Любов міс мафіозі

De carmen0811kingsman

7.5K 817 130

Звідки із темряви мільярди наслідків? У світі де гроші та статус - все, де багаті можуть жити за власними пра... Mai multe

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
Вітаннячка🎉
18
19
20
Привітик від Автора!🎀
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
53
54
55
56
57
58
59
Chiao 👀💕
60
61
62
𝓗𝓪𝓹𝓹𝔂 𝓷𝓮𝔀 𝔂𝓮𝓪𝓻!)
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73

52

54 5 0
De carmen0811kingsman

- У них справи. - коротко відповів я, злегка ігноруючи його, дивлячись як паро чоловіків заходять та йдуть на середину. Вигляд у них був ну дуже пристойний.

- Які?

- Це уже не наше діло. - махнув рукою я, але хлопець не замовкав, тому мій терпець нарешті зірвався в я вигукнув. - Карен, Марчело зголоднів, маєш щось для нього?

- Ей, що ти робиш? - зашипів він.

- Звичайно маю. - щасливо скрикнула шатенка і прямому значені запхала йому до рота печиво. Королева Модних не зупинялась і почала щебетати, що це печиво від її улюбленої, приватної кухарки і вона спеціально взяла у неї рецепт.

- Популярність може тебе погубити. - отруйно процідив йому на вухо я та усміхнувся. Хоч тепер, коли Уолсон годувала брюнета печивом, було набагато тихіше. І нарешті, я міг сфокусуватись на чоловіках у модних, чорних костюмах. Їх було троє і кожен різний на зріст. Мене дуже цікавило навіщо вони сюди прийшли. Якщо потрібно було виголосити промову, то можна було зробити це у залі.

І тут, двері непоспішно відкриваються і у приміщення заходять гарно вбраний директор. Цей костюм радше підійшов би для каліки, але, що робити? Чорний, із фіолетовим і зеленими візерунками на тканині костюма та ціпок. Але навіщо? Він ж здається не хромає? Так?

- Я радий вітати вас.... - я почув лише паро слів, сказаних директором. Далі все пішло як по маслу, в очах почало розпливатися і я забувши геть усе на світі, заснув на парті.

Прокинувся я лиш при кінці, коли почув дуже знайому мені фразу. Я витріщився на них і тоді неочікувано для себе, штурхнув Марчело під бік й спитав.

- Ти знаєш хто вони?

- Звичайно. - пирхнув брюнет, даруючи мені короткий, нахабний погляд і далі вертаючи погляд у телефон. - Це брати Джозефани - найкращі спеціалісти із бізнесу, а ще .... маркетингу, спонсорства, також вони члени міжнародної групи... і багато ще у них цих занять. 

Я лайнувся на себе й підскочив на місці, коли помітив, що вони рухаються до виходу. Я потратив достатньо часу, щоб скинути з місця Марчело та побігти за ними, із синею папкою, у якій я зберігав усі свої розрахунки, плани та схеми. Я знав, які хороші ці професори у своїй діяльності. І як би було добре заручитися їхньою підтримкою у майбутньому. Я вибіг із класу та почав шукати їх. Моє серце шалено билося, а очі рухалися, намагаючись знайти хоч частину потрібних мені людей. В середині шкріб розпач та каяття. Я майже втратив надію. І  тут, пройшовши ще паро кроків, я побачив їх. Брати Джозефани стояли просто переді мною та із зацікавленою посмішкою та легким збудженням розмовляли із якимось хлопцем, що показував їм  свій план із якимись схемами.

- Це чудово, хлопче. - похвалив його товстунець і зробив легкий рух, що міг означати знак дружби. Мені здалося, що моє серце - це кришталева річ і її взяли та із усієї сили кинули об землю, а потім розтоптали ще на дрібніші кусочки. Я тяжко видихнув та ніяково потер шию. Це видовище розстроювало мене і я волів би на це не дивитись.  Мої пальці зі злістю почали згинати обкладинку паперів. Не дивитися, як з-під моїх рук забирають мою мрію. Я обернувся та рушив. Моїх думок неможливо було розібрати, їх наче покидали на одну купу і вони  сунули на мене, як роздратовано тварина. Згадка про те, що я ще маю провести міні-урок із Лізою, остаточно мене добила. Я рикнув та зі злістю штурхнув двері, що мені попалися першими. Я притулився чолом до холодного матеріалу та заплющив очі. Паро вдихів та видихів і мені покращало.

