest
36. Bölüm - Artık Hiçbir Şey Eskisi Gibi Değil
37. Bölüm - Personel Emrinize Amade Komutanım
38. Bölüm - Serap Ayça'ya Ne Yapmış Bu Carlos
39. Bölüm - Cennet Bağları'nda Yeni Başlangıçlar
40. Bölüm - Geçmişin Acı Günleri
41. Bölüm - Çerçevedeki Kadın Ben Miyim?
42. Bölüm - Şeyma'nın Hüzün Dolu Anları
43. Bölüm - Manolya Ağaçlarının Altında
44. Bölüm - Beklenmeyen Misafir
45. Bölüm - İlk İş Günü İlk Yemek Gazpacho Çorbası
46. Bölüm - Haru'nun Planları Ne?
İstanbul Atatürk Hava Limanı Baş Sağlığı
47. Bölüm - Yangınların İçinde
48.Bölüm - Karanlık Gölgenin Carlos'la Derdi Ne?
49. Bölüm - Büyük Mucizenin Ardından Gelen Teklif
50. Bölüm - Bindik Bir Alamete Gidiyoruz Kıyamete
51. Bölüm - Tao'nun Teklifi
52. Bölüm - Bir Yüzük ve Öpücükle Mühürlenen Aşk
53. Bölüm - Serap Ayça ve Şeyma Kavuşunca
Kin ve Kıskançlığın Getirdikleri
Serap Ayça Duymasın "Şeyma Yok"
Meşhur Sürpriz Baklavamız
Eh Artık Duyulsun Bari "Biz Nişanlıyız"
Carlos'u Kızdıran Sürpriz
Hayal Kırıklıkları
Kız Kıza Eğleniyoruz
Ateş Böceği Mağarası
Paco Carlos'a Karşı
Yolculuğun İlk Adımları
Me Les Agapi
Alberto İtalic'te
Zonguldak Biz Geliyoruz Duydun Mu?
Deniz Kulübündeyiz
Kim Bu Alper
Melih Bey'in Son Kararı
Zonguldak'ı Gezerken
Alberto'dan İtiraf 73
Düğün Dernek Kurulsun 74.Bölüm
Son Hazırlıklarda Bitti Bölüm 75
Ey Aziz İstanbul Bölüm 76
Bir Yatak, Bir Hayal, Bir Rüya 77
Şimdi Herkes Bir Arada 78
Olamaaazz Bebek mi? 79
"Ayyy, Yengemi Kaçırıyorlaaarrr " 80
Korkulu Rüya Gibi Alper 81
Paco'ya Teşekkürler 82
Kına Gecesi 83
Düğün Günü 84. Bölüm
Gelinin Korkulu Rüyası 85
Düğün -1 Misafirler 86.Bölüm
düğün 2- Sürpriz Misafirler 87. Bölüm
Düğün 3- GELİN VE DAMAT GELİYOR 88. Bölüm
SURPRIIIIIIIIZZ :) :) :)
Blm 89 - Ah Franco Sen Ne Yaptın? Düğün-4
Düğünden Sonra - Bölüm 90
7. Bölüm Hayal Baloncuğu
Evli ve Mutlu Eve Dönüş - Bölüm 91
Her Şey Çok Güzel - Bölüm 92
Gecenin Sonu - Bölüm 93
Karar Anına Giden İlk Adımlar Bölüm 94
Adım Adım Yaklaşmak - Bölüm 95
Anasına Bak Kızını Alma! Bölüm 96
Heyecan Başlıyor - Bölüm 97
Papatya Falı -Bölüm 98
İÇİMDE KALMASIN SÖYLEMEDEN OLMAZ
Her Şey Bitmiştir Artık - Bölüm 99
Soğuk Rüzgarlar - Bölüm 100
Aşk Mücadele İster - Bölüm 101

26. Bölüm - Türk Usulü Serpme Kahvaltı 2

10.6K 731 94
By sennurgunes

Not: Bölümü ikiye ayırmak zorunda kaldığım için kusuruma bakmayın, yarım yarım okunmasını istemedim çünkü. Hepinize keyifli okumalar diliyorum ve ardından yeni bir bölüm daha geliyor müjdesi veriyorum. :)) Hepinize sevgiler, saygılar sunuyorum. <3


        Erkenden uyanmış, çoktan kahvaltıyı hazırlamıştı Şeyma'sı için. İlk iş gününde evden çıkmadan önce, Şeyma kendisine dikkat etmez diye ona güzel bir kahvaltı hazırlamak istemişti. Arkadaşını kaldırmaya kıyamayıp, yanaklarından öptü ve sessizce ayrıldı odasından. Çantasını omzuna atıp çıktı evden. Boyu kısa olmasına rağmen, düz ayakkabılardan asla vazgeçmiyordu. Rahatına düşkündü çünkü. Bütün gün zaten ayakta kalacağından bir de topuklularla kendine eziyet etmek istemiyordu. Hızlı hızlı yürümeye başladı.

