Change My Life~Niall Horan

Por JuliaaxH

410K 13.4K 1.9K

Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de z... Más

-1-
2
3
-4-
5
6
7
8
9
10
11
12
13
-1444444-
15
16
17
-18-
-19-
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
-39-
40
-41-
42
43
44
45
-46- geen hoofdstuk!
47
-48- geen hoofdstuk
49
50
51
-52- Q&A uitslag
53
54
55
56
57
58
59
60
61
-62-
63
64
65
66
67
68
-69-
70
71
72
73
-74-
-75-
-76-
77
-78-
79
80
81
82
83
84
85
-86-
87
-88-
89
90
-91-
92
93
Dankwoord
Nieuw boek
Vervolg
Nieuw boek
Nieuw boek!

21

6K 164 17
Por JuliaaxH

Pov Camille

Ik sta op het punt om te vertrekken naar het vliegveld. Ik heb de laatste paar dagen echt niks gedaan en m'n moeder was weer eens boos op me. Ze is verandert nadat ze dat mens heeft ontmoet. Ze luistert niet eens meer naar mij. Terwijl dat ze ooit tegen mij zei: wat er ook gebeurt, ik luister altijd naar jou. Ja ik zie het vooral mama.

"Camille Isa Jansen, wat ga jij doen?" Vraagt m'n moeder, als ze duidelijk niet met mij eens is gebruikt z'n m'n hele naam. "Naar Londen" zeg ik. "Waarom?" Vraagt ze boos. "Omdat ik naar Niall ga en we hebben het al zo vaak over gehad en jij zei dat het goed is" zeg ik simpel. Ze zucht en zet haar arm in haar zij. "Voor de honderdste keer, je gaat niet naar Londen". Reden: m'n vader woont daar. "Mam, Liam heeft al een vliegtuig voor me gereld. Als ik niet kom gaat het veel geld kosten" zucht ik. "Ga dan" zegt ze boos. "Dank je" mompel ik. "Maar als ze wel op school komt. Ja, je moet dan nog 2 dagen naar school. Je gaat gewoon, als je niet wilt dan krijg je zware problemen" zegt ze streng. Ik knik braaf en loop m'n huis uit.

Ik ga met de trein naar Schiphol en loop naar de balie toe.

"Uh hoi, een vriend heeft iets voor me geregeld en ik weet niet hoe dat werkt" zeg ik tegen een man. "Hallo, oke vertel" zegt hij. "Hij heeft een privévliegtuig hier naartoe gestuurd voor mij en hoe moet ik nu verder?" Vraag ik. "Heb je een ticket, bewijs, code?" Vraagt hij. Ik knik en laat m'n telefoon zien. "Een moment alsjeblieft" zegt hij en belt iemand. Ik knik en wacht.

Ik ben zo zenuwachtig. Ik weet niet hoe Niall gaat reageren. Ja ik weet hoe blij hij gaat zijn, maar ik lieg gewoon keihard tegen hem. Hij vraagt elke keer of ik kom. Ik zeg dan van nee, maar ik kom gewoon. Ik moet er echt moeite voor doen. Het liefst zou ik hem nu willen bellen en zeggen dat ik eraan kom, maar dan is het niet meer leuk.

"Mevrouw, u moet door de douane lopen en dan wacht er iemand op u" zegt de man. "Dank u wel" zeg ik en knik. "Geen probleem, fijne reis" zegt hij met een overduidelijke fake glimlach. Ik doe hetzelfde en loop weer weg. Ik moet m'n koffer gewoon bij me houden omdat de vlucht niet geregistreerd staat.

"Mevrouw Jansen" roept er iemand. Ik kijk rond en zie een overduidelijke gay gast staan en zwaait overdreven naar mij. Ik glimlach super erg, die gasten zijn zo geweldig. Ik loop naar hem toe. "Hoi" zeg ik. "Mag ik uw koffer?" Vraagt hij. Ik kijk hem raar aan. "Voor het vliegtuig dûh. Ik breng hem naar het vliegtuig en u mag gelijk mee" zegt hij dramatisch. OMG hij is zo geweldig. "Ja tuurlijk" zeg ik en geef mezelf een facepalm. Hij lacht en we lopen naar het vliegtuig.

