Change My Life~Niall Horan

By JuliaaxH

410K 13.4K 1.9K

Camille heeft gescheiden ouders. Haar vader woont in Londen en haar moeder in Amsterdam. Camille gaat om de z... More

-1-
2
3
-4-
5
6
7
8
9
10
11
13
-1444444-
15
16
17
-18-
-19-
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
-39-
40
-41-
42
43
44
45
-46- geen hoofdstuk!
47
-48- geen hoofdstuk
49
50
51
-52- Q&A uitslag
53
54
55
56
57
58
59
60
61
-62-
63
64
65
66
67
68
-69-
70
71
72
73
-74-
-75-
-76-
77
-78-
79
80
81
82
83
84
85
-86-
87
-88-
89
90
-91-
92
93
Dankwoord
Nieuw boek
Vervolg
Nieuw boek
Nieuw boek!

12

6K 179 19
By JuliaaxH

Pov Camille

Ik word wakker van m'n wekker. Ik doe hem uit en zucht. Ik moet weer naar school. Ik draai me om en kijk naar Niall. Hij slaapt nog, hij is zo schattig als hij slaapt.

Ik haal voorzichtig z'n arm van me af en loop zachtjes naar de trap. Ik loop de trap op en ga naar m'n kamer. Ik borstel snel m'n haar door en trek een schoon setje kleding aan. Een blouse met een wit shirt eronder. Een zwarte jeans en witte hoge gympen.

Ik loop weer naar beneden en maak snel een broodje. Ik eet hem op en schrijf ff een briefje dat ik naar school ben. Ik pak snel m'n tas en laptop. Ik stop alles wat ik nodig heb in m'n tas en geef Niall nog snel een kusje op z'n wang. Ik pak m'n fiets en fiets naar Wietze, Jules haar vriendje. We fietsen altijd met z'n drieën.

"CAAM ONE DIRECTION IS IN ADAM" gilt Jules als ik aan kom fietsen. "I know" mompel ik. "Hoe weet je dat?" Vraagt ze. "Sarah en Kate hebben me helemaal vol gespamd want misschien kan ik ze zien" verzin ik. Je moet eens weten...

We zitten nu in de les, Engels. Wajoooh weet je hoe makkelijk dit is. Ik ga gewoon muziek luisteren, dit ken ik allemaal al. We moeten een opdracht maken over je familie/vriend/vriendin in het Engels en mr Johnson legt uit hoe alles werkt en hoe je alles moet schrijven. Serieus, we zijn 16/17 jaar oud en dan moeten we dat serieus nog een keer aanhoren. Ik stop m'n oortjes in m'n oren en ga gewoon muziek luisteren. Hij is toch zo blind als een kip.

Ik zit net midden in m'n opdracht en de deur wordt opengegooid. Ik kijk naar de deur en zie dat Harry, Zayn en Louis binnen komen lopen als verklede opa's. Ik moet echt moeite doen om m'n lach in te houden. Louis geeft me een dood blik. Ik ga onderuit gezakt zitten en kijk weg. Dit is zo niet cool.

"En wat denkt u te kunnen doen?" Vraagt Johnson boos.

"We need Camille" zegt Harry.

"Dat gaat niet zomaar" zegt Johnson en stuurt ze bijna de klas uit.

"Jawel" zegt Zayn.

"O ja, wie zijn jullie dan?"

"One Direction, nou 3 leden" zegt Louis. Iedereen begint te lachen. "Jeah of course" zegt Jules lachend. Ik knik. De jongens halen hun vermomming van hun face en iedereen is stil. Ik grinnik.

"En nu komt ze mee" zegt Louis en loopt naar mij toe. Hij stopt m'n spullen in m'n tas en loopt weer weg. Iedereen kijkt mij aan. "Cam" fluistert Jules. Ik kijk haar onschuldig aan en sta langzaam op. Ik loop naar Zayn toe. "Daaaaagg meneer" zegt Harry en we lopen de klas uit.

"What the fack, you're crazy" zeg ik lachend als we bij m'n kluisje staan. Ik haal m'n jas en sjaal uit m'n kluis en doe ze aan/om. "Die ass geloofde ons niet dus dan maar zo" zegt Louis kinderachtig. Ik grijns.

Ik draai m'n kluisje weer op slot en we lopen het schoolgebouw uit.

"Maar wat doen jullie hier?" Vraag ik en pak m'n fiets.

"We ver-super gave fiets-we verveelde ons en jij kent alles het best, sorry als de les leuk was" zegt Harry. Ik kijk hem aan en begin te lachen. "Je moet in die les gaan zitten als je dood wilt" zeg ik lachend. "Maar dank je voor de fiets en m'n les" zeg ik en we lopen weg.

