Change My Life~Niall Horan

Von JuliaaxH

410K 13.4K 1.9K

Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de z... Mehr

-1-
2
3
-4-
5
6
7
8
9
10
11
12
13
-1444444-
15
16
17
-18-
-19-
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
-39-
-41-
42
43
44
45
-46- geen hoofdstuk!
47
-48- geen hoofdstuk
49
50
51
-52- Q&A uitslag
53
54
55
56
57
58
59
60
61
-62-
63
64
65
66
67
68
-69-
70
71
72
73
-74-
-75-
-76-
77
-78-
79
80
81
82
83
84
85
-86-
87
-88-
89
90
-91-
92
93
Dankwoord
Nieuw boek
Vervolg
Nieuw boek
Nieuw boek!

40

4.3K 146 30
Von JuliaaxH

Pov Camille

"Cam, wake up" hoor ik iemand ver weg zeggen. "Baby". Ik open langzaam en moeizaam m'n ogen. "Je moet zo gaan". Ik lig mn hoofd tegen iets aan. Wacht... Ik lig op Niall. Huh? Ik til m'n hoofd op. M'n hoofd lag tegen Niall's nek. Oke, raar. "Morning" mompel ik en leg m'n hoofd op z'n borst. "Je moet gaan, anders kom je te laat" zegt Niall zacht en drukt een kus op m'n kruin. Ik kreun.

Na een tijdje stap ik toch maar uit bed. Ik heb er echt geen zin in, wel in Nederland, maar vroeg opstaan. Ik haat dat niet normaal erg. Ik ben echt geen ochtendmens. Totaal niet. Ik trek een grijze trainingsbroek, wit shirt en een zwart vest aan. Ik doe m'n haar snel in een knot en ik ben klaar. Ik trek snel witte hoge Adidas gympen aan en loop met m'n tas naar beneden. Niall is al beneden.

Ik vlieg nu via London City, nu hoef ik niet met de trein te reizen en het is lekker dichtbij.

Ik knuffel Niall. "Doe je voorzichtig?" Vraagt hij, hij vraagt het altijd, zo schattig. "Ja" zeg ik. "Mooi". Ik trek terug en druk m'n lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug en knijpt zacht in m'n heup. Ik word warm van binnen. "Ik hou van je" mompelt hij tegen m'n lippen aan. "Ik ook van jou" mompel ik terug. "Vlucht naar Amsterdam vertrekt over 30 minuten, de gate is open" zegt een vrouw door zo'n spieker. Ik trek terug en kijk Niall aan. Hij heeft tranen in z'n ogen. "Aw" zeg ik zacht en wrijf over z'n wang met m'n duim. "Blijf je uit de buurt bij je ma?" Vraagt hij met een trillende stem. Ik knik. Hij trekt me weer in een knuffel. Ik sla m'n armen om hem heen knuffel hem stevig.

Ik loop langzaam de douane heen. Ik zwaai nog snel naar Niall en skateboard naar de gate, ja skateboarden op het vliegveld, ik moet snel zijn dus ja.

Ik ben weer in Nederland, het is 8 uur dus moet snel naar school. Jules heeft net gebeld dat ik naar school moet komen. Ik loop de douane door en bel Niall. Ik pak ondertussen m'n ov kaart en ren naar de trein.

N: "hey babe"

C: "hey Ni, ik ben geland"

N: "ik zag het, ik mis je"

C: "ik mis je ook, maar moet je niet slapen? Het is 7 uur bij jou"

N: "jawel, maar kan niet meer slapen". Ik stap de trein binnen.

C: "probeer nog wat te slapen"

N: "ik zal het proberen" zucht hij.

Na een lang gesprek hang ik op omdat ik op school ben. Ik ben te laat, moest die stomme metro maar geen vertraging hebben. Ik loop naar binnen en naar het lokaal.