-1 uur later-

Ik ben in Londen. Yeaaaas. Ik ben nu op Gatwick, vliegveld in Londen. Ik moet nu nog een half uur in de trein zitten tot Victoria station, dan de metro pakken en dan ben ik er. Ik zweer, dat is echt saai. Je kan wel naar buiten kijken, maar dit heb ik al zo vaak gezien dat het saai wordt. Er zit een jongen tegenover mij en die kijkt me de hele tijd aan. Super eng.

Na een uur sta ik eindelijk voor Niall's huis. Die metro's waren echt niet normaal vol. Ik stond gewoon tegen die jongen aan en hij vond het niet erg. Ik vond het echt verschrikkelijk. Ik bewoog me echt niet. Hij had z'n hand op m'n onderrug liggen. Ik sloeg hem weg en ging ergens anders staan.

Ik druk op de bal en wacht. Ik ben zo zenuwachtig, maar ook mega blij. Ik zie hem eindelijk weer. Na een tijdje gaat de deur nog niet open. Ik druk nu 2x achter elkaar op de bel. "I'm on my way" hoor ik hem zeggen. Ik grinnik. Ik hoor dat hij de deur van het slot wordt gehaald.

De deur gaat open zie Niall staan in een trainingsbroek, trui wat hij net aan heeft en z'n haar staat op slaapstand. Z'n ogen worden groot. "W-wa" stottert hij en er rolt een traan over z'n wang. Ik krijg ook tranen in m'n ogen. Hij kijk me aan en trekt me in een knuffel. Ik hoor hem snikken. Bij mij rolt er ook een traan over m'n wang. Ik knuffel hem stevig en leg m'n hoofd op z'n schouder. Ik wrijf zachtjes over z'n rug heen, hij huilt eigenlijk nog best wel erg. Niall loopt voorzichtig naar achteren en trekt mij mee. We staan nu binnen en Niall doet de deur dicht.

"Babe" zegt hij zacht. "Ja" fluister ik. "Wat doe je hier?" Vraagt hij en trekt terug. Ik kijk hem aan en glimlach zwak. "Ik wil nieuwjaar bij en met jou vieren" zeg ik zacht. "Dat bedoelde je met ik ben er sneller dan je denkt". Ik knik. Hij glimlach en geeft me nog een knuffel. "Ik ben zo blij" fluister hij. Ik trek terug en kijk hem aan. Hij drukt z'n lippen op die van mij. Ik heb ze zo gemist. Ik kus gelijk terug. Hij glimlacht zacht tegen m'n lippen aan. Ik leg m'n armen in z'n nek. Hij legt z'n handen op m'n heupen en tikt m'n onderlip aan. Ik open m'n mond een stukje en onze tongen draaien om die van elkaar. Hij ritst m'n jas open. Ik schud hem uit. Hij legt z'n handen voor op m'n heupen en knijpt er zachtjes in. Ik ga dichter tegen hem aan staan. Hij grijnst en bijt op m'n onderlip.

Ik schrik en trek terug. Hij kijkt me verbaasd aan. "Sorry" bloos ik. Hij schud z'n hoofd en trekt me weer in een knuffel. "Dit noem je echt een goeiemorgen" mompelt hij in m'n nek. Ik glimlach. "Ben je dan net wakker?" Vraag ik. Hij knikt. "Het is 2 uur" zeg ik verbaasd. "Ik viel pas om 7 uur inslaap. Ik kon niet slapen" zegt hij. Ik knik. "Waarom niet?". "Ik miste je super erg". "Wil je nu anders slapen?". Hij schudt z'n hoofd. "Jij bent er nu dus dan ga ik niet slapen" zegt hij en trekt terug. "Maar vanavond dan met de jongens? Dan val je inslaap" zeg ik. "Hoe weet jij dat?" Vraagt hij en pakt m'n koffer. Hij loopt naar de woonkamer als ik het goed heb, ben hier nog maar 1x geweest. "De jongens weten dit" zeg ik. Hij stopt met lopen en fronst. Ik knik. "Hoe?" Vraagt hij. "Ze weten het al een week. Ik wilde dat het een verassingen voor je is" zeg ik zacht en kijk naar m'n vingers. "Aw" zegt hij en trekt me weer in een knuffel. Z'n knuffels zijn zo mega fijn.