O sırada Haru'yu aramadığını fark etmişti. Kahvaltı için eve değil de pansiyona gelmesini söylemeyi unutmuştu. Tam telefonu eline alıp Haru'yu çaldırmıştı ki Haru arabasıyla önünde durdu. Çalan telefonuna bakıp arayanın aşk güneşi olduğunu anlayan Haru otuz iki diş birden sırıtarak Serap Ayça'ya baktı. Telefonu cevaplamak isterken Serap Ayça'nın kapatmış olduğunu ve ona baktığını gördü. Hemen arabadan inip Serap Ayça'sının önünde durdu. "Aroha ahau te ra. (Aşk güneşim) "Ata pai" (Günaydın) Bugün nasılsın bakalım? Serap Ayça günaydın kelimesi dışında hiçbirini anlamamış olduğundan sadece gülümseyerek, "Ata pai" dedi karşılık olarak. Haru onun anlamadığını bildiği halde, kendi dilinde özellikle konuşmuştu. Onu kendine ait olan her şeye alıştırmak istiyordu Haru, diline bile. Ama şimdi anlaşamayacaklarını bildiği için İngilizce konuşmaya devam etti. "Eee, nereye gidiyorsun hani beni kahvaltıya çağırmıştın, unuttun mu yoksa? Oysa ben sabaha kadar uyumadım birlikte kahvaltı yapacağız diye." diyerek yüzünü bir çocuk gibi astı.

Onun bu koca yapısıyla çocuksu tavırlara bürünmesine sabah keyfi olarak bakan Serap Ayça, "Yok canım gördüğün gibi ben de seni arayıp başka bir yerde kahvaltı yapacağımızı söyleyecektim." dedi, Haru'nun koluna girerek arabaya yöneltti onu. "Hadi bakalım, bugün çalışmaya başladığım bir pansiyona gidiyoruz şimdi. Sana söz verdiğim kahvaltıyı orada hazırlayacağım, hem işimi yapacağım hem seninle güzel bir kahvaltı edeceğim. Hadi Haru, şaşırma acele et, hadi." diyerek onu iteledi ve kendisi de ön kapıyı açıp sol tarafa oturdu.

Bu arada Serap Ayça hala alışamamıştı bu arabaların sağdaki direksiyonlarına, Yeni Zelanda'da trafik soldan akıyordu çünkü. Haru arabayı şaşkınlıkla hareket ettirip Serap Ayça'nın tarif ettiği yönde sürmeye başladı. Pansiyona geldiklerinde, onları Bayan Taylor karşıladı ve güler bir yüzle içeri buyur etti. "Haru, içeriye girer girmez hayran kaldı, ne kadar değişik ve huzur verici bir yerdi burası. Hoşuna gitti, Serap Ayça burada emniyetle çalışabilirdi. Yaşlı kadının ilgili tavırlarını sevmişti. Yalnız kalmak istemediği için o da Serap Ayça'nın peşinden mutfağa girdi. "O zaman sen geç şu masaya otur ve benim hazırlanmamı bekle, ben hemen geliyorum." diyerek mutfaktan çıktı Serap Ayça.

Daha sabahın erken saati olduğu için müşteriler uyanmamıştı. Serap Ayça kendisine ait olduğu söylenen odaya girip saçını başını topladı, üstüne beyaz güzel önlüğünü giyip, kepini başına taktı, boynuna da kırmızı fularını özenle bağlayarak çıktı. Artık tamamen hazırdı, sevincinden uçmuştu.

Bu arada Haru, etrafa bakınırken esmer güzeli, upuzun siyah saçları olan genç bir kız girdi içeri. Birden karşısında Haru'yu görünce şaşırdı. "Oh affedersiniz, buyurun bir şey mi istemiştiniz?" diyerek cevap almak ister gibi ilgiyle genç adama baktı. Haru, Serap Ayça'ya olan ilgisi olmasa bu güzel kızın etkisinde kalabileceğini düşündü bir an, ne kadar zarif bir şeydi bu. Fazla gösterişli olmayan ama sade giysilerinin içinde, ince beli ve uzun boyu ile çok güzel bir kızdı. "Selam ben Haru, arkadaşımı bekliyorum yeni aşçınız Serap Ayça'yı." dedi elini kaldırıp sallayarak. "Ah, öyle mi? Hoş geldiniz öyleyse, ben de Awa, bu evin çalışanlarından biriyim. Siz rahatınıza bakın ben de işimin başına geçiyorum, görüşürüz." diyerek mutfaktan çıktı.