Ik loop het lokaal binnen en iedereen kijkt me aan. "Hoi" zeg ik zacht. "Mevrouw Jansen" zegt de leraar, wie is dat? "Uh hallo?" Vraag ik. "Ow ik ben Casper van Groningen, leraar Engels" zegt hij en knipoogt naar mij, gaat hij serieus flirten met mij? Ik heb een vriend. Ik loop naar Jules en ga naast haar zitten. "Jesus, die gast" mompel ik. Ze lacht. "Hij is wel knap" fluistert ze. Ik frons. "Knap? Het is een facking player" zeg ik verbaasd. Hoe oud is hij, 23?

"Ik ga kijken hoe jullie Engels is, jullie krijgen een blaadje met een tekst en dat lees je zo goed mogelijk voor" zegt hij en deelt die blaadjes uit. "Ik van gehoord dat jullie goed Engels kunnen praten, met een Brits accent" zegt hij weer. Ik grinnik.

Ik krijg een blaadje voor m'n neus. Ik lach, ik moet iets over One Direction voorlezen. Ik lees het snel door, het is een lied. Whaaaoo, het zijn Over Again, Rock Me, Change My Mind, Little Things en Kiss You. OMG ik word hyper. Lol. Wacht, het zijn Niall's stukjes. OMG zo geniaal.

Ik lees het voor, nah Niall kan het veel beter zingen. Ik kijk af en toe op het blaadje, ik ken die teksten zowat uit m'n hoofd.

"Wow, je spreekt echt heel hoed Engels, nog nooit gehoord van een leerling" zegt van Groningen. "Serieus? Ik ben te laat en u vraagt niet waarom" zucht ik. "Zeg 'je', geen 'u' en waarom ben je te laat?" Vraagt hij. "Ik kom net uit Londen" zeg ik. "Woon je in Londen?" Vraagt hij hyper, wauw. "Ja, soms bij m'n vriend en soms bij m'n vader" zeg ik. Dat hij het niet door heeft, kom op, ik ben hier zo vaak in het nieuws geweest. "Gaaf". Ik proest het uit. Sorry.

Ik word midden in de les gebeld. Ik kijk wie het is, Eleanor Ik neem op.

C: "hoi" zeg ik. Iedereen kijkt mij aan, ik trekt er niks van aan.

E: "HAAAIII CAMSTER" gilt El.

C: "hai El". "OMG JIJ PRAAT MET ELEANOR CALDER" gilt Nienke. Ik zucht.

E: "where are you? Niall is zo rustig en zegt niet veel. Hij wilde niet vertellen waar je bent"

C: "ik zit in de klas, iedereen kijkt mij aan. Ga met een vriendin naar een concert en moest naar school komen"

E: "ow, wacht, ik geef je Louis ff. Hij wilt je wat vragen"

C: "is goed, doeii"

L: "Camster, je komt nu naar de studio"

C: "gaat lekker he als ik in de klas zit, in Nederland"

L: "WAT?! Niall mist je niet normaal erg"

C: "ik hoorde het Louiss" zucht ik.

L: "zonder die s"

C: "ik ben in Nederland, dus ja"

L: "oke" lacht hij. Waarom lacht hij?

C: "maar ik verder, doeii"

L: "daaagg, tot morgen, je komt morgen wel anders mag ik je nagels lakken"

C: "ja ik kom morgen. Doeii" zeg ik en hang op.

"Sorry" zeg ik zacht en zet m'n telefoon uit. "Je komt eerst te laat en dan neem je zomaar je telefoon op" zegt hij boos. Ik mag hem!! Niet!! Ik zucht en ga onderuit gezakt zitten. "Dit is asociaal" zegt hij en komt voor me staan. "Je bent niet beroemd, als je beroemd was dan mag je dat wel" zegt hij. De klas is gelijk stil, want ze waren aan het praten, ik frons. "Sorry" zeg ik.