We liggen op de bank. Niall is echt mega moe. Dat zie ik aan z'n houding. "Ga maar slapen" zeg ik zacht en ga met m'n hand door z'n haar. Hij schud z'n hoofd. "Dan moet ik weer helemaal naar boven en ik wil bij jou blijven" zegt hij zacht. "Ga dan hier slapen of dan ga ik met je mee naar boven" zeg ik kijk hem aan. "Ga je mee naar boven?" Vraagt hij. Ik knik en sta op. Hij staat ook op en hij loopt naar boven. Ik loop achter hem aan, weet de weg nog niet echt.

We lopen z'n kamer binnen. "Wil je een shirt?" Vraagt Niall en ik knik. Slapen in een skinny jeans en een leren jack is niet echt fijn. Hij geeft zijn shirt aan mij en hij kleed zich ook om.

Ik kleed me snel in de badkamer om en loop weer naar Niall. Hij ligt met shirt met lange mouwen in bed. Ik kijk hem al raar aan. Hij reageert er niet op. Ik zucht en ga naast hem liggen. "Hoe laat gaan we naar..?" Begin ik. "Naar Harry, om 7 uur" zegt hij zacht en slaat z'n armen om me heen. Ik ga op m'n zij liggen en leg m'n benen in een hoek. Niall legt zijn knieën in mijn knieholte en geef me een kusje in m'n nek. Toch vind ik het raar dat hij lange mouwen aan heeft, het klopt niet. Hij slaapt altijd alleen in z'n boxer.

"Niall" zeg ik. "Mm" mompelt hij. Ik draai me om en lig nu zijn kant op. Hij opent langzaam z'n ogen. "Slaap je altijd met een shirt?" Vraag ik. Hij slikt. "Nee, maar ik heb het koud" zegt hij. Ik kijk hem ongelovig aan. Ik geloof hem niet. "Niall" zeg ik zacht en leg m'n hand op z'n wang. Hij krijgt tranen in z'n ogen en kijkt weg. "Snowflake" fluister ik. Er rolt een traan over z'n wang. Ik trek hem tegen me aan en knuffel hem. Hij legt z'n hoofd in m'n nek en snikt. "Sorry" mompelt hij. "Sorry?" Vraag ik. Hij knikt en laat me los. Ik veeg z'n tranen weg.

Hij schuift z'n mouwen omhoog. Ik kijk naar z'n armen. Net onder z'n elleboog bij z'n binnen arm staan een paar sneetjes. Ik krijg tranen in m'n ogen. "Sorry" zegt hij en pakt m'n hand. "Waarom?" Vraag ik, ik merk dat mijn stem trilt. "Ik trok het niet meer. Ik miste je zo erg en had gezeik met het management omdat ik naar jou was gegaan" zegt hij zacht. Ik trek zijn shirt bij hem uit en geef een kusje op z'n sneetjes. "Beloof dat je het niet meer gaat doen?" Vraag ik zacht. Hij knikt. "Zeg het" zeg ik. "Ik zal het niet meer doen" zegt hij zacht. Ik druk een kusje op z'n lippen. "Good, zit er ook niet aan anders wordt het erger" zeg ik. Hij knikt. "Hoe bedoel je?" Vraag hij. Ik laat mijn pols zien. "Ik zie niks" zegt hij en kijkt ernaar. "Dat is wat ik wilde, ik heb me vroeger ook gesneden omdat m'n ouders altijd ruzie hadden en ik werd er gek van. Je ziet nu niks meer omdat het goed geheeld is" leg ik uit. "Wow" zegt hij zacht. Ik glimlach zwak. "Ga maar slapen" zeg ik als hij gaapt. Hij knikt en ik draai me om. Ik ga weer hetzelfde liggen. Z'n behaarde benen liggen tegen mijn geschoren benen aan. Hij voelt zo goed en vertrouwd. "Slaap lekker" fluistert hij in m'n nek. Ik krijg kippenvel van z'n warme adem. "Slaap lekker snowflake" zeg ik zacht en geef een kusje op z'n hand. Ik sluit m'n ogen en val inslaap.

