Change My Life~Niall Horan

By JuliaaxH

410K 13.4K 1.9K

Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de z... More

-1-
2
3
-4-
5
6
7
8
9
10
11
12
13
-1444444-
15
16
17
-18-
-19-
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
-39-
40
-41-
42
43
44
45
-46- geen hoofdstuk!
47
-48- geen hoofdstuk
49
50
51
-52- Q&A uitslag
54
55
56
57
58
59
60
61
-62-
63
64
65
66
67
68
-69-
70
71
72
73
-74-
-75-
-76-
77
-78-
79
80
81
82
83
84
85
-86-
87
-88-
89
90
-91-
92
93
Dankwoord
Nieuw boek
Vervolg
Nieuw boek
Nieuw boek!

53

4.2K 139 17
By JuliaaxH

Pov Camille

Ik word wakker omdat ik mensen hoor lachen. Ik kijk hoe laat het is, 01:29. Wie kan dat nu weer zijn? Ow ja El. En nu ik toch wakker ben ga ik maar plassen. Ik haal voorzichtig de armen van Niall van me af en sta op.

"Hoi" mompel ik hees. "Hey Cam" zegt Perrie. "Pezza" zeg ik en geef haar een knuffel. "Waarom ben je hier?" Gaap ik. "Ik zou toch blijven slapen suffie" zegt ze lachend. "Ow ja" zeg ik en doe mijn haar in een knot. "El zou me opkomen halen bij Jesy" zegt ze. Ik knik.

"Babe" hoor ik Niall hees zeggen. Ik draai me om en zie dat Niall de woonkamer binnen komt lopen. Hij wrijft in zijn ogen, hij is niet helemaal wakker. "Gelukkig hier ben je" zegt hij en komt naast me staan. "Ow hey El en Perrie" zegt hij en pakt mijn hand. Perrie kijkt mij verbaasd aan. Niall trekt mij weer mee naar mijn kamer. "Ik vertel morgen alles wel, nou straks. Truste" zeg ik snel. "Truste lovebirds" zeggen ze tegelijk. Ik grinnik.

"Niall" zeg ik zacht en ga tegen hem aanliggen. "Mm" mompelt hij. "Ik hou van je" zeg ik. Hij sluit zijn ogen en krijgt een glimlach op zijn gezicht. "Ik hou ook van jou" zegt hij en slaat zijn armen stevig om me heen. Ik glimlach en val weer inslaap.

•_•_•_•_•_•

Ik word weer wakker van iemand die met zijn/haar vingertoppen over mijn face gaat. "Mm" mompel ik en open mijn ogen. Ik kijk Niall gelijk aan. "Morning" zeg ik hees. "Goeiemorgen" zegt Niall vrolijk. Ik glimlach en ga dicht tegen hem aan liggen. Hij grinnikt en drukt een kusje op mijn kruin.

"Je ben zo schattig als je slaapt" fluistert jij. "Tuurlijk" grinnik ik. "Echt" zegt hij. Ik kijk hem aan en glimlach. Hij grinnikt en drukt een kusje op mijn lippen.

We staan op en we kleden ons aan. "O my god Cam, we hebben dezelfde gympen" gilt Niall. Ik draai me om en kijk naar hem. Hij houdt mijn zwart/wit Nikes omhoog. "Heb jij die dan ook?" Vraag ik lachend. Hij knikt hevig. Ik lach en pak mijn gympen uit zijn handen en trek ze aan. "Waarom trek je ze aan?" Vraagt hij. "Moet ontbijt halen" zeg ik. "Mag ik mee?" Vraagt hij. Ik knik. Hij juicht. Ik schud lachend mijn hoofd. "Kom dan" zeg ik en sta op.

We hebben ontbeten en het verhaal aan Perrie vertelt.

"Wow" zegt ze zacht. "Zijn jullie weer bij elkaar?" Vraag El. "Ne-" begin ik, maar Niall onderbreekt me. "Wacht, lieve lieve lieve Cam, wil je weer mijn princess zijn?" Vraagt Niall. Ik kijk hem aan en glimlach. "Ja" zeg ik zacht. Hij krijgt een mega glimlach op zijn lippen en knuffelt me. "Aww" zegt El.

"Of wij bij elkaar zijn? Ja, wij zijn bij elkaar" zegt Niall. Ik laat hem los. "O my god" zeg ik zacht. "CAMLER IS BACK" gilt El vanuit de keuken. Ik grinnik. "OMG jullie moesten weten hoe teleurgesteld ze was toen het 'uitging' Niet normaal" zegt Perrie. Ik lach. "Ja wat, jullie zijn het über cute stelletje" zegt ze en loopt de woonkamer weer binnen met chips en weet ik het allemaal. Ik bloos en verberg mijn gezicht.