"Ik snap JOUW gedrag niet. Je gaat eerst flirten met mij. Ik heb een vriend. Je slijmt ontzettend erg 'super o my god je spreekt goed Engels'. Ik snap jou niet" zeg ik boos. Wow dat ik dat zei. "O ja, deed ik dan zo?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik. "En wat is jou reden om zo arrogant te doen?". "Ik heb een vriend die het moeilijk heeft dat ik hier ben, vrienden die dat aan hem merken. Ik ben niet arrogant, JIJ bent dat". Hij lacht. "Jij bent niet beroemd of hebt geen reden om te bellen in de klas". "Ik ben de vriendin van Niall Horan, mijn beste vrienden zijn Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik, Daniëlle Peazer, Eleanor Calder en Perrie Edwards van One Direction en little mix. Ik weet niet hoor, maar ik ben aardig beroemd" zeg ik boos. "Wie kan dat bewijzen?" Vraagt hij boos. "Goed, Jules heeft een foto. Ik heb foto's. Internet heeft foto's" zeg ik boos en pak m'n laptop. Ik laat m'n beginscherm zien, een foto van Niall en mij. "Louis, Harry en Zayn zijn hier in de klas geweest". Hij is stil. Ik grinnik. "Klote Direction en voor die Niall" mompelt hij. "Sorry" zeg ik. "Dat Niall kut is" zegt hij. "Dat zeg je niet nog een keer" sis ik en kijk hem boos aan. "Niall is kut" zegt hij nog een keer, hij daagt me uit en is super kinderachtig. Ik zucht. "Wat ben jij kinderachtig, niet normaal. Van iemand uit deze klas zou ik dat snappen, maar van een leraar niet" zucht ik.

"Wow, Camille" zegt iemand verbaasd. Vroeger was ik altijd super stil, ik durfde niks te zeggen tegen een leraar en nu schreeuw ik er zowat tegen. Ik durfde al helemaal niks te zeggen tegen een jongen of een leraar. Ik grinnik en speel met m'n pen. Jules lacht zich dood. "Zijn face, zo geniaal" zegt ze lachend. Ik begin ook te lachen. "Wauw" zeg ik lachend.

"Camille ga je nu maar melden. Ik ben je zat" zegt van Groningen. Ik frons en sta op. "Ik wacht maar daar" zeg ik tegen Jules. Ze knikt en ik loop naar de deur. "Daag Casper van Goringen of was het Groningen. Doeii guys! C ya Lataa" zeg ik en loop de klas uit. Iedereen lacht. Ik grinnik.

We zijn bij Jules thuis. "Je was echt erg, hij was alleen maar aan het mopperen dat jij en had uit gedist" zegt ze lachend. Ik haal simpel m'n schouders op. "Hij deed al raar toen ik de klas kwam binnen lopen en me ook nog beledigen? Nee dank je. En m'n vrienden en vriend beledigen. Wat denkt hij wel niet" zeg ik. "Hij was echt boos na die opmerking van z'n achternaam" zegt ze lachend. "Moet ie niet zo asociaal" zeg ik lachend.

We zijn bij Jan Smit. Ow wat is dit leuk. Ik meen het, het is best gezellig. We zingen uit volle borst mee. "WE ZIJN VRIENDEN VOOR HET LEVEN".

Wauw, dit is zo leuk en gezellig. "HET OS ZO GEZELLIG" schreeuw ik. "SUPER" gilt Jules. Ik lach en we zingen weer verder.

We lopen snel de Adam arena uit, voor de drukte en omdat ik anders m'n vlucht mis. "Dit was echt zo leuk" zeg ik lachend en ren naar de trein. "Niet normaal, ik haatte hem eerst, maar hij is oke" zegt Jules. Ik kijk haar aan. "Oke goed" zegt ze. "En leuk". Ik schud lachend m'n hoofd en we gaan zitten in de trein.

"Maar waarom is dingens ven Engels weg?" Vraag ik. "Hij was nogal gefrustreerd nadat van Louis en zo. Hij was toe aan pensioen" zegt ze. "En dan krijgen jullie Casper?" Vraag ik. Ze knikt. "Hij is echt een creep" zucht ik. "Dit was de eerste keer dat hij z'n hele naam zei, misschien vindt hij je wel knap" zegt ze. "Ieeell nee gatver. NEEE" gil ik bijna. "Hij is echt zo lelijk als ik weet nie-wacht, als stront" zeg ik. Ze lacht.