- "І так виграє сильніший." - подумав я і пішов у бібліотеку. Цю фразу я завжди говорив, коли на моєму шляху з'являвся суперник. У мене ще буде шанс показати себе.

- Ти щось довго. - Ліза мило посміхнулась та почала діставати та розкривати зошити, брати ручку із синім, пухнастим наконечником.

- У мене були справи.- промовив я, сідаючи за стіл, навпроти неї та спостерігаючи як вона махає цею ручкою.

- Сьогодні мафії немає,  тому які ще справи? - поцікавилась блондинка.

- Лізо, я не залежу від мафії. У мене також є своє життя та плани, якими я не збираюсь із тобою ділитися. - процідив я, відкриваючи книгу. - Так то яку тему ти не зрозуміла?

- Чому так грубо? Чим я тебе розізлила? - насупилась дівчина.

- Ти мене не розізлила. Давай почнемо.

- Я не хочу починати не розібравшись! - наполягала вона і я здався, випалив.

- Послухай, ваше враження про те, що ми практично разом живемо із Мортами є хибним. Якщо ми досить добре дружимо то це не означає, що я буду пристосовуватися до них та слідкувати за ними. Я розумію, що ви спираєтесь лише на очі, але нам усім також дані мозги! - я видихнув і продовжив. - А також Лізо, я не бачу сенсу в цих заняттях або зайвій увазі, тому, що я чудово знаю тебе. І я знаю, що ці безглузді прояви симпатії насправді є грою. Я не хочу у це вязуватися, тому зупинись.

- Що... що ти маєш на увазі? - затинаючи спитала Ліза. Я голосно видихнув повітря.

- "Я пообіцяв, що завершу це." - подумав я, згадуючи слова Чарлі. Він її брат і навіть трішки мій приятель.

- Я знаю, що у тебе є хлопець. Будь йому вірна будь ласка. - на лиці блондинки з'явилася гримаса страждань. - А тепер почнемо.

Я майже пів години займався із Вестон цими уроками. Спершу я забрав її телефон, на який вона часто відволікалася, а потім почав детально пояснювати усе . Напруга, що тривала паро хвилин у повітрі, непомітно спала.

- Це все, що ти мала знати. - мовив я та почав збирати рюкзак. - Я надіюся, що ти зрозуміла.

- Звичайно, що зрозуміла. Мені навіть було цікаво. На наступний раз да...

- Думаю на наступного раз, ти не будеш питати мене, а замовиш собі вищо-класного репетитора. - я закрив сумку та поглянув на годину. 

- Ні.... але чому... що сталося? Мені сподобалося з тобою вчитися.... я б хотіла...

- Лізо, у тебе достатньо грошей щоб забезпечити собі хороші уроки. Не забувай те, що я тобі раніше казав. - з цими словами я покинув бібліотеку та рушив у їдальню де панував - Марчело.  Я проігнорував його та взяв собі перекус. Неочікувано для мене, паро хлопців із команди у якій я грав футбол підійшли до мене та запросили до себе. Я здивувався, але погодився. Ми добре провели час і поки обід закінчився, й до кінця залишилося якихось 10, нещасних хвилин, я рушив до виходу.

Раптом у моїй сумці  щось завібрувало. Я кинувся шукати, думаючи, що це син мафії написав якесь довге повідомлення, де він розсказує як ненавидить своїх кухарок та їхні супи. (Першу частину я слухав цілих 2 години). Але яке було здивування коли до моїх рук попалась нова модель телефона із ніжно милим чохлом із блискітками та білими написи на ньому. Я одразу згадав, що забрав телефон у Вестон під час нашого уроку.

Continuă lectura

O să-ți placă și

119K 1.7K 30
Т/и Уокер - 17 лет , девственница. Матери нет , она бросила дочь ещё когда девочке было 4 года Роберт Уокер- 36 лет , отец Т/и. Пэйтон Мурмаер- 18 л...
32.8K 520 14
ти вступаєш в університет в якому знайомишся з хлопцем який збуджує тебе лише одним поглядом після чого у вас зав'язуються стосунки та божевільний се...
138K 7.6K 51
Від тихенької дівчини до популярної красуні школи ,але з все ще добрим серцем і довірливою душею.Від довгої історї кохання до ненависті . Від найкра...
17.3K 1.5K 14
Дівчина прокидається у руїнах якогось міста без жодного спогаду. Люди її не помічають і не чують. Перелякана, а згодом і байдужа, втомлена від самотн...