Awa, içeri geçerken yüreğinde çırpınan gümbürtüleri susturmaya çalıştı bir an. "Haru... Ne ilginç bir adı var öyle." Haru kapmak anlamında olduğu için "Beni kapsa keşke" diye kendi kendine gelin güvey olmaya başladı Awa. "Ayy umarım sevgilisi yoktur." diyerek kendini umutlandırdı. Bu demek oluyordu ki yeni aşçılarıyla iyi geçinmeliydi, onunla dostluğu ilerletirse Haru ile daha sık görüşebilirdi böylelikle. Tam adım atıyordu ki Serap Ayça ile yüz yüze geldi ama o daha boylu olduğu için biraz tepeden yüzleşmişti tabi. Serap Ayça karşısında gördüğü bu güzel kızın Maui 'nin kız kardeşlerinden biri olabileceğini tahmin edip, "Selam, ben Serap Ayça, bugün işe başlayacak olan yeni aşçınızım." diyerek elini uzattı Awa'ya. Awa sevinçle elini tuttu Serap Ayça'nın. "Demek yeni aşçımız sensin, ne kadar da güzelmişsin, seni tanıdığıma memnun oldum. Benim adım da Awa, bu ailenin bir ferdiyim. Gördüğün gibi ben de bir çalışanım ayrıca, hadi o zaman görüşürüz, benim son kontrolleri yapmam lazım." diyerek görevinin başına koştu Awa.

Serap Ayça'nın geldiğini görünce yüzü aydınlanan Haru, mutfaktan çıkıp giden Awa'yı çoktan unutmuştu bile. Serap Ayça bütün malzemeleri masaya dizdi. Haru da ona yardım etmek için kollarını sıvamıştı, uyumlu bir beraberlik içinde sırasıyla her şeyi hazırlamaya başlamışlardı. Malzemeler bir araya gelince kahvaltılıklar ortaya çıkmaya başlamıştı. Mesela Haru Serap Ayça'nın hazırladığı mayalı lokma hamurunu, yine onun gösterdiği kızgın derin kapta bulunan yağ tenceresine kaşıkla alıp alıp atıyor, el çabukluğuyla da pişenleri delikli tel kepçeyle çıkarıyordu. Bu işte bayağı usta gibiydi, eli becerikliydi Haru'nun.

Bu arada Serap Ayça, gözlemeleri yapıyor bir yandan da peynir çeşitlerini şekilli dilimlerde özenle kesiyordu. Haru lokmaları pişirmeyi bitirmiş, domatesleri, salataları Serap Ayça'nın gösterdiği gibi kesiyordu. Sağlıklı ve lezzetli Manuka balını da ihmal etmeyip kuplara kanaatince koymaya başlamıştı. Geniş bir tavada serme ekmeği pişirdi Serap Ayça, sıra biber domates ve soğanlardan oluşan, özenle doğradığı menemen malzemelerine gelmişti. En nihayet menemeni de hazır ettikten sonra içeri Awa girdi. Herkesin masalarına oturduğunu ve reklamını yaptıkları ünlü Türk kahvaltısını tatmayı dört gözle beklediklerini söyledi. Her şey tamamlanıp sırasıyla masalara gönderildi. Bu arada Serap Ayça o gün Haru'ya yediremediği böreği tavada pişiriyordu. Awa yanında bir genç kadınla tekrar girdi içeriye ve tepsilere kalanları yerleştirip götürdüler.

Serap Ayça ve Haru artık iyice mutfağın kokusundan bunalmışlar, fırından çıkardıkları poğaçalardan sonra kendilerini dışarı atmaya hazırlanmışlardı ki Awa'nın yanındaki kadın tekrar içeri girdi ve kendini tanıttı. "Ben Awa ve Maui'nin ablası Kouru Taylor." Serap Ayça da elini uzatıp "Ben de Serap Ayça Ünsal." diyerek elini sıktı genç kadının. Haru tanışmada sessiz kalmış çaydanlıklara doğru ocağa gitmişti. "El emeğin ile hazırladığın bunca şey çok güzel olmuş şekerim herkes beğendi, misafirler masalarını öyle donatılmış görünce gözlerine inanamadılar. Ben de şu çaydanlıkları götüreyim de herkes çayını Türk usulü bolca içsin madem," diyerek ocakta yanan çaydanlıklara doğru yürüdü. Bu arada iki çaydanlığı da Haru eline alıp önden çıkmıştı mutfaktan. Kouru aniden dönerek, "Ah söylemeyi unuttum, bir kişilik daha masa hazırlamamız gerekiyor, tarihte bir ilk gerçekleşti bugün, bu sabah ünlü ve çok zengin bir konuğumuz var, burada kahvaltı etmeye gelmiş ne kadar harika değil mi?" diyerek Serap Ayça'yı şaşkın bir vaziyette bırakıp çıkmıştı.

Continue Reading

You'll Also Like

473K 19.2K 41
30-50k izlenen Yağız her gün yayın açar, Sohbet eder ve korku oyunları oynar. Işıl ise o yayıncıya aşık bir kızdır. Işıl habire yağıza Instagramdan y...
959K 28.5K 31
Mahallenin yaptığı yardımları ile dilinden düşmeyen, bütün kızların deli divane olup peşinden koştuğu, ağırbaşlı, yardımsever ve bir o kadar da sert...
150K 9.8K 25
Berdel konulu bir GAY hikayesidir. Eşcinsel evliliğin yasal ve normal olduğu bir evrende geçmektedir. •Şiddet, cinsellik ve olumsuz öğeler içermekted...
997K 43K 57
Aile problemleri yüzünden evden kaçmış ve kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan, aynı zamanda sinir hastası olan Pare, ucuza gelsin diye ikinci el...