En tadaa, ik ben weer in Londen. Jules en ik lagen helemaal in een deuk om niks. Die mensen in de trein ergerde zich dood aan ons. Zo geweldig. In het vliegtuig waren er weer krijsende baby's, super geweldig waarom ik niet kom slapen. Toppie! Dank je baby's! Jesus, Camille. Je bent echt kinderachtig als je moe bent.

Ik zucht, ik moet door die paspoort controle dingens. Die ruzie met Casper, zo geniaal. Ik moet eerlijk zeggen, ik lokte het zelf uit. Ach ja, ik had het nodig. Ik gaap en laat m'n paspoort zien. "Welcome in London" zegt de man. Ik glimlach fake, ik woon in Londen, maar oke.

Ik loop naar de schuifdeuren en loop er doorheen. Ik pak m'n telefoon en app Niall ff.

Naar: Niall
Ik: hey babe, ik ben geland! Kom nu naar huis x

Ik stop het weer in m'n zak en er worden armen om me heen geslagen. Ik schrik en kijk wie het is, Niall. "Niall" fluister ik en draai me om in z'n greep en knuffel hem terug. "Hey baby" fluistert hij. Ik trek terug en kijk hem aan. Ik glimlach en druk m'n lippen op die van hem. Hij kust gelijk terug. 

We zitten in de auto en ik vertel m'n hele verhaal. "Dus die gast was gewoon aan het flirten?" Vraagt Niall na m'n verhaal. "Ja en hij schold je uit voor kut" zeg ik. "What? Is dat een scheldwoord ofso". "In Nederland wel".

"Ik zag op twitter hoe boos je was" zegt hij na een tijdje. "Twitter?" Vraag ik verbaasd. "Ja" zegt hij zacht. "Huh" zeg ik zacht en verward.

Hij zucht en legt z'n hand op m'n knie. "Moet je niet slapen? Het is 3 uur" zeg ik. "Ik heb net wel geslapen, maar wilde je ophalen". "Aww".

Pov Niall

Ik kijk naar Cam, ze slaapt. Ik heb haar zo erg gemist, ja het was maar 12 uur, maar alsnog. Ze heeft m'n hand vast. Ik glimlach, ze is zo lief en schattig als ze slaapt, nog schattiger dan dat ze is.

Ik stap uit de auto en loop naar Cam's kant toe. Ik trek de deur open en pak haar beet. Ik til haar op en loop naar binnen. Ik snap dat ze moe is, ik ben ook super moe. Ik heb eigenlijk niet geslapen net. Ik kon niet slapen en als ik het ging vertellen wordt ze gelijk zo bezorgt. Super lief, maar nee. Ik snap het, maar nee.

Ik leg haar neer op bed en doe haar broek en schoenen uit. Ze wordt langzaam wakker. "Blijf maar slapen" zeg ik zacht en druk een kus op haar voorhoofd. Ze knikt langzaam en sluit haar ogen weer. Ze doezelt weer weg als ik haar onder de dekens leg. Ik kleed me snel om en ga ook onder de dekens liggen. Ik sla m'n armen om haar een en val ook inslaap.

--

Fijne vakantie!! X

Weiterlesen

Das wird dir gefallen

1.1M 17K 88
**VOLTOOID** "They say all good boys go to heaven, but bad boys brings heaven to you." Mijn eerste stap op het schoolplein van mijn nieuwe school is...
505K 20.3K 107
Rose is 17 jaar en zit in een weeshuis. Ze zit er al sinds haar dertiende, nadat ze haar ouders verloor heeft ze een jaartje bij haar oma gewoont. Ma...
10.3K 185 24
Demi is een 14 jarig meisje. Ze is de dochter van Matthy. Ze heeft veel plezier in haar leven, ze heeft de beste vrienden en maakt er altijd een fees...
45.8K 645 86
Sophie zit in een hechte vriendengroep met de Bankzitters. Al heeft ze het gevoel dat de band van haar en Matthy toch net wat anders is. Maar is hij...