~•~•~•~

Ik word wakker. Ik voel dat er vingertoppen over m'n gezicht gaan. "Mpf" mompel ik. "Baby, wake up" fluistert Niall. Ik draai me om. "We gaan zo" zegt hij zacht. Ik open m'n ogen langzaam en kijk rond. "Hoe laat is het?" Vraag ik hees. "Half 7" zegt hij voorzichtig. Ik kijk hem aan. "We eten bij Haz" zegt hij en drukt een kusje op m'n lippen. Ik knik. "Je slaapt echt vast" zegt Niall lachend. Ik haal m'n schouders op. "Als ik slaap, moet ik ook goed slapen" zeg ik lachend.

We stappen uit bed en ik loop naar m'n koffer. Ik pak een zwarte broek, grijs Batman shirt en een donker blauw vest. "Babe" zegt Niall en knuffelt me van achter. "Ja" zeg ik. "Ik hou van je" fluistert hij. Ik bloos. "Ik ook van jou" zeg ik zacht. Hij drukt een kus op m'n wang en laat me weer los. Ik glimlach en draai me om. Ik zie dat Niall naar me staart. Ik schuif een plukje haar achter m'n oor. Ik kijk Niall aan. Hij schrikt en kijkt weg. Z'n wangen worden rood. Ik grinnik en loop naar de badkamer.

Ik kleed me snel om en werkt alles bij. Ik haal m'n uitgelopen make-up onder m'n ogen vandaan en ben klaar. Ik borstel m'n haar snel door en loop weer naar de slaapkamer.

Niall en ik lopen naar de voordeur van Harry. "Wow" mompel ik. Dit huis is echt groot. Niall grinnikt en loopt naar binnen, hij heeft de sleutel. Ik laat Niall's hand los en trek m'n jas uit. Ik hang hem op. "Waar is de wc?" Vraag ik aan Niall. Hij wijst naar een deur. Ik knik en druk een kus op z'n wang. Ik loop naar de wc toe en doe m'n ding.

Ik loop denk ik naar de woonkamer. In ieder geval waar het meeste geluid vandaan komt. Ik loop de woonkamer binnen en iedereen kijkt mij aan. "Hellow" zeg ik. "CAMSTEEEEER" gilt Louis en rent naar mij toe. Hij geeft me een knuffel. Louis laat mij los en geef Harry, Zayn en Liam ook een knuffel. Ik zie 3 onbekende gezichten, nou 2. Ik zie Perrie zitten en 2 andere meiden. "OMG dat is Perrie" zeg ik tegen Niall. Hij lacht en knikt. "Jep helemaal" zegt hij lachend.

"Ik ben Eleanor" gilt een meisje met bruin haar boven de anderen uit. "Camille" zeg ik. Ze knikt en geeft me een knuffel. "Ik heb echt al super veel van je gehoord" zegt ze. Ik glimlach. "Ik ben Daniëlle" zegt een meisje met bruin krullend haar. "Camille" zeg ik en ze geeft me een knuffel. "Aan de kant, ik wil zien wie het hart van Niall heeft gestolen" gilt Perrie en duwt allemaal mensen aan de kant. Ik grinnik. "Ik ben Camille" zeg ik. "Perrie" zegt ze en geeft me een knuffel. Iedereen gaat weer zitten en Niall geeft me een knuffel. "Wie hoort bij wie?" Fluister ik in z'n oor. "El bij Lou. Dani bij Liam en Pez bij Zayn" zegt Niall. Ik knik en laat hem los.

Het is echt super gezellig. "Mensen het is 5 voor 12" gilt Louis. Ik grinnik en loop naar Niall. "Babe" zegt hij en slaat z'n arm om me heen. "Snowflake" zeg ik en kijk hem aan. Ik glimlach. Hij glimlacht ook naar mij. "Yes" gilt Zayn. Ik kijk naar hem. "Niks" zegt hij en loopt weg. Ik lach.

"We gaan naar buiten" zegt Eleanor en we lopen naar buiten. "Jesus, het is koud" mompel ik en kruis m'n armen voor m'n borst. "Meen je die? Het is winter" zegt Liam lachend. Ik geef hem speels een mep. "Camille" zegt hij nep-beledigend. "Jah" zeg ik en kijk naar hem. Hij probeert serieus te kijken, maar hij schiet al snel in de lach. "Sukkel" zeg ik lachend en ga naast Niall staan. Hij slaat z'n armen om me heen.

"5...4...3...2...1...HAPPY NEW YEAR" gillen we als het 12 uur is. "Happy New year babe" zegt Niall en komt voor me staan. "Gelukkig nieuw jaar" fluister ik. Hij glimlacht en drukt z'n lippen op die van mij. Ik kus terug en hij houd me stevig vast omdat ik het echt mega koud heb.

Ik trek terug. "Wow babe je rilt en bent helemaal koud" zegt Niall en wrijft over m'n armen. "Ik heb het ook koud" zeg ik droog. "Kom dan gaan we naar binnen" zegt hij. Ik schud m'n hoofd. "Das niet leuk voor de rest" zeg ik. "Maar je hebt het koud" zegt hij. "Wacht nog even" zeg ik en laat hem los. Ik geef iedereen een knuffel en wens ze een gelukkig nieuwjaar.

Niall en ik lopen naar binnen. We gaan op de bank zitten. Ik ga tussen Niall's benen zitten. "Ik hou van je" zegt hij zacht en drukt een kusje in m'n nek. "Ik ook van jou" zeg ik en leun met m'n rug tegen z'n borst aan. Ik kijk naar hem en zie dat hij rode wangetjes heeft. Ik glimlach en druk een kusje op z'n kaak. Hij schrikt, maar daarna glimlacht daarna.

We zijn weer bij Niall thuis. We zijn eerder weggegaan omdat we super moe zijn, het is dan wel 3 uur, maar de rest bleef nog.

"Kom we gaan naar boven" gaapt Niall. Ik knik en sta op. Niall sluit alles af en we lopen naar boven. "Ik ban zo blij dat je er bent" vertelt Niall me. Ik bloos. "Ik ben ook blij dat ik hier ben" fluister ik. Hij glimlacht trots en we lopen z'n kamer binnen. Ik loop voor en hij legt z'n hand op m'n onderrug. Ik glimlach. "Mag ik je shirt aan?" Vraag ik aan hem. Hij glimlacht en knikt. Hij doet z'n vest uit en trekt z'n shirt over z'n kop. Hij geeft hem aan mij. Ik glimlach en loop naar de badkamer.

Ik haal m'n make-up van m'n gezicht en kleed me om.

Ik loop weer terug en ga naast Niall liggen. Hij slaapt al half. "Slaap lekker" mompelt hij en slaat z'n armen om me heen. "Slaap lekker snowflake" zeg ik en geef een kusje op z'n arm. Ik sluit m'n ogen en val inslaap.

----

Hi guys, ik ben weer terug uit Londen. Het was echt zo mega geweldig. Ik hou echt van Londen.

Lang stukje voor vandaag, ik heb dit in het vliegtuig geschreven :)

Xx Julia

Seguir leyendo

También te gustarán

42.9K 1.5K 30
•Beschrijving: Daniël woont in een groot paleis, heeft veel geld, heeft een knap koppie en kan dus iedereen krijgen. Hij heeft alles wat hij maar zou...
14.8K 1K 40
Wat als je kind een nier moet en zijn tweelingbroer de enige is die hem kan geven? Wat als je vriend op zakenreis is en je schoonbroertje aan wordt g...
12.9K 663 25
De ouders van de 13 jaar oude Merlia komen om bij een vreselijk auto ongeluk. zelf word ze wakker in het ziekenhuis en heeft geen idee van wat er is...
410K 13.4K 98
Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de zes weken naar haar vader, na zes weken n...