We staan bij Louis voor de deur. Niall wilt het gelijk vertellen. Hij is echt super happy, dat is super cute.

"Hellow guys" zegt Louis vrolijk en geeft ons een knuffel. "Hey Louiss" zeg ik. "Camster" zegt hij. We lopen naar binnen en we zien de rest zitten op de bank.

"Haii" zeg ik en wil naar de bank lopen, maar Niall houdt me tegen. "We moeten iets vertellen" zegt Niall. "Verteeel" zegt Harry. "We zijn weer samen" zegt hij. Louis begint te gillen. "CAMLER CAMLER CAMLER" gilt hij en rent naar mij toe. Hij geeft me een knuffel. Daarna Niall. "Gefeliciteerd" zegt Liam. "Willen jullie nu een kus geven?" Vraagt Louis. "Waa-ach waarom ook niet" zeg ik en druk een kus op Niall's lippen. "Aww" zegt Sophia. Ik grinnik en ga op de bank zitten.

"Maar serieus, je hebt gedanst?" Vraagt Sophia. Ik knik. "Ik zei het toch, maar nee. Jullie geloofde mij niet" zegt Niall. "What? Why?" Vraag ik lachend. Liam haalt zijn schouders op. Ik grinnik. "Dus op hoog niveau?" Vraagt Louis. Ik knik weer. "Maar dans je nu nog?" Vraagt Niall. "Nee, het werd te veel" zucht ik. "Gewoon ik ha-" begin ik, maar Niall legt zijn hand op mijn mond. "Listen, that's me" zegt hij als perfect draait en dan zijn solo. Ik zing mee tegen zijn hand. Ja, ik ken dat lied. Niall haalt zijn hand van mijn mond. "Baby I'm perfect, ja ik ben perfect" grinnik ik. "Hoe ken je dat lied?" Vraagt Niall verbaasd. "Spotify, top 40, Sarah en Kate, uh" zeg ik. Ze lachen.

Ik loop naar de wc. Ik doe mijn ding en loop weer terug. Ik ga tussen Niall's benen zitten.

"Maar die cover van Drag me down is echt goed" zegt Harry en zet de tv aan. "Dank je denk ik" zeg ik. Het filmpje wordt afgespeeld. "Ah nee gatver, zie hoe ik eruit zie. Mijn ogen zijn rood door het lachen" zeg ik. "Hoe kan dat nu weer?" Vraagt Sophie lachend. "Als ik lach, krijg ik snel traan ogen" zeg ik lachend. "We hebben serieus 4 a 5 uur aan dat filmpje geweekt om het op te nemen" zeg ik. "Waarom zo lang?" Vraagt Harry. "Uh ja, als je met kleuters moet werken dan gaat dat niet echt samen en vooral niet als ze niet serieus kunnen zijn" zeg ik.

"Maar je zingt echt goed" zegt Niall en drukt een kusje op mijn wang. "Dank je" zeg ik. "Zie hoe schattig jullie zijn" gilt Sophia en slaat daarna haar hand voor haar mond. Ik bloos. "Ze zijn nog schattig als ze blozen" verbetert Liam haar. Ik rol met mijn ogen. Mijn telefoon gaat af. Ik pak het en kijk wie het is, Tris. Ik sta op en loop naar de gang en ga op de grond zitten.

C: "hey Tris" zeg ik.

T: "hey Cam, kan je naar ons toe komen?"

C: "ik ben bij Niall. Hoezo?"

T: "ow, zijn jullie samen?"

C: "ja"

T: "ow"

C: "lekker enthousiast"

T: "sorry, maar gefeliciteerd. Maar Brad zijn gevoelens"

C: "is hij?" Vraag ik zacht.

T: "ja, hij heeft het er zo moeilijk mee. Hij vertelde het over jullie zoen en gaf toen eerlijk toe dat hij verliefd op je is". Ik ben stil. Ik zucht.

C: "wat moet ik doen? Ik heb een relatie en een beste vriend die op me verliefd is. Ik hou wel van hem, maar op een andere manier. Ik hou van Niall"

T: "ik snap je. Weet jij wat ik kan doen tegen Brad. Hij eet niks, is niet enthousiast"

C: "zeg in ieder geval niet over de relatie met Niall. Uh, ja ik heb het" gil ik.

T: "je hoeft niet te gillen hoor" zegt hij lachend.

C: "jullie kennen Juliette toch wel? Nou kijk, zij vindt Brad knap dus misschien kan ik ze naar jullie toesturen en dan?"

T: "Cam, je bent mijn held. Echt"

C: "ik stuur haar wel naar jullie toe als jullie weer in Londen zijn"

T: "dat is morgen he"

C: "ja daarom, dan kan ik haar weer zien"

T: "oke, maar ik ga weer. Doeii"

C: "doeii" zeg ik en hang ik.

Ik leg mijn hoofd in mijn handen. Brad, mijn beste vriend is verliefd op me en hij heeft gelogen over dat tegen mij?! Ik snap het wel, maar alsnog. Ik zucht en stuur alles naar Jules.

Ik loop weer naar de woonkamer. Ik probeer zo vrolijk mogelijk te zijn.

"Hey babe" zegt Niall en drukt een kus op mijn wang. Ik slik. Sophia kijkt mij aan. "Euh, wij gaan nagellakken" zegt ze en trekt mij mee naar boven. "Je hebt geen spullen" roept Louis. "Wel, in Liam's logeerkamer staat een flesje" gilt ze.

We lopen een kamer binnen. "Vertel" zegt ze en gaat op bed zitten. Ik zucht en ga tegen de muur zitten. "Ik zie aan je dat er iets mis is. Net toen Niall je een kus op je wang gaf" zegt ze. "Je weet Brad he?" Vraag ik. Ze knikt. "Hij is verliefd op me" zeg ik. "En ik niet op hem en het ergste is nog dat ik gezoend met hem heb" zeg ik zacht. Ze kijkt me medelevend aan. Ik leg mijn hoofd in mijn handen die op mijn knieën ligt. "En hij zei tegen mij dat hij niet verliefd op me is" mompel ik. "Meid" zegt ze zacht. "En ik hou van Niall en van niemand anders" zeg ik. We praten nog wat en we gaan weer naar beneden.

Iedereen kijkt ons aan. "Zo dat is snel" grinnikt Harry. "Had toch niks hier" zegt Sophia en kijkt mij aan. Ik glimlach en ga naast Niall zitten. "Ik wilde naar huis gaan, ga je mee?" Vraagt hij. Ik knik. "Mensen wij gaan naar huis" zegt hij en staat op. We nemen afscheid en stappen Niall's auto in. Onderweg komt Wake Up van the vamps op de radio. Kan er ook nog even bij, maar toch zing ik het helemaal mee. "Hoe ken je dat liedje?" Vraagt Niall. "Het is van the vamps en ik moest mee helpen met het bedenken, was er bij toe ze het opnamen en ze zingen vaak" zucht ik.

We zijn bij Niall thuis, ik lig in zijn armen. We hebben gegeten en kijken gewoon tv. Niall drinkt een biertje en ik cola.

Ik kijk naar Niall. Hij kijkt naar de tv. Ik ga met mijn vingertoppen over zijn nek en wang. Hij kijkt naar mij. Ik glimlach en hij drukt zijn lippen op die van mij. Ik sluit mijn ogen en kus terug. Ik vraag om toestemming. Hij opent zijn mond en zijn tong glijdt in mijn mond. Niall laat me los en komt boven me hangen. Onze tongen draaien rustig om elkaar heen. Normaal haat ik de smaak van bier, maar dit smaakt goed.

Ik trek terug. "Dit heb ik zo gemist" zegt Niall hees. Ik knik en druk mijn lippen weer op die van hem. Hij glimlacht tegen mijn lippen aan en trekt terug. Zijn lippen zijn rood en een beetje opgezwollen van het zoenen. Waarschijnlijk zal dat bij ook wel zijn. "I love ya so much" zeg ik hees. "I love you too" zegt hij hees en drukt een kusje op mijn lippen. Hij gaat van me af en gaat weer naast me liggen. Ik ga weer dicht tegen Niall aanliggen.

Na een tijdje ben ik doodop. Niall kijkt voetbal en ik verveel me niet. Ik kijk naar Niall hoe knap en schattig hij is. "Niall" zeg ik hees. "Ja" zegt hij en kijkt maar mij. "Ik wil gaan slapen" gaap ik. "Dan gaan we naar bed princesje" zegt hij en drukt een kus in mijn nek. Ik bloos en sta op.

We liggen in bed. "Ik ben zo gelukkig" fluistert hij. "Ik ook" fluister ik en ga met mijn buik tegen zijn buik liggen. Niall vlecht onze benen met elkaar en legt zijn hand op mijn rug. Ik druk een kusje op zijn lippen. "Slaap lekker" fluister ik. "Sweat dreams babe" fluistert hij en ik val langzaam inslaap.

Continue Reading

You'll Also Like

410K 13.4K 98
Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de zes weken naar haar vader, na zes weken n...
14.9K 1K 40
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
178K 2.4K 46
Louis werkt als Hoofd agent in een drukke stad. Hij moet op een oproep af en moet iemand arresteren. Maar bij het verhoren loopt het anders en sinds...
10K 227 29
{nog niet klaar} Hai mijn naam is Milou van Heest. Bij het familiefeest wat ik dit jaar organiseer mag iedereen wel iemand mee nemen want waarom niet...