Ik heb een verrotte oude zwarte oma fiets. Super gewoon hier in Nederland en vooral Adam. Super bijzonder en gaaf is dat toch niet?

"Die gezichten van net, echt" zegt Zayn lachend. Ik knik. "Iedereen heeft het erover dat jullie in Adam zijn en jullie komen zo de klas inlopen. Ik zou ook zo verbaasd zijn" zeg ik.

"Jullie zijn echt geniaal" zeg ik. Ze knikken. Ik schud lachend m'n hoofd.

We komen thuis aan en zet snel m'n fiets in de schuur. Ik maak de voordeur open en we lopen naar binnen.

"Wees stil, Niall slaapt nog" roept Liam. "Moet ie vooral roepen" zeg ik lachend en doe m'n jas uit.

We lopen de woonkamer binnen en ik zie Niall nog als een roosje slapen. Ik loop naar hem toe en ga gehurkt voor hem zitten. De jongens zijn denk aan het eten, heb het voor ze klaar gezet. Ik ga met m'n hand door Niall's haar. Hij mompelt wat en draait zich om. Ik grinnik en geef een kusje op z'n wang.

"Cam" mompelt hij.

"Ja"

"Hoe laat is het?

"10 uur, hoezo?" Vraag ik. Hij draait zich weer om en z'n ogen gaan langzaam open. Hij kijkt me raar aan. "Moet je dan niet op school zijn?" Vraagt hij hees van het slapen.

"Louis, Zayn en Harry hebben me net opgehaald" leg ik uit. Hij knikt en kijkt me weer raar aan. Hij haalt z'n schouders op en gaat zitten. Ik ga naast hem zitten. Hij gaapt en legt z'n hoofd op m'n schouder.

"Ben je moe?" Vraag ik.

"Nee moet alleen nog ff wakker worden" mompelt hij. Ik knik en gaap, nou ik ben wel moe, maar als nu ga slapen slaap ik pas om 6 uur snachts.

Ik sta op en pak m'n flesje water uit m'n tas. Ik ga in de hoek zitten en Niall komt bij mij opschoot zitten.

"Hoe gaat het met je buik?" Vraagt hij. "Beter dan gisteren" zeg ik. Hij knikt en legt z'n hoofd op m'n schouder. Ik kijk naar hem en hij kijkt naar mij. Hij haalt z'n hoofd van m'n schouder af en drukt z'n lippen op die van mij. Ik leg m'n hand op z'n wang. Ik glimlach tegen z'n lippen aan. "Princess" mompelt hij tegen m'n lippen aan.

Ik trek terug en ga met m'n hand door z'n haar. Z'n haar staat nog warrig van het slapen, super cute. Hij legt z'n hoofd weer op m'n schouder. Hij pakt m'n hand vast en speelt ermee.

Na een tijdje voel ik dat ie niet meer met m'n hand speelt. Ik kijk naar hem, hij slaapt.

"Gaan we nog wat doen of?" Vraagt Zayn en komt de woonkamer binnen lopen.

"Deze hier slaapt dus" zucht ik.

"Wauw, hij slaapt" zegt Louis ongelovig. Ik kijk hem raar aan. "Hij heeft de laatste nachten slecht geslapen" legt Liam uit. "Ow" zeg ik zacht.

"We gaan GTA spelen" zegt Liam en zet de tv aan. Ze weten hier gewoon al alles en waar alles staat. Zo geniaal.

"Cam gaat met Louis samen" zegt Zayn en gooit een controller naar mij. "Ja dat gaat lekker als ik maar 1 hand heb" zeg ik en zwaai met een hand. "Laat hem dan los" zegt Harry lachend. Ik laat Niall's hand los, maar hij pakt hem weer vast. Ik zucht. "Eigenwijze hoofd" zegt Liam.

"Als Liam nou z'n hand vast houd, kan ik spelen" zeg ik met een grijns. "Nee Cam nee" zegt Liam lachend. "Hier gaan jullie maar spelen, ik kijk wel" zeg ik en gooi de controller terug naar Zayn. "Wat jij wil" zegt Zayn en gaat op de bank zitten. Ze beginnen te spelen.

Pov Niall

Ik word langzaam wakker, ik was dus inslaap gevallen. Ik hoor Louis gillen en Cam lachen. Ik til m'n hoofd weer op en rek me uit. Ondertussen gaap ik.

"Zo de schone slaapster is wakker" grinnikt Zayn.

"Hoe laat is het?" Vraag ik. "4 uur" zegt Cam. Ik knik.

"Mag ik ff naar de wc?" Vraagt Cam. Ik knik en ga van haar schoot af, ik heb gewoon op haar schoot geslapen, jeejj.

Ze staat op en ren naar de wc. Ik grinnik en ga anders zitten. Liam gilt zich rot omdat Harry en Louis kinderachtig doen. Ik lach. "Kinderachtige kleuters" lacht Zayn. Ik knik hevig.

Cam komt terug en stopt met rennen,mee glijd door op haar sokken. Ze lacht als ze tot stilstand komt te staan. Haar moeder roept iets in het Nederlands en Cam zucht.

"Moet m'n kamer opruimen" zucht ze. "Heb je een rommelige kamer?" Vraagt Zayn. "Nee, maar volgens moeders is alles rommelig" zegt ze en haalt haar hand door haar haar. Ze is dan zo hot. Ik bijt op m'n onderlip. "En ik moet nog ff iets afmaken, dus ik ga naar boven" zegt ze en loopt weg.

Pov Camille

Kamer opruimen en werken, geeeeeeeeeeen ziiiiiiiin iiiiiiiiin. Ik stop snel ff alle vuile was in de wasmand en ga achter mn computer zitten.

"CAAAAM" gilt Niall. "JAA" gil ik terug en rij met m'n stoel naar de deur. Ik doe de deur open en zie Niall in de gang staan.

"Oh hi" zegt Niall en loopt naar me toe. Ik rij weer achteruit en Niall komt m'n kamer binnen lopen. Ik sta op en ga op m'n bed zitten. Niall komt naast me zitten.

Hij kijkt me aan en drukt z'n lippen op die van mij. Hij tikt m'n onderlip aan. Ik open m'n mond een stukje en onze tongen spelen met elkaar. Niall legt z'n hand op m'n heup en ik leg m'n armen in z'n nek.

Na een tijdje trek ik terug en kijk hem aan. "Ik hou van je" zeg ik blozend. "Ik ook van jou" zegt hij zacht.

De rest van de dag hebben we niks gedaan, film gekeken, gekookt, gepraat, gelachen. Morgen gaan Zayn, Louis, Liam en Harry weer naar Londen. Niall blijft nog een dag, 1 DAG!! Veel te kort.

Niall en ik liggen nu in mijn bed, Niall sliep vannacht niet goed op de bank dus we gaan maar in mijn bed slapen. De jongens slapen wel gewoon beneden.

"Je ruikt lekker" mompelt Niall in m'n haar. "Ja logisch, ik heb net gedoucht" zeg ik droog. Hij lacht en ik draai me om zodat ik op m'n andere zij lig.

Hij kijkt me aan en glimlacht super lief. Ik krijg ook een glimlach op m'n lippen. "Je bent echt schattig als je glimlacht" fluistert Niall en schuift een plukje haar achter m'n oor. Ik voel dat ik bloos en verbreek het oogcontact. Hij duwt m'n kin weer omhoog en kijk hem weer aan. Hij drukt een klein kusje op m'n lippen. Dit doet hij dus nog 23 keer. Dit is zo irritant.

"Niall" zeg ik en duw z'n hoofd weg als ie weer een kusje op m'n lippen wilt drukken. "Babe" zegt hij hysterisch. "Ik wil je een kus geven" zegt hij zacht. "Doe het dan gelijk goed, 23 keer een klein kusje is irritant. Net als ik terug wil kussen trek je weer terug" zeg ik. Hij zucht en drukt z'n lippen weer op die van mij. Dit keer kust hij wel lang.

We praten nog wat en we gaan slapen. De vlucht van de jongens vertrekt om 7 uur in de avond dus we hebben nog de hele dag. Ik sluit m'n ogen en pak Niall's hand. Ik val inslaap.

------

#3YearsSinceLWWY ^^

Continue Reading

You'll Also Like

143K 1.7K 46
Dit is het tweede deel van After. De relatie van Harry en Tessa wordt getest op manieren die zij nooit had kunnen bedenken, maar hij wist het al die...
12.9K 663 25
De ouders van de 13 jaar oude Merlia komen om bij een vreselijk auto ongeluk. zelf word ze wakker in het ziekenhuis en heeft geen idee van wat er is...
42.9K 1.5K 30
•Beschrijving: Daniël woont in een groot paleis, heeft veel geld, heeft een knap koppie en kan dus iedereen krijgen. Hij heeft alles wat hij maar zou...
7.5K 346 17
De 22 jarige Isabella is een van de meest populaire youtubers van Nederland. Ze staat bekend om haar looks, humor en succes. Maar wat als